Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gül cafe nerde bileniniz varmı?cafenin üstünde gül resmi varmış.
hımm ben yarın kızılaya gıdebılırım eger gıdersem bı bakıyım ama soz vermıyorum ok
evet ahsen cidandaki ahsen.konuşması biraz tuhaf bi kız güzelce.ama o da fiyasko
o zaman bu cıdan kafe yalan soyluyo demekkı ahsen ıcın kırıkkaleye tasındı demıslerdı ezgı ıcınde memleketıne gıttı demısler ezgıde cıkar ıns bıyerden
ezgi de gerçekten iyiydi.çıkarsa bi yerlerden haber verin lütfen.ben kendisine buraya falcı dayanmıyor telefonunu verir misin demiştim fakat kız dürüstlüğünden vermemişti.işyerime ihanet edemem demişti.
ezgi de gerçekten iyiydi.çıkarsa bi yerlerden haber verin lütfen.ben kendisine buraya falcı dayanmıyor telefonunu verir misin demiştim fakat kız dürüstlüğünden vermemişti.işyerime ihanet edemem demişti.
ben aldım bugunde arkdsm aldı , yani alabiliyorum genellikle, ama bi haftadan önce vermıyor randevu yoğun oluyor :)
tavsıye edebılecegınız bırı varmı bugun kızılaya gıdıcemde :)
yasemin de telefonu açmıyor. kızılay'da hulya duyduk. tam nerede bilmiyorum. duyanınız var mı?
ankarada nerdeyse baktırmadığım falcı kalmadı diyebilirim o kadar yani.ama ne yazık ki önerebileceğim isimler çok pahalı.sanırım fazla iddialı olduklarından dolayı.bunlar da daha evvel dediğim gibi ebru alev,nisan,ezgi,zeyno bunların dışında diğerlerinden anı tutturanlar oluyor ama devamı yok ne yazık ki.
zeynoyu bi aralar buraya yazıyorlardı burdan bulmuştum ben de.ezgi de evet cidandaki ezgi..bu arada şu butiği olan hülyaya giden var mı?Zeyno kim sekerim, ben onu hic duymadim daha once. Ezgi eskiden Cidan'da simdi kayip olan mi?
kızılaydakini bilmiyorum ama burdanbir kız kendi butiğinde bakan bir falcı v ar dedi hülya onun nuöarası var bende