atarsın be abla üj bejjj
Arkadaşlar elimizde delil olmadan müdahale edemiyoruz oysa çok şikayet gelmişti. fakat 7 Temmuzda yapılan üyelik ile bu sonuca ulaştık. Elimizde delil yokken de kimseyi maalesef reklamcı diyemiyoruz...
Kazen seenin yaptığın reklam değil mi? Bu da reklam. Zehra Abla'nın ekmeğiyle oynamak çok etik, çok ahlaklı bir davranış değil mi? Hazal'ı da Catiki de tanırım. Hazal'ın her dediğine kefil olurum, ama catike asla. Hazal'ın TAVSİYELERİNE reklam diyorsanız pessss... Madem öyle Hazal'ın Zehra Abla'ya gönderdiği müşteriden komisyon aldığını ya da çıkar elde ettiğini ispat etmeniz lazım ki reklam olsun. Reklam neye göre kime göre reklam??? Pınar ın da reklamı yapıldı ona bakarsanız 100 lira verdik gittik sidiğinle yıkanmazsan bu çocuk sana dönmez dedi, madem öyle yapmasaydın haketmişin dedi sonra da hayatın çok iyi olacak dedi. elimde delilim de var. Nasıl ki kötü deneyimleri paylaşıyorsak iyileri de paylaşacağız elbette. Zehra Abla'nın reklama zaten ihtiyacı yok. Demek ki iyi ki, ki zaten iyi olduğu teyit edildi tavsiye ediliyor.
Reklama karşıyız diyip ben de fal bakıyorum demen REKLAMIN DİK ALASI DEĞİL Mİ KAZEN????
Ankara'daki bütün falcıları biliyorum, reklamlara başlayayım mı tavsiyelere mi geçeyim.
Var mı reklam yapıyorum; Neslihan Zehra Abla ve Fatoş Abla üzerine falcı tanımam. Nihal abla da iyi ama çok pahalı. Yasemin deidkleri bana çıktı. Gülcan da keza öyle, gerçekten iyidir falı.
Reklamları dinlediniz. Ana haber bülteniyle az soooonnnraaaa karşınızdayız.
NOT: Catik pazar günü falcıymışım gibi evime geldi, şahitlerim de var!!! Falını baktırdı gitti. Catik böyle biri. bir sürü maili var bende, gün içinde habire fal yollar falan. onun derdi zoru fal. Arkadaş olun tanıyın siz karar verin. Ben DOSTLUKLARIMI ASLA FAL ÜZERİNE KURMAM. AMA CATİK BÖYLE BİRİ.