Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet evinde bakıyor.kahve falı 35,su falı 50.......
Evet arkadaşlar Zehra ablaya gittim ve tek kelimeyle süper diyorum,bi kere çok samimi ve sıcakkanlı bir bayan.falına diyecek laf yok çok nokta atışları oldu ağzım açık dinledim desem yeridir,gelecek için söylediklerinide beklemek lazım tabiki ama genel olarak çok iyiydi.falcımı buldum yani ben,burda Zehra ablayı karalamaya çalışan hakkında kötü şeyler yazan insanlarında hepsinin asılsız ve boş olduğunu kendi gözlerimle gördüm,herkese tavsiye ederim Zehra ablayı pişman olmazsınız
kızlar nisana 1,5 yıl önce gittim buradan duyarak... hiç bir dediği çıkmadı.. bilginize...
evet arkadaşlar zehra ablaya gittim ve tek kelimeyle süper diyorum,bi kere çok samimi ve sıcakkanlı bir bayan.falına diyecek laf yok çok nokta atışları oldu ağzım açık dinledim desem yeridir,gelecek için söylediklerinide beklemek lazım tabiki ama genel olarak çok iyiydi.falcımı buldum yani ben,burda zehra ablayı karalamaya çalışan hakkında kötü şeyler yazan insanlarında hepsinin asılsız ve boş olduğunu kendi gözlerimle gördüm,herkese tavsiye ederim zehra ablayı pişman olmazsınız
nisan gene mi hortladı!!!
bana dediklerinin hiç biri çıkmadığı gibi son gidişimde ısrarla beni işlem yaptırmaya ikna etmeye çalışmıştı. geçiniz derim özetle...
Elli kere yazdik paraniza yazik diye
Bana tlf numarasini verebilir misiniz rica etsemben bugün gittim zehra ablaya memnun kaldım kızlar bunu söyliyeblrm
Evet arkadaşlar Zehra ablaya gittim ve tek kelimeyle süper diyorum,bi kere çok samimi ve sıcakkanlı bir bayan.falına diyecek laf yok çok nokta atışları oldu ağzım açık dinledim desem yeridir,gelecek için söylediklerinide beklemek lazım tabiki ama genel olarak çok iyiydi.falcımı buldum yani ben,burda Zehra ablayı karalamaya çalışan hakkında kötü şeyler yazan insanlarında hepsinin asılsız ve boş olduğunu kendi gözlerimle gördüm,herkese tavsiye ederim Zehra ablayı pişman olmazsınız
Canım neslihan ne kadara bakıyor?