- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.083
zuzu beni engellediği için son yazdığı msja cevap veremedim, kendisi beni tehdit etmekle birlikte elitlikten bahseden insan, ben gerçekten şoktayım,
ne oldu anlamadım, hala merak içersindeyim bu bayan ne iş yapıyor? bilen biri varsa bana söylesin çok rica ediyorum,
gece uyuyamazsan korkma ne demek, büyücü mü bu büyü mü yapıcak bana gece korkucam
insanca söyle ben bunlarla ilgileniyorum bunu yapıyorum, kahve vs gibi araçları kullanmıyorum, çok şükür bunları anlatsa anlıyabilcek kabiliyetim var, ben bu tarzda konuşan, karşısındaki insana saygısı olmayan cahil biriyle bi iletişeme de geçmeyi düşünmüyorum, elitlikten bahseden sen sayın zuhal kılıç yaptığın davranışları söylediğin kelimelere göre değerlendir lütfen
hala şaşkınım, bi anlam vermeye çalışıyorum, amaç ve kasıt neydi die...
Bu insanlarin totosunu kaldiranlar bizleriz. Fal fal diye peslerinde kosuyoruz, annem de Yildiz'i gordugunde bu ne suratsiz bir kadin, sanki bir haltmis gibi artislik tapiyor demisti. Yaptiklari adam gibi bir is olsa anlarim, ne yapiyorlar, topluma ne katkilari var ? Caresiz kalinca careyi onlarda ariyoruz, onlar da simariyorlar iste.