kızlar bi geldim baktım ki ortalık fena karışmış,
öncelikle kızlar benimde geçen kızdığım şey de gündeme gelmiş
tamam beğenmeyebilirsiniz, ama çok fazla çirkinleşiyosunuz beğenmediğinizi dile getirirken;
sonra biz birilerini söyleyince reklamcı die bas bas bağrıyosunuz,
bana önerilen falcılara gittim ama beğenmediğimide uyuşmadığımıda yazıyorum
mesela birgülü beğenen var dedikleri çıktı diyen ama bana bi tane bile tutturamadı
meryemin dedikleri az da olsa tutan olur bende ara ara giderim, haziranın ilk haftasında gitmiştim ve dediği bazı şeyler çıktı, ama geçen bir arkadaşa önerdim, ama o başarılı bulmamış beğenmemiş,
bana burdan cansu die birini önerdiler, kadın o kadar kötü şeyler söylediki ben 1 ay uyuyamadım, ama onlar beğeniyo gidiyo demekki bende tutmuyo çok şükür hiç bi dediği çıkmadı
yani ne yapabiliriz, olmadıysa tutmayabilir, kendi isteğimiz rızamızla gidiyoruz, iki elim yakanda mı diyceksin insanlara
bu başlığın açılma amacı piyasadakiler hakkında yorumlarımız değil mi, kim var kim yok nasıl,amaç bu değil mi?
yazdıklarım sadece örneklerdi bunlar çoğaltılabilir
sizler çirkinleşince, onu insan olarak kişilik olarak beğenen arkadaşlık eden insanlar da hayliylen kızıyorlar, sevdiklerini korumak istiyorlar, 3dmax ile özelden konuşuyoruz ben onun kasıtlı olarak zehra hanımın reklamını yaptığını sanmıyorum, sizler de görmüşsünüzdür, başkalarınıda öneriyor illa zehra da zehra demiyo...
başkalarının özel hayatlarını paylaşılması istemediği halde, dile gelmesi hoş değil, ne yaşarsa yaşasın saygı duymalıyız, onun hayatını sizi beni hiç kimseyi ilgilendirmez kızlar
^MEVLANA NE DEMİŞ- NE OLURSAN YİNE GEL, insanları öyle kabul etmeyi öğrenin; size uymasda davranışları sizleri ilgilendirmez alkol alıyo ne yaaa, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz afedersiniz?
biz buradaki falcıların ekmekleriyle oynamıyoruz ayrıca, beğenende var catik da beğenmiş ki 2. kez bi daha gitmiş sonrasında olumsuz yorumunu yapmış okuduklarıma göre, tercih szin bayanlar kimse size karışamaz gider denersiniz enerjiniz uyuşur uyuşmaz yorumunuzu insanları incitmeden kırmadan saygılı bi şekilde yaparsanız kimseye de zarar gelmez
öpüşüp barışalım artık
:13: