Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agzina saglik canim gunlerdir soylemek istediklerimi ustune ceza almama sebep olan seyi cok net ifade etmissin.
xlilax de seni hakli bulmus buraya reklamci yazmicakmisiz, muneye mesaj at ya da pelin7nin bi mesajinin sol altindaki siyah unleme tikla.
umarim pelin7 ve onun begendigi herseyi begenenler(!) hakettikleri gibi siteden uzaklastirilir.
bi uye burada gokcenin onu ruyasinda gordugunu yazmisti aysegul ismini falan bildigini soylemisti.ben de ozlemcim sen nisanin falini buraya yazdin pelin(gokce) okudu aysegul lafini ve de seni ruyasinda gormus gibi yazdi demistim!oo zaman taslandim resmen o uyenin de sucu yok buraya nisanin falini yazmisti kizcagiz gokce de okudu.
ikinci bi celiski de koyde oturan ve yanlis hatirlamiyorsam saglik problemi olan internete girmeyi b
ilmeyen gokce burada yazilan herseyden haberdar!
ozlemim yine umut verdin valla :) yeni ve ucuz falci bulmaliyiz nisan iyi hos ama cok pahaliSlm kizlar..uzun zamandir girmiyorum...ben nisanin bir dedigi cikti yerine soylediklerinden cikanlari yazdim ama sanirim ii niyet kurbani oldum :) neyse bu arada nisan ablanin soyledigi birseyi daha yasadim tarihi sarksa da gausscum bence sende de boyle birsey oldu...
Adonis fiyatı ne kadar peki?Mesaj atamıyorum ama " medyum Nisan" diye google da arama yapınca facebook sayfasında telefonuna ulaşabilirsiniz. Ben de ordan aldım numarayı....
Adonis fiyatı ne kadar peki?
100 tl biraz pahalı tabii...
şekerim bu 3.göz dediğin nerde tam yeri bende semrini arıyorum bulamıyorum diğerlerine göre iyidirbugune kadar bana tutan tek fala semrin bakti evim cafedeydi sonra kayiplara karisti simdi 3. gozdeymis ikinci fali tutmadi yalniz.ama ucuzdur iyidir gidilir umarim sen de memnun kalirsin.benim disimda ondan memnun olup yazan yok ama bunu bil
şekerim bu 3.göz dediğin nerde tam yeri bende semrini arıyorum bulamıyorum diğerlerine göre iyidir
selam canım .numarayı ve adresı banada yollarsan sevınırım sevgılerNisanı buldum :) evet ücreti dolgun ama ağzınız açık kalıyor itiraf edeyim. Sık sık söylendiği gibi o ana dair yaşadıklarınızı , karşıdaki insanın ağzından birebir aynı kelimeleri kullanarak söylüyor. Geleceğe dair ben çok net soru sormadım, nette cevap almadım zaten. Ama ben sormadan söyledikleri de var iyi mi kötü mü olduğunu anlayamadığım. Bir iki kısa zaman verdi 16 gün , 4 hafta diye ... Çıkarsa olumlu olumsuz paylaşacağım.
nisan konusunda tereddütlüyüm hala...dediği zamanında olmadı hatta hala olmadı...anı bildi işte yani benim bilmediğim şeyleri söyledi ama karşı taraf öyle düşünüyordur...numarası face de var kızlar ama 100 lira olunca önerilmiyo az değil
Yok artık..En son dört yıl önce Medyum Zodyak'a 200 tl vermiştim.Tek bir dediği çıkmadı.Hadi taş çatlasın 100 tl dir bi falcıya verilecek para, hoş oda abartıya...Baktırmayı düşünmüştüm.Başkalarını bilmem ama Nisan'a vericek ne 250 tl ne de o göz yok bende.canım 250 ye cıkarmıs dıye duydum sankı.yanı facebookta yorum yazmıslar bu kadar zam yapılır mı dıye
canım 250 ye cıkarmıs dıye duydum sankı.yanı facebookta yorum yazmıslar bu kadar zam yapılır mı dıye
Canım sen gittikten sonra fiyatını yükseltmiş olabilirmi?Bu hafta giden biri olarak söylüyorum panik yok Nisan 100 tl..... Numara isteyen arkadaşlar facebook sayfasında var numarası " medyum Nisan" aramasıyla bulabilirler....
Canım sen gittikten sonra fiyatını yükseltmiş olabilirmi?