Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giden arkadaşlar bizide bilgilendirsin lütfennn :)
aynen oyle bekleyecegiz zaten en iyi yaptigimiz sey bu
Laf aramızda Zeyno benim yakın arkadaşım, lakin hangi vesileyle tanıştığımızı söylememe gerek yok. Ben kısa yoldan size şunu anlatayım, (zaten sırf bunu anlatmak için az önce kaydoldum siteye) ilk ve son sevgilimden "bir daha ikinci bir barışmamız söz konusu olmaz" lafını duyarak ayrıldım. Aylardan kasımdı. "Nah olmaz!" dedi Zeyno, "6'lı bir vakitte dönecek sana bak gör" dedi, samimiyetimle söylüyorum ben de inanmadım ilk :) Haziran ayının 12'sinde facebook mesaj kutumda bir mesajla karşılaştım, eski sevgilim "seni geri istiyorum" diyordu. Aynı gün, ağzım açık, Zeyno'nun numarasını arkadaşımdan tekrar aldım ve iletişime geçtim. O günden beri hiçbir söylediği iki olmadı inanın. Yine aynı yaz, aynı kadının 1 saat içinde "falın çıktı" deyip, tekrar baktırdığını da gördüm. Rnbabe'in de dediği gibi önceliğiniz yüz yüze görüşmek olsun, ama inanın aslında arkadaşımın sizi görmesine gerek de yok. Çok profesyonel bu konuda, dün gece telefonda baktı 18 yıllık arkadaşıma, kızın yorumu sadece şöyleydi; "Ohaaaa", "Hicbisry soylemuyirun. Yazamiyorun bike" (hiçbir şey söylemiyorum, yazamıyorum bile, demek istemiş :) ) "Abi hic tanimadigim insan benin hakkimda bukadar sey biliyor olamaz. Yuh!" Haberlerinizi bekliyor olacağım kızlar, memnun kalmamanız ihtimal dahilinde bile değil. Mutlaka bana da yorum bildirin, hoşçakalın, fal esnasında da aklınıza mukayyet olmaya çalışın
giden arkadaşlar bizide bilgilendirsin lütfennn :)
bak bu olmadi iste suclamiyorum iyi niyetlisindir bisey demiyorum ama su sorularima cevap aliyim canim
madem bu kadin mukemmel sen de onun mudavimisin biz tam ondan konusurken ankaradaki falcilar sayfasina giresin mi tuttu yani madem memnunsun niye bu sayfaya girdin hem de bugun ki uyeligi dun almis olman lazim rnbabe de ondan dun bahsetti icine mi dogdu ki ?
kotu niyetliysem uyarin lutfen ozur dileyim !!! burada insanlar cok somuruldu ne ilk ne son olur bu emin ol
Laf aramızda Zeyno benim yakın arkadaşım, lakin hangi vesileyle tanıştığımızı söylememe gerek yok. Ben kısa yoldan size şunu anlatayım, (zaten sırf bunu anlatmak için az önce kaydoldum siteye) ilk ve son sevgilimden "bir daha ikinci bir barışmamız söz konusu olmaz" lafını duyarak ayrıldım. Aylardan kasımdı. "Nah olmaz!" dedