- 13 Aralık 2010
- 14
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tecrubeliler cevap versin dedim ama benim iki aydir buradan anladigim ankarada iste bu diyecegimiz biri yok gorunen bu maalesef bide ben tarota inanmiyorum oyuncak gibi ya tum kartlari sec karsindaki sallasin ! eylul tarotta iyiymis ben sadece kahve baktirmistim ona.
size çema kafede hüseyin var ona melek kartlarıyla fal baktırmanızı tavsiye ederim kahvede bakıyo ama melek kartlarını öneririm deneyin ben anakarad çok gezim falcı ama bunu deneyin derim
Arkadaslar, kalbinizi kirmak istemem ama .......ask hayati kotu giden insanlar olarak fal baktiriyoruz zaten, bence artik bu islerden vazgecelim
1. Eski sevgilisini bekleyenler: beklemeyin kardeslerim, sevse adam zaten terk etmezdi. 3 ay, 5 ay bekle bekle omrunuz bitiyor, onun yerine beklentinizi bitirip, saglikli bir sekilde ask acisi cekip, adamin gittigini kabul edip yeni ufuklara yelken acsaniz ? Sizin icin daha iyi olmaz mi? Donecegi varsa zaten doner, ama doner mi donmez mi diye bekleyip kendinizi bos yere yipratiyorsunuz bence dostlarim. Isleri akisina birakirsiniz, adam donerse de ne yapacaginizi o zaman dusunursunuz diye dusunuyorum. Donmezse de s...tir edersiniz, hatta donerse de s..tir edin bence
2. Benim gibi yeni biriyle tanismayi bekleyenler, kismet arayanlar: adi ustunde kismet..varsa geliyor, yoksa ne yaparsan yap olmuyor, kimsenin gelecegi falan bildigi yok, ne isteyeceksek dua edip Allahtan isteyelim.
Bu isler bos yani, bence kimsenin bir halt bildigi yok. Ben en son Kadriyeye gidip jubile yapmaya karar verdim, artik eglencesine online disinda baktirmamaya karar verdim.
yazdıklarınız benim yorumlarımla alakalı olduğu için elbette cewap yazıyorum.önce üslubunuzu mazur görmüyorum.sizin önerdiğinizi okeylemedim diye beni azarlıyamazsınız!!! bir falcıya gitmişsiniz beğenmişsiniz burada paylaşmışsınız.2 gündür forumu takiptesiniz siz we diğer öneren..hiç üşenmeden yorulmadan burayı izliyorsunuz we uzuuuun yorumlar yazıyorsunuz..ben falcınızı onaylasam herkese hadi koşalım gidelim desem bana bunları yazmıyacaktınız değil mi? ben sizin her dediğinizi onaylamak beğenmek zorunda değilim!!!!beğenmedim diye de beni azarlıyacak tawırlara giremezsiniz.zaten beni azarlamak sizi aşar da azara yeltenmek diyelim.ben şu anda artık sizin zeynep in ta kendisi olduğunuzu ya da onun görewlendirdiği biri olduğunuzu düşünüyorum.bugüne kadar nerdeydiniz? ne wakit ki insanlar yeni birini arar oldu çıktınız piyasaya...siz de biraz sabırlı olun biri gidip memnuniyetini yazarsa belki benim de düşüncem değişir ben de giderim.ama burada bir falcıya toz kondurmamak için başımızda jandarma görewi üstlenmeniz çok manidar..KİMİ ONAYLARIM KİMİ ONAYLAMAM..YORUMLARIMDA ÖZGÜRÜM..ne size ne başkasına hesap wermem.hakaret küfür etmeden dilediğim yorumu yaparım.bana yön weremezsiniz!!!!!!!!!!Kızlar...
Fal istiyoruz demişsiniz, Rnbabe de üzerine düşeni yapmış, yakın arkadaşımızın numarasını vermiş.
1. Sizin falcılara verdiğiniz paralar bizim cebimize girmediği gibi, ona da vereceğiniz para bizim cebimize girmeyecek, bir kere şu yanılgıdan vazgeçin!
2. Güvenilir falcı diyorsunuz, alın size güvenilir falcı... O zaman da "biz burada çok sövüşlendik" demeye getiriyorsunuz lafı, ki bu çok ayıp, kurunun yanında yaşı da yakıyorsunuz.
3. Binlerce kafeye gitmiş olabilirsiniz, Ankara, cafe kaynıyor bir o kadar da gitmediğiniz vardır, illa Zeynep'i biriniz de görecek diye bir kaide yok...
4. "Şimdi bir de Zeynebimiz var" diyerek daha hiç tanımadığınız, sizin söylediğiniz üzere "daha hiç görmediğiniz" biri hakkında yorum yapıyorsunuz, bu yaptığınız hiç hoş değil. Yorum yapabilirsiniz bu gayet doğal, burası zaten forum ortamı bunun için kurulmuş. Ama dikkatinizi çekerim "şimdi bir de...." derseniz, onu da dahaa önce size fal bakanlarla aynı kefeye koyarsınız "daha tanımadan" işte bu hoş değil, bilmiyorum anlatabiliyor muyum?
5. Binlerce falcının adı zikredilmiş, herkesin falcısı fıs çıkmış, "fıs çıkmayacak falcı şu" diyorum, "aaaa ben bunun altında art niyet ararım" bilmem ne!
Bence önce ne istediğinize bir karar verin...
