Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla dun bı fal baktırıyım dedım duyduklarımdan dolayı butun gece uyuyamadım acı cektım herkesede dunyayı zehır ettım yani.
dahada baktırmam cok kaptırıom kendmı galıba
burda melek destesi - tek kart bakımı - tarot fılan var onlara baktırırım anca keyıflı oluo onlar
ayy bende oyleyım cok ınanıyorum bıkeresınde aglamıstım abımde benı aglatmıstı ınandıgım ıcın kıme baktırdın bu da onemlı herkese ınanmamak lazım saallıyolar
sallıyorda bırcok seyıde söyledı cnm ya hanı mesela adımı . neyle mesgul oldugumu . sevgılımın yaşını fılan . aman neyse hıc hatırlamak ıstemıorm bak yne bı ellerım ayaklarım tıtremeye basladı.
çakralarım yuksek galıba
öle ınsanlarda böle olrmus.
manyetık bı enerjıymıs ya fal işi
ilk bahsettiğim rukiye
ikincisi de soner
Tesekkürler paylaşımın için. Bu Sonere nasıl ulaşabilirizz.
cep tlf aranıyo randevu alınıyo
ozelden maıl adresımı yazsam maılden mesaj atarmısın bana cep telefonunu senın daha mesaj hakkın yok sanırım
olur tabi evt msj atamıyorum
cep tlf aranıyo randevu alınıyo
canım sonerin tel.numarasını kodlayarak yazabilir misin? örneğin 2 A, 3 D, 4 G gibi...
öyle anlaşılması zor olmaz mı
sen mesaj kutuma mail adresini yollasan daha mı kolay olur acaba
Bende atabilir yollayabilir miyim mail adresimi? ^^
Dur deneyelimcanım sonerin tel.numarasını kodlayarak yazabilir misin? örneğin 2 A, 3 D, 4 G gibi...
ayy bende oyleyım cok ınanıyorum bıkeresınde aglamıstım abımde benı aglatmıstı ınandıgım ıcın kıme baktırdın bu da onemlı herkese ınanmamak lazım saallıyolar
Pardon hatalı oldu söyle olacaktıDur deneyelim
1a 2b 3c 4d 5e 6f 7g 8h 9i 0s
serc ddh cg fg
Anlaşılır umarım
böyle yapacağınıza yazsanız mesela sıfır beşyüzelli... gibi :)
Daha kolay anlaşılır bence :)
Tabi ki yolla lütfen