- 17 Aralık 2012
- 432
- 29
canım sen süheylaya gittin mi ben de şimdi onu ya da gırgır demeti düşünüyordum
Gaussmat şimdi ne dersin bilmiyorum ama soyle anlatayım. Ben Suheyla'ya cok buyuk beklentıyle gitmiştim Ocak'13 te.Calıştıgı cafede işten cıkmıştı,bekledim başka bi yerde bulurum nasılsa diye.Hatta burasıyla tanışmam da onu ararken oldu diyebilirim. Eskiden Koyu Kahve'deydi en son L'amore Cafe'deydi.Ben bir kere baktırdım kendisine ve notunu vermeme yetti.El falıyla baslıyor fala.Boyle nasıl anlatsam su kadar kardeşsiniz diyor,yok degil deyince evde o kadar kişisiniz gibi bişeyle ceviriyor falan .Boyle basit baslayıp devamı katlanarak artmıstı bende.Ben mukemmel falcı aramıyorum. Zaten her falcı boyle ufak tefek bilemiyor falan ama. Soylemesin bana kaç kardeş oldugumu ya da kaç ay oldu falan ama atana tahammul edemiyorum.Suheyla anı bilemedi bende,el falı başarısızdı, verdigi tarih,dedikleri falan fos.Ben gulumseyerek cıktım cunku olumlu konusması bile yeterdi o an bana. Ha beklentim yuksekti ama bana averaj bir fal bile baksa burdan bu kadar sey yazmazdın emin ol.Ben online olmasına ragmen gecen hafta baktırdıgım kesira'yı bile daha cok begendim, en azından atmadı kadın.Senin durumunu biliyorum o yuzden empati kurabiliyorum.Ben tavsiye etmem cok fazla ama pozitif guleryuzlu falan denemek istersen de sana kalmış tabi ki.
Son düzenleme: