- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
size göre birini bulmuşsunuz sonunda , ezgiye de gittim geçen hafta burda muhabbeti çok dönünce bakalım neler olucak, ilk gittiğimde dedikleri olmadı daha ama aynı şeyi söyledi benzer bi şekilde zamanı gelmemiş demekki daha
ya işte madem bakabiliyo bu ezgi bize de dediklerinde vardır bi gerçeklik payı diyorum az bi zaman söyledi zaten bekleyip görmek ona göre yorum yapmak en iyisi...bide uzun fal iyi hoş ama , yarısı annen baban ıvır zıvır dolu...mesela "sen çok iyi niyetlisin de karşındakiler öyle değil" gibi kime söylesen tutan cümlelerle iki saat falı ben napıyım ama 15 lira alıp 5 dakika fal bakmak da ayıp bence bi orta yolu olmalı...
bir de ben tarot baktırırken dönecek mi diyorum kart çekiyo aşıklar çıkıyo malesef canım diyo sonra da bak canım kartlar benim hislerimi doğruladı diyor! ya da kılıç üçlüsü çıkıyor kesin dönecek ama aldatacak diye yorumluyor...bilemiyorum saçma olduğunu bile bile bu kadar parayı bu kadar eğitimli insan niye döküyor,niye döküyorum bi anlam versem...
zeynep'e yorum yapmayacağım iyi niyetli bi kız en azından seni dinliyo üç dakikada paket yapmıyo ama benim ağzım açık kalmadı.
denizle jübile yapacağım yeter artık bana...