Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onun pesindeyim, bir turlu yakalayamiyorum :18:
Ben de onun pesindeyim, bir turlu yakalayamiyorum :18:
sahranın yorumlarıda çok iyi karar veremedim benn :)
Turuncuda calismis olan mustafa, mb deki mustafa buyuk ihtimal canm. Baktin mi oraya bilmiyorum ama...[/QUO
mb deki mustafaya gittim, turuncudaki mustafa hala orda mı?
birde arif nerde bakıyo canım
arif en son fal merkezi mi ne oradaydı.yükselde limon pazarın üstü.mustafa nerede hiç bilmiyorum
Dün akşam tesadüfen kanal değiştirirken songül abla diye biri telefonla arayanlara ve mail atanlara fal baktı. bu kadını deneyen yada bilgisi olan var mı? sitesinden biraz inceledim ancak bana çok pahalı geldi.
Kupa Kızı cafe Neşe'ye gidenler vardı heralde nasıldır,Sultan nasıldır? giden var mı aranızda??? Kızılay bana ters yaramaz derseniz hiç gitmeyeyim:)
ben neşeyi beğeniyorum 2 kere gittim dediklerinin çoğu çıktı.paragöz değil hanımefendi biri.teli bende var istersen verebilirim
Merhaba, rica etsem Neşe hanımım telefonun banada gönderebilirmisiniz? Çok teşekkürler hoşçakalın.
bende izledim tv 1 gibi bi kanal demi tatlım..ben mesaj atmak gibi bi aptallık yaptım ama okumadı tabi :) bence sallıyoo :)Dün akşam tesadüfen kanal değiştirirken songül abla diye biri telefonla arayanlara ve mail atanlara fal baktı. bu kadını deneyen yada bilgisi olan var mı? sitesinden biraz inceledim ancak bana çok pahalı geldi.
ben neşeyi beğeniyorum 2 kere gittim dediklerinin çoğu çıktı.paragöz değil hanımefendi biri.teli bende var istersen verebilirim
Teşekkur ederim, mesaj atabilir misin numarasını?
siz hüseyinin falını beğendiğinize göre çok kalendersiniz.ya sizin falcıdan beklentiniz çok wasat,ya da biz uzaylı falcı arıyoruz..
Ben de alabilir miyim
Bu arada Istanbuldaki Meltem de fos cikmak uzere zannimca
canım posta kutun doluymuş msj gitmiyor..