Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur deneyelim
1a 2b 3c 4d 5e 6f 7g 8h 9i 0s
serc ddh cg fg
Anlaşılır umarım
nurana en son nezaman gıttın?fıyatı hala aynımı kı acaba?bıde katına baktırdınmı ona ya sence nasıl bakıyo katınaya?
talım ilk temmuzda gittim 30 tl idi kahve katina 2. si ekim de gittim ince ayrıntılar falan vermişti dediklerinden çoğu çıktı
katinayı iyi bakıyor ve kalbi temiz bi bayan iyi niyetli
artık nevsi kötülerden kaçınır oldum
gittin mi sen?
en eylul sonu gıbı gıtmıstım eskı erkek arkadasımın hayatını doktu bana ve hepsıde cıktı bıdaha gıdıcem ona katınadada ıyıyse katınada baktırıyım
Merhaba kizlar ben topikten oldukca uzak durmaya calisiyorum cikan bişey olmadikca. Sanirim buraya yazdigi için yaz aylarinda tepki çekmişti sule abla ama ben ervamerve araciligiyka baktirmistim ve dedikleri dogru falida cok guzeldi ozelime ait onemli dedikleri şeyleri yasadim ve yazmak istedim.
Ireme de gittim onunda ani guzeldi kahve falı fena sayilmaz.
Cati cafeye gay biri gelmiş cok guzel dediler okuldan kizlar soyledi gidersem yazarim.
Hoscakalin..
şule tarıh verıyomu?
Evet veriyor bana 3 ay gibi bir sure vermisti ve gerçekleşti yani ben cogu falcidan cok cok iyi buluyorum cok ilgili alakali bi insan cafede falan calismadigi icin daha canayakin :) tabi enerji meselesi kimseye baktirin demem ama aklinizda bulunsun :)
Merhaba kizlar ben topikten oldukca uzak durmaya calisiyorum cikan bişey olmadikca. Sanirim buraya yazdigi için yaz aylarinda tepki çekmişti sule abla ama ben ervamerve araciligiyka baktirmistim ve dedikleri dogru falida cok guzeldi ozelime ait onemli dedikleri şeyleri yasadim ve yazmak istedim.
Ireme de gittim onunda ani guzeldi kahve falı fena sayilmaz.
Cati cafeye gay biri gelmiş cok guzel dediler okuldan kizlar soyledi gidersem yazarim.
Hoscakalin..
canım çok sağol, diğerlerini anladım ama r harfinin kaç rakamının karşılığı olduğunu anlayamadım. tekrarlayabilir misin? bi de ne falı ve kaç liraya bakıyor?
Bu arada nuran'a gittiniz mi?
Gitmek istiyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum :|
Acaba şule nerde bakıyor?
Gitmek istiyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum :|
Acaba şule nerde bakıyor?
dün akşam nuran hanıma gittim. gayet iyiydi beğendim memnun kaldım, tavsiye edenlere teşekkür ederim
kadın sade duru öz bakıyor. uzatmıyor az ve öz. öyle bazıları gibi müşterinin yüzünün şekline göre hemen lafı çevirmiyor
katina baktı geçmişi söyleyerek başladı ben pek sevmiyorum falda geçmişi dinlemeyi
şu anı aklımdakini planlarımı olabilecekleri bi güzel döktü
rahatladım
sevındım begenmene cıkan bıseyler olursa yaz mutlaka:)
sevındım begenmene cıkan bıseyler olursa yaz mutlaka:)