Canım bulamadım bir yerde kartı vardı daha birkaç gün önce görmüştüm ama bulamadım bulunca mesaj atarım
Rica etsem bana msj atabilirmisin. Bir de ne falı öneriyorsun gidersem neye baktırıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bulamadım bir yerde kartı vardı daha birkaç gün önce görmüştüm ama bulamadım bulunca mesaj atarım
soyledıklerıne harfıyen katırlıyorum o reklamcı arkadasa gelınce ben onu gorunce ölü taklıdı yapıyorum sende oyle yap
ben bugün gittim zehra ablaya memnun kaldım kızlar bunu söyliyeblrm
Aaaaaaaaaaaaaa bu herkesin bildiği Eylül mü ? O da esmer ve toplucana, yoksa yeni biri mi?
Falcı deneyimim çok ama içlerinde adam gibi biri yok hepsi orta karar,ara sıra gittiğim enerjimin uyuştuğu gırgır cafe demet abla ve evim cafe Fatoş var ikiside neler yaşadığımı ve yaşıcağımı bilir dediğim gibi enerji meselesi ama artık alışkanlık oldu bazen Nihal ablaya giderim o da iyidir ama gerçi son gittiğimde söylediği şeyler tutmadı kenidiside izne çıkmış ztn,o yüzden kaç sayfadır Zehra hanım diyaloglarını görünce merak ettim kendisine ulaşmak istiyorum
gönderdim özelden
gönderdim özelden
bana da gönderir misiniz zehra hanımın telefon numarasını ve adresini
bugün zehra hanım a gidecektin , yorumlarini yazar misin? Bende düşünüyorum gitmeyi de tavsiye eder misin?Yarın zehra abladan randevu aldım gidicem inş ama bu hayat tarzını tasvip etmediklerine bakmıyo olayı biraz kafamı karıştırdı hiçbirimiz dört dörtlük Müslüman değiliz sonuçta illaki hatalarımız günahlarımız var,ayrıca Ramazan'da fal baktırmakta çok büyük günah ona bakılacak olursa,inş bi sıkıntı olmaz
gönderdim özelden
gönderdim özelden
bana biraz yardımcı olur musunuz zehra hanım evinde mi bakıyor fala ve kaçtan bakıyor bilgilendirirseniz sevinirim