Herkese merhaba, henuz dun uye oldum. Buradan okuyarak gittiğim bazı falcilar ile ilgili olarak yorumları şöyle: turuncu cafe cengiz: ilk başta hayret edercesine dinleyip ve hatta umut bağlayıp sonrasında koca bir hayalkirikligi yaşadığım biri oldu benim için. Söylediği tarihler cikmadi. Turuncu cafe berrin: onun da verdiği tarih çıkmadı zaten çok da uzun bakmadı.masal cafe helin: ahh helin ahh :) süper şeyler söylüyor çok mutlu oluyorsunuz bir de üzerine her şeyi bilince -tabi yaşanan demek istiyorum- bayagi umutlaniyorsunuz. Verdiği tarihleri 888 gözle beklemeye rağmen malesef çıkmadı.yesilcam serhat:kişilik analizi başka bir şey değil bir de nerde gereksiz şey var onu söyledi. Rengarenk nihal:tespitleri yüzeysel olarak doğru bekleyip görmek lazım. Eylül mustafa:attığı ama tutturamadigi şeyler oldu. Bildikleri de var bilmedikleri de.zaman gösterecek. Sude tarot Neslihan: para kaybı ona gidene kadar açın netten burcunun özelliklerini okuyun. Evim cafe Fatoş: isabetli, mantıklı konuştu. Söyledikleri birbiri ile örtüşüyor, iyi diyebilirim lakin yine zaman gösterecek:) beni en çok helin etkiledi ancak tarihler cikmadi. Bir Zehra furyası var şimdi de. Herkes bir şekilde zaten ani biliyor bu hanim da onlardan bence gerek yok gitmeye.ama çıkan şeyler varsa gidilebilir. Cikan seyler de oyle sacma sapan ufak tefek seyler olmayacak tabi.Bilemiyorum yine de almak isterim numarasini. Dün üye olduğum icin özel msj hakkım yok. Bana gönderebilirsiniz sanırım. Artık kimde varsa numarasi bana da gönderir misiniz?