Yaz yaz doyamadim kac gundur :) ozgoktu kuzum melek oz demissin gordum ona baktirmistm ben sesi cok tatli baktir hic bisi bilmese de huzur bulursun kesin emek verir parana yazik olmaz :) guzel tarot yorumluyo ama bana cikmamisti gelecek. Ama yne de parama hic acimadim inan kizin enerjisi bile iyi gelmisti. Ama bak rezzani begenceksiniz ben eminim.
Bu arada ezgiye yapilan yorumlara baktim. Bana da aynen oyle olmusti moralim bozuktu ve bakamadi fuzel diyodum ama ozellikle waffless kuzum sana bisi demek isterim fali falan bosver de eskisi donsun istegini at once. Dogru adam olsa hayatinda olurdu bazen arzularimiz bizi engelliyo hirs yapiyoruz adam etmeye calisiyoruz onlari. Asil mutsuzlugumuz bizim bu. Yeni seyler olsun bence hayatinda bunu herkese dilerim. Ben eskileri astim hep baktirdigm fallar da hep gelecekte ne olur diye. O donermi bu donermi derken omur bitti. Genciz allah bizlere uzun omurler versin daha nice yagizlar eskitiriz
Haha haklısın canım, dün biraz moralim bozulmuştu açıkçası ama düşününce şu anla ilgili çok önemli bi şeyi bardağı açar açmaz söyledi. Sanırım bu fal tam anlamıyla yetmedi bi kez daha gidicem ezgiye bugün falan. Tarot baktırayım bu sefer de :)