Canım neslihan ne kadara bakıyor?
20 lıraya bakıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım neslihan ne kadara bakıyor?
istersen ozelıne msj atarım.ama ankaradaysan yuzyuze baktır bencee .
istersen ozelıne msj atarım.ama ankaradaysan yuzyuze baktır bencee .
evet gittim ama eskisi gibi güzel bakamıyor eskiden nokta atışları süperd.i anlaşılan; bir falcıya 1 yada 2 defa gitmek gerekiyor fazlasında saçmalamaya başlıyorlar..
bugünde rezzanı denyeyım bakalım :=) yeni işinde hayırlı olsuncanım .ıyı bayramlar
nesteren (harf hatası yapmışım)
olumlu bir faldı çok, o yüzden çekindim. geleceği tutturuyor mu? ben mutlu ayrıldım hani oradan. çok da yakın tarihli şeyler söyledi, çok kolay doğrularım yani. ama baktıran varsa bir yorum yapsın lütfen:)
princesss,senle enerjilerimiz uyuyodu,eğer yakın tarihleri tutturursa mutlaka bilgilendir canım benim ya
nesteren (harf hatası yapmışım)
olumlu bir faldı çok, o yüzden çekindim. geleceği tutturuyor mu? ben mutlu ayrıldım hani oradan. çok da yakın tarihli şeyler söyledi, çok kolay doğrularım yani. ama baktıran varsa bir yorum yapsın lütfen:)
princess, nesterenin yerini biraz net tarif eder misin? Ne kadara bakıyor? daha önceki yorumlarda Ankara cafede çalıştığı yazıyor. orada nesterene baktıranlar varsa, yorumları alabilir miyiz?
Kizlar sonunda bugin gittim. Ben 5 tl lik fallar kisa ve bastan savma olduguna inandigim ici tarot actirdim . Ve hayretler icersinde kaldim. Acikcasi bu kadar iyi beklemiyordum ama hayatimdaki zararlı veya iyi insankrn hepsini isim isim saydi benle olan dertlerini hepsini soyledi bende boyle saskin liklar icersinde dinledim fal muhabbetimi semrinle kapatiyorun. Gidersem ayda yilda bir ona giderim . Gaussmatada bi tsk borc bilirim