Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde bu pinar lütfen acil telefon,adres yazarmisiniz aciiill
numarayı yolladım canım ben artık ayrıntı çok yazamıyorum ama memnun kalmadığım noktalar da var pınarda özelden sana yazarım burada laf edilmesin.
pınara başka giden var mı
Giiiz banada gecmisten cok iyi noktalari bildi. Hatta kisileri.. kisi analizlerini olaylarida.. kahveden tarota geçtim bende bilince hep.ama gelecekte biraz uçuk şeyler söyledigi icin... bilemiyorum.kesin ve net bak gör şöyle olacak böyle olacak dedi.. çikarmi bilmiyorum cikarsa yazacam zaten... sonrada katina önerdi zaten kahve arti tarot 80 verdim. Katinayi merak ettim ama param bitti... gokmen btothersdaki kadin kim ? Nerde burasi? Biliyomu ?
tatlım bu "hoca" muzaffer karakaş yalancısı mı ayy bide hoca diyoruz ona ... aman kızlar sakın ola ki o adama 1 TL bile vermeyin...
hangi deniz ona yönlendiriyo ? serdenizdeki mi bahçelide olan hani o değildir sanırım..
bu arada mustafalar karışmasın hafif kırık konuşan mustafa mb güzellik salonundaki kısa boylu olan...
diğerii eylül cafede esmer nisbeten uzun olan...o kırık değil :)
ikisi de gereksiz işte aman ne gerek var..
Arkadaşlar tekrar merhaba;
Yazmaya uzunca bir ara verdikten sonra bu dönem içinde deneyimlediklerimi sizlerle paylaşmak istedim.
Her hafta düzenli olarak falcıya gidiyorum. Denemediğim gitmediğim yeni piyasaya çıkanlar hariç falcı kalmadı. Şu an yaşadıklarımı gerçek anlamıyla tek bilen Taynat Meryem Hanım oldu (şuan ki durum için geleceği bilen demek daha doğru olacak) , an tespiti için de evim cafe Gülcan hanım ve yine taynat Meryem hanım derim.
aklınıza takılan falcılarla ilgili deneyimlerimi de özel mesajla sizlerle paylaşabilirim.
Hepinize şeker tadında bayramlar falsız günler dilerim