Ankara'daki Falcılar

yanı oyle benımle alakalı sunu bılın bunu bılın gıbı sorular sormadım ben nerde bakıyosunuz fala fılan dıye sordum yanlız sunu soylıyım paragoz bırıne benzemıyo pek:26::26::26:

gitmeyi düşünüyomusun tatlım peki...bi kafede değil kendi yerinde bakıo heralde..aslında gitmeye imkanım olsada gitsem bende ama ancak telden baktırabilirim

gitmeyi düşünüyomusun tatlım peki...bi kafede değil kendi yerinde bakıo heralde..aslında gitmeye imkanım olsada gitsem bende ama ancak telden baktırabilirim

bılmıyorum yarın ıcın randevulastık ama ben henuz gıdıp gıtmıyceme karar vermedım:26::26::26:

canim sen nerden buldun bu bayani?bir de donecek donmeyecek falan malum konularimiz sen gittiginde hangi aydi da 6 li bi tarihte donecek dedi ?bana 6 li tarih dese bu kadin kotu bakti derim cunku 6-16-26 gibi 3 gun ve 12 ay var hepsi olur yani altinci ay aklima gelmez mesela neyse bu kadar net bir sekilde kimse ovulmedi aliskin degiliz ondan sorusturuyoruz hakli olarak meselA ben aylar once semrinin fali bende eksiksiz cikinca gelip buraya ilk mesajimda onu oven biseyler yazsam illa ki giden olurdu ama ikinci fali tutmadi anladigim kadariyla zeynebin istikrarli oldugunu soyluyorsunuz...merak etsem de suan icin gitmem sanirim

Genelde ilk fal tutmayınca ikinciye gitmem ben :) Ama nedense Eylül'e çok uzun süre gittim, duymak istediğim şeyleri söylüyordu vesaire... Ben Zeyno'ya ilk gittiğimde Sakarya'daki Bebe cafede idi, aylardan da kasımdı... Yalnız dikkatinizi çekmek istediğim nokta şu ki, sadece ayın 6'sı - 26'sı olayı değil. 6'lı bir zamanda dönecek demek, 6 gün de olabilir, 6 hafta da, 6 ay da (ki bunu Zeyno bakarken, önce "6lı bir zamanda dönecek" diyor mesela, "ama ben bunu 6 hafta gibi görüyorum" diyor, "ya da 6 gün gibi hissediyorum" diyor, bazen "6saat gibi hissediyorum" bile diyor ki, dün gece telefonda falıma baktığı arkadaşıma, sevdiği erkek onların falı bitince mesaj atmış :KK70: Bak ona ben de çok şaşırdım :KK70: Demek istediğim şu ki, Haziran hem 6. aydır, hem de 6. ayın 12'si de 6'nın bir katıdır kızlar. Siz Zeyno bakarken zaten ne zamanı kastettiğini anlarsınız. :KK66:

canım nerde bakıyo ve kaca yazabilirmisin?

canım hanı kızılay avm nın ordan dırek gdınce collezıone varya orda sımıt sarayı varmıs bıtane orda bakıyomus daha sakın oluyo dıye:KK34:fıyat ben yazmıyım buraya kendınız arayıp sorun bence...

canım hanı kızılay avm nın ordan dırek gdınce collezıone varya orda sımıt sarayı varmıs bıtane orda bakıyomus daha sakın oluyo dıye:KK34:fıyat ben yazmıyım buraya kendınız arayıp sorun bence...

fiyat adama göre değişiyor mu ki? fiyatın gizlenmesi çok sacma..pazarlık mı edicez?Allahuekber...ne günlere geldik ..

arkidişiler isteyenlere gönderiyorum ben kadriye hanımın nosunu..ama eskişehirde olan karışmasın yani :)

Fala inanmayın falsız kalmayın kızlar ama bu işi para ile yapanlara lütfen aldanmayın.
Geleceği Allahtan başkası bilemez.Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi.
Lütfen sizin gibi saf ve iyi niyetli insanları sömürmekten başka birşey yapmıyor bu insanlar.
Fikirlerinize yaptıklarınıza saygım var ama paranızı kaptırmayın bunlara..
Sevgiler..

Arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma ama geçmişede yönelik sayfaları okudum. Belki enerji meselesidir ama bazı isimler etrafında dönüyor hep yorumlar o isimlerle olan tecrübelerimi bildirmek istiyorum. Eylül: 1 yıla yakın gitmiştim bir ay sonra iki ay sonra derken adamın çoktannnn evlendiğini öğrendim. Evlendiği tarihlerde de güya bana dönüp biz tatile çıkıyorduk adamın balayıymış gördüğü:)Ebru Alev: Para için yapmayacağı şey yoktur. İlk görüşmede aklınızı alır sonra cebinizdeki tüm parayı. En az 1000TL gitti toplamda.Aaaaa nasıl olur çakraların bunu göstermiyordu diyor sonrada. Ne çakraymış be. Karamel Leyla: Allahım böyle bir atış yok ya. :))Azeri Pınar: Çok uzun süre baktı anlık olayları bildi ama geleceğe dair söylediklerinin üzerinden yıl geçti:)Mustafa: Tip tarifi kişilik tarifi çok iyi ama dediği olsaydı sonbaharda evleniyordum bi sonbahar daha geliyor:)Binnazabla da ise Elif iyiydi ama tarihler hiç tutmadı ve söylediğimdede biraz daha bekle. Ve en sonunda olmaz sen başkasına bak dedi. Bu ne dedim bi öyle bi böyle kader değişir dedi:)Şu anda ezgiye gidiyorum sık olmasa da tarihler sapsa da dedikleri hemen hemen çıkıyor tabiiki yüzdeyüz diyemem yalan olur ama şimdilik eldekilerin içinde en azından %50 diyebilirim.Turuncu cafe Yasemin: Kadın beni çok şaşırttı isimler yaşadığı yer durumu mesleği acayipti ama gelecekle ilgili henüz zaman dolmadı bilemiycem. Ama gitmediğim kalmamıştır ezgi ve yasemin' e 2 defa gittim bakalım bilmiyorum. Şu anda da yine çok berbat bir durumdayım yine fal peşine düştüm. Yardım ederseniz sevinirim. Saygılarımla Fal Mağdurlarından:KK43:

Arkadaşlar uzun süredir girmiyordum foruma ama geçmişede yönelik sayfaları okudum. Belki enerji meselesidir ama bazı isimler etrafında dönüyor hep yorumlar o isimlerle olan tecrübelerimi bildirmek istiyorum. Eylül: 1 yıla yakın gitmiştim bir ay sonra iki ay sonra derken adamın çoktannnn evlendiğini öğrendim. Evlendiği tarihlerde de güya bana dönüp biz tatile çıkıyorduk adamın balayıymış gördüğü:)Ebru Alev: Para için yapmayacağı şey yoktur. İlk görüşmede aklınızı alır sonra cebinizdeki tüm parayı. En az 1000TL gitti toplamda.Aaaaa nasıl olur çakraların bunu göstermiyordu diyor sonrada. Ne çakraymış be. Karamel Leyla: Allahım böyle bir atış yok ya. :))Azeri Pınar: Çok uzun süre baktı anlık olayları bildi ama geleceğe dair söylediklerinin üzerinden yıl geçti:)Mustafa: Tip tarifi kişilik tarifi çok iyi ama dediği olsaydı sonbaharda evleniyordum bi sonbahar daha geliyor:)Binnazabla da ise Elif iyiydi ama tarihler hiç tutmadı ve söylediğimdede biraz daha bekle. Ve en sonunda olmaz sen başkasına bak dedi. Bu ne dedim bi öyle bi böyle kader değişir dedi:)Şu anda ezgiye gidiyorum sık olmasa da tarihler sapsa da dedikleri hemen hemen çıkıyor tabiiki yüzdeyüz diyemem yalan olur ama şimdilik eldekilerin içinde en azından %50 diyebilirim.Turuncu cafe Yasemin: Kadın beni çok şaşırttı isimler yaşadığı yer durumu mesleği acayipti ama gelecekle ilgili henüz zaman dolmadı bilemiycem. Ama gitmediğim kalmamıştır ezgi ve yasemin' e 2 defa gittim bakalım bilmiyorum. Şu anda da yine çok berbat bir durumdayım yine fal peşine düştüm. Yardım ederseniz sevinirim. Saygılarımla Fal Mağdurlarından:KK43:

şimbi bide zeyebimiz var tatlım :)

:) Ya falcılara döktüğüm paranın haddi hesabı yok online yüzyüze hepsini denedim. Parayı da geçin umut tacirliği kandırılma çok kötü. Bi de zeynebi deniyelim bakalım ne diyim Allah büyük be.Gün hafta ay derken yine bekle bekle:KK43: Koskoca Ankara da bi falcı bulamadık ya pes:) Zeynep hanıma nasıl ulaşabiliriz?

X