Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zehranın numarasını verenler neden adresini yazmıyorda o size söyler dıyorlar onu anlamadım:)
Az önce geldim Zehra Hanım'dan süperdinumarasını burdan kodlayarak yazarmısınız? mesaj hakkım yok
Az önce geldim Zehra Hanım'dan süperdi
Özel olmayanlardan ornek verirmisin ?
Özel aslında şimdi cepten girdim özelden msj atmayi bilmiyorum istersen yarın ofisten senin ozele msj atayım. Sen gittin mi?Özel olmayanlardan ornek verirmisin ?
Özel aslında şimdi cepten girdim özelden msj atmayi bilmiyorum istersen yarın ofisten senin ozele msj atayım. Sen gittin mi?
Tamam yarın yazarimYok ben henüz gidemedim tamam olur özel mesaj ararsan çok sevinirim teşekkürler:)
zehra hanımın telefonu ve adresini verebilirmisiniz gitmeyi çok istiyorum
Zehra ablanın numarasini banada gönderirseniz rica etsem acilll
arkadaşlar zehra hanımın adresini soruyorsunuz ama arayınca zaten kendisi tarif ediyor evini. açık adresini nerden bilelim de yazalım. ben de gittim, tarif etti, buldum. ararsanız zaten nasıl geleceğinizi de söyler size
Hay ağzın bal yesin ya arayıp adres sormak bukadarmi Zor ya
Zehra Abla dururken Fatoş Abla'ya gitme bence. yani kıyaslarsak Zehra Abla muhteşem tabiki. Ama yine de veriyim adresini selanik 1 cad 33/10 3. kat
Tam isabet Tolin:))))
Zaten çat kapı gidilmeyeceğine göre önce Zehra Hanımla bir telefon muhabbeti yapmak gerekecektir mecburen. Eh, o telefon muhabbetinde de bir ara adres soruluverir.
Bu arada şunun doğruluğu bir kez daha kanıtlandı; "reklamın iyisi kötüsü olmaz"
Sen begenmistin zehrayi noldu sonradan vazmigectin?:26: