Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aldım canım mesajını çok teşekkür ederim müsaitsen beraber gidelim istersen madem izinlisin hem beni yalnız bırakmamıs olursun senin içinde randevu alayım mı zaten zor alınıyor biliyorsun :))))
su an cevap vermiyor tekrar denicem tamam anlaştık o zaman benimle geliyorsun!!!ekle beni istesen faceden sezen kaçmaz yazınca çıkıyor, toline nasıl ulasabilirim?
canım forumda cok eski olmamakla beraber zuzunun yaklaşık 4 yıldır danışanı olarak cidden şaşırmadım:) gerçi bu kadar kaba bi tavra girmezdi ama şunu belirtiyim hiç bir zaman falcı olmadım öngörüde bulunmam derdi hep. amacı insanların kafasındakileri hayatına dokmek ve uyarmak. onun ki parapsikolojiyle ilgili ve okült bilimle ilgili yani mantralar vs. biraz korktum ben de ama keşke böyle olmasaymış çünkü gitsen anlardın inanılmaz bir güven veriyor sana ve kendisinin özgüveni de cabası.belki denk gelir bu yanlış anlaşmayı düzeltirsin diycem ama engelledi demişsin. sağlık olsun zuzu sayfasını açan ben olduğum için biraz üzüldüm. 100 tl değil 500 veririm diyenini de biliyorum yol verip görüşmediğini bile duydum.ama elitten kastı sanırım parayla değil başka bir kalite istiyor. kısmet şu bu işleri değil daha gerçek daha önemli şeylerinize yardım ederim diyor. sanırım bu büyü şu bu diyen falcıya gidenlere uyuz olduğu için olabilir:)
ben dün derya ya gittim şu anı bildi geçmişide bakalım gelecek nasıl olucak rengarenk te ahsenide öle bulmuştum zaten
burda verilen facebook adresinden o kişiyi ekledim, baya uzun bi süre önce, kendisi dün gece kabul etmiş ve bana mjt atmış, müsait olamadığımdan kendisine henüz cwp yazdım,
ben--merhaba,bana eskişehirdeki,falcı zuzunun adresi die arkadaşım vermişti
bana verdiği cevap o şahsın--
Falcı değilim
iyi günler
falcı lafından da nefret ederim çünkü yaptığım şey kahve ya da tarot vs gibi objelerla gelecek öngörmek diil daha elit bir şey.
hoşçakalın
ne olduğunu anlamadım, gerçekten; amaç ne
ben--ne üzerine
yöneliyosunuz
ben anlamadım şu an
o şahıs--gerek yok izaha ben falcılık yapmıyorum bunu anlayacağınızı da sanmıyorum. falc için bir cok insan var elbette siz onlarla muhattap olun.
ekle diyen arkadaşınıza da söyleyin falcı diye ekletip orda burda yalan yanlış ifade etmesin işimi.
ben--(kendimce biraz bilgi verdim kendisine sonrasına)sizin ne iş yaptığınızı
anlamamakla birlikte
şu an içinde bulunduğunuz
durumunu anlıyamadım
ne işi yapıyosunu çok merak ettim gerçekten
o şahıs--"şu an içinde bulunduğunuz
durumunu anlıyamadım" derken ne demek istedin?
ben--tutumunuz daha açık konuşmak gerekirse, kibarca anlatamadım
artistiğiniz havanızın
sebebini anlamadım
düzgün insalcıl bir üslüble
anlatırsanız sevinirim
bende böylece ne iş yaptığınızı
öğrenmiş
olurum
o şahıs--kim ekle dedi size beni? kimden aldınız face adresimi onu öğrenebilir miyim?
ben-arkadaşımdan
o şahıs--bir adı vardır herhalde bu arkadaşın
ben-ayşe fatma ne farkedicek
o şahıs--eğer beni tanıyor ve face adresimi veriyorsa size
ben--ben ankarada okuyorum eskişehirle
hiç bi alakam bile yok ve siz yine artistlik yapıyosunuz
sizi konuşmanın sonunda silicem zaten
bir görüşmemizde olmuycak bu tavırlarınıza göre
büyük ihtimalle
ben sadece
öğrenmek istediğim
yaptığınız işi ne diye adlandırıyosunuz
ünüversitede okuyorum
emin olun ailemden de okul içersinde de yeterince sizi tabirinizle elitlik
görmüş bi insanım
o şahıs--ya uzatma. benim nasıl bir iş yaptığımı bilen bilyor FALCI olmadığımı da bilen biliyor. bil öğren ve bana mesaj yazarken ne iş yaptığımı farkederek yaz. benim özel alanıma girip beni ekleyip falcı zuzu diye saçmalarken düşün bu insan kimdir ne iş yapar diye. ayrıca zaten ben görüşme kabul ederim sizden görüşme talep etmem.
artistlik lafına gelince de beni tanıyan herkes çok iyi bilir ki bu küstahlığımın arkasında özgüven yatar ukalalık değil. eski sevgili hikayeleriniz sevgilimden ayrıldım hikayeleriniz için daha realite durumlar için insanlarla muhattap olurum
ben--
hahaahahahaha gerçekten çok merak ediyorum
yok ben
sevgilim için
o--
tarot aç belki hakkımda bilgi edinirsin
ben--
kasmam
gerekli bi insan değilsiniz
çünki
o--
haklısın bu konuda gerekli görüp vaki kaybetmek de aptalca:) ama muhtaciyet farklıdır üniversiteli güzel. seni gerekli olduğuma inandırmak için uğraşmayacağım. ama akşam rahat uyuyamazsan korkma hoşcakal
evim cafe kızılay karanfil sokakta.. hatta orda gülcan var benim 2 arkadaşım da ondan çok memnun her dediği çıkıyormuş ben 2 defa gittim ikisi de tutmadı,hatta kadın bir keresinde önce Allah bilir sonra ben diyecek kadar da iddialı, ama benim için mayıs ya da haziran da gerçekleşecek dediği şey olmadı.. aynı şey için ilk gittiğimde de kasım da olacak demişti o da olmamıştı.. ama arkadaşlarımın çogu şeyini bildi onlar çok memnun enerji meselesi demekki
sanırım ablası ilgileniyor randevularla o da dışardaymış randevu defterim yanımda yok dedi yarın sabah arayacam tekrar sen gelmeyi düşünüyor musun senin adını da yazdırayım istersen
hayır kötü bişey yazsam aşağılasam falan diyim hak ettim ki bayan bunları söylüyo, falcı kelimesini beğenmeyebilir, normal bişey , sevmiyo bu şekilde anılmak istemiyo derim, ama bana karşı tutumu gerçekten şaşırtıcı, bazısı yüze bakıp ifade eder, bazısı kuma bakar bazısı suya, özel kartlara, resme bakan bir sürü çeşidi var,
elitlik 100 liralık parayla mı oluyo? zengin insan mı elit oluyo? ilginç bi kişilik
deryaya ben daha once gıtmıstım moralını bozmak ıstemem ama dedıklerı cıkmadı(
evım kafede neseye gıdıp dedıklerı cıkan kımse varmı??