sezencim inan çok şanslısın, bu aralar cok yoğunum ama işe ara verdim bakim bi foruma neler dönüyor diye bi girdim, adımı gördüm:)
bir de bir arkadas bugün acil biri demiş, yakın tarihlerde başarılı, bu konularda yardımcı olmak isterim:)
eger istanbul forumunu da takip ediyorsanız bie dönem burak vardı meshur, o çok garip bi çocuk gerçekten, çok yakın tarihlerde başarılı, bana dedigi tarihlerde iyi kötü şeyler yaşadım. ama inanın insanın sabrını zorluyor, parasını yatırırsınız, 10 kere mi ararsınız, 20 mi 30 mu artk hangisinde denk gelirse:) bir de son falını begenmedim açıkçası, ilgi gören falcı misali galiba. ama yine de denenebilir diyorum, bu bugün için acil falcı arayan arkadasa cevabım:)
gelelim pınara, bu konuyu açmaya da cekiniyorum artık açıkçası. çünkü pınarı begenen çok begeniyor, begenmeyen hiç begenmiyor. ben sanslıyım ki begenenlerdenim :) bana dediklerinin hemen hemen hepsini yaşadım, çıkmadı dediklerimi de sonradan düşününce yine onun demesine benzer sekilde geliştigini farkettm ama kişiler farklı mesela. ben eger bugüne kadar yüzlerce fal baktırdıysam, geri dönüp de yana yakıla arayacagım falcı varsa o da pınardır. kesinlikle yanlış anlaşılmak istemiyorum, reklam amacında degilim ztn baya eski bir üyeyim :)
ama şimdi fiyat- performans acısından degerlendirirsek eger, pınar 50 tl ve yaklaşık 1 saat sürer seans. burak 30 tl, 10 dk bile sürmez:) ama dedigim gibi yakın tarihlerde acaip basarılı (ydı, son falına kadar)