Kimse kimsenin babasının oğlu değil, numarası elinizde, arayın ne soracaksanız kendisine sorun, ağzı var dili var, almanız gereken cevap ne ise ona göre fazlasıyla cevap verebilecek kapasiteye sahip bir insan... Arayanlar "para göz birine benzemiyor" demiş, öteki de "ama parayı neden söylemiyor?" demiş bilmemne, gidin görüşün, ya da görüşmenize de gerek yok, daha önce de söylediğimi hatırlıyorum TELEFONDAN DA BAKIYOR, maksadınız sevdiğiniz adamların size dönüp dönmeyeceğini öğrenmek ise, ya da ne zaman döneceğini öğrenmek ise bunları telefondan da sorup, parasını hesabına gönderebilirsiniz, kızı illa görmenize gerek yok, burada tercih sizin.
İsterseniz internetten de bakılan kopyala yapıştır fallar var, hiç para vermeyin onlara baktırın! Fal cafelerin girişinde kafasına silah dayanmıyor kimsenin gördüğüm kadarıyla, girdiğim fal cafelerin hepsine ben kendi isteğimle girdim, falıma bakan kişiye parasını ben kendi elimle uzattım. Burada bir hata varsa bu benim hatamdır, fal baktırmaya gitmişimdir, karşımdaki de kılığıma kıyafetime bakıp "bugün git yarın gel" demiştir. Onu da yaptım merak etmeyin, 2 gün arayla 100 tl verdim kadının birine. Şimdi onun da adını söylesem "aaa biz onu da duymadık" diyeceksiniz, Ankara'da bir sokakta olan öteki sokağa duyulmaz bile, köy mü ya burası, herkes herkesi tanıyacak ya da bilecek?!
6. Şu yazdıklarınızı görüp sussaydım bu sefer de "dün öneren arkadaşlar bugün neredeler?" diyecektiniz, o yüzden yazıyorum ve bu son yazışım, tek ricam sadece giden arkadaşlarınız bugün buraya yorum yazsın. Daha da forumun sayfasını açıp hiçbir sorunuzu cevaplamayacağım çünkü.
Hoşçakalın, sevgiyle kalın.
Üslubumu da mazur görün...
Kızlar...
Fal istiyoruz demişsiniz, Rnbabe de üzerine düşeni yapmış, yakın arkadaşımızın numarasını vermiş.
1. Sizin falcılara verdiğiniz paralar bizim cebimize girmediği gibi, ona da vereceğiniz para bizim cebimize girmeyecek, bir kere şu yanılgıdan vazgeçin!
2. Güvenilir falcı diyorsunuz, alın size güvenilir falcı... O zaman da "biz burada çok sövüşlendik" demeye getiriyorsunuz lafı, ki bu çok ayıp, kurunun yanında yaşı da yakıyorsunuz.
3. Binlerce kafeye gitmiş olabilirsiniz, Ankara, cafe kaynıyor bir o kadar da gitmediğiniz vardır, illa Zeynep'i biriniz de görecek diye bir kaide yok...
4. "Şimdi bir de Zeynebimiz var" diyerek daha hiç tanımadığınız, sizin söylediğiniz üzere "daha hiç görmediğiniz" biri hakkında yorum yapıyorsunuz, bu yaptığınız hiç hoş değil. Yorum yapabilirsiniz bu gayet doğal, burası zaten forum ortamı bunun için kurulmuş. Ama dikkatinizi çekerim "şimdi bir de...." derseniz, onu da dahaa önce size fal bakanlarla aynı kefeye koyarsınız "daha tanımadan" işte bu hoş değil, bilmiyorum anlatabiliyor muyum?
5. Binlerce falcının adı zikredilmiş, herkesin falcısı fıs çıkmış, "fıs çıkmayacak falcı şu" diyorum, "aaaa ben bunun altında art niyet ararım" bilmem ne!
Bence önce ne istediğinize bir karar verin...
Kimse kimsenin babasının oğlu değil, numarası elinizde, arayın ne soracaksanız kendisine sorun, ağzı var dili var, almanız gereken cevap ne ise ona göre fazlasıyla cevap verebilecek kapasiteye sahip bir insan... Arayanlar "para göz birine benzemiyor" demiş, öteki de "ama parayı neden söylemiyor?" demiş bilmemne, gidin görüşün, ya da görüşmenize de gerek yok, daha önce de söylediğimi hatırlıyorum TELEFONDAN DA BAKIYOR, maksadınız sevdiğiniz adamların size dönüp dönmeyeceğini öğrenmek ise, ya da ne zaman döneceğini öğrenmek ise bunları telefondan da sorup, parasını hesabına gönderebilirsiniz, kızı illa görmenize gerek yok, burada tercih sizin.
İsterseniz internetten de bakılan kopyala yapıştır fallar var, hiç para vermeyin onlara baktırın! Fal cafelerin girişinde kafasına silah dayanmıyor kimsenin gördüğüm kadarıyla, girdiğim fal cafelerin hepsine ben kendi isteğimle girdim, falıma bakan kişiye parasını ben kendi elimle uzattım. Burada bir hata varsa bu benim hatamdır, fal baktırmaya gitmişimdir, karşımdaki de kılığıma kıyafetime bakıp "bugün git yarın gel" demiştir. Onu da yaptım merak etmeyin, 2 gün arayla 100 tl verdim kadının birine. Şimdi onun da adını söylesem "aaa biz onu da duymadık" diyeceksiniz, Ankara'da bir sokakta olan öteki sokağa duyulmaz bile, köy mü ya burası, herkes herkesi tanıyacak ya da bilecek?!
6. Şu yazdıklarınızı görüp sussaydım bu sefer de "dün öneren arkadaşlar bugün neredeler?" diyecektiniz, o yüzden yazıyorum ve bu son yazışım, tek ricam sadece giden arkadaşlarınız bugün buraya yorum yazsın. Daha da forumun sayfasını açıp hiçbir sorunuzu cevaplamayacağım çünkü.
Hoşçakalın, sevgiyle kalın.
Üslubumu da mazur görün...