hanımlar ankarada falcı ararken bu forumu okudum içim karardı, ankarada cidden düzgün falcı yok mu inanamıyorum. ben size falcı deneyimlerimi paylaşacağım zaten bunun için üye oldum.
Fal cafe; Rukiye (ilk fallarında bildi zaten toplasan 3-4 dakika bakıyor ve bir kaç şey söylüyor. annemde bilemedi hiçbir şeyi, sonraları bana da tutmamaya başladı zaten boşverin onu)
Tunalıda edeka pasajının alt katında cihangir bey (100 tl sanırım su bakıyor annem gitmişti, bir sürü şey tutturdu, ablamın şubatta işe gireceğini falan da bildi annem sevdi, ben gittim tarot baktırdım %70 tuttu tutmadığı şeyler de var bir de adam terapi merapi bir şeyler yapıyormuş ama adam çok tuzlu diye gitmiyorum)
rengarenk cafe; ahsen (kıbrıslı bir kadın, ilk falında döktürüyor, sonraki falları tam bir fiyasko gidecekseniz bir kez gidin ilki bende ve bütün arkadaşlarımda tutmuştu)
eylül cafe; mustafa (bir kez gittim, ilk başta oturduğunuzda biraz rahatsız oluyorsunuz adam hızlı konuşuyor çünkü, ama geçmişi ve şimdiyi bildi hatta diğerlerinin bilemeyeceği şekilde bildi bir de adam siz umutlanın diye olumlu şeyler söylemiyor, mesela eski sevgilim için dönmeyecek sen de boşver zaten onu siz nisandan beri böyleymişsiniz zaten dedi en azından dobra konuşuyor gittiklerim arasında en iyisi diyebilirim ahsen gibi başka bir kadınla evlenmek üzere olan bir adama yakında görüşüp çıkmaya başlayacaksınız demiyor:)
3.göz cafe; sıla (yazmaya bile değmez bir kaç şey bildi ama geri kalanı fos)
evim cafe; merve (gittiklerim arasında şüphesiz en ama en dandik olanıydı onu da geç)
3. göz cafe; fatih (ben yakın bir arkadaşımla gittim, arkadaşım çok sevdi bayıldı hatta her şeyi biliyor falan dedi bende de geçmişi şimdiyi falan az buuçuk bildi ama gelecek için tamamen saçmaladı güya cinleriyle bakıyormuş onlar söyletiyormuş sen onlardan daha mı iyi biliyorsun falan dedi o malum eski sevgilimle barışıp evlenip iki çocuğum olacakmış düşünün artık bu kadar sallanmaz adam anyada ben konyadayım bununla da bitmedi bizim bir evrak işlerimiz vardı onlar ne olacak dedim adam ata tuta bir hal oldu, verdiğim 50 liraya acıdım)
benim bildiklerim bu kadar, bugun son olarak cadı kazanına gideceğim orada evrim ve şapkalı bir bey varmış onlara iyi diyorlar. sizce iyiler mi gerçekten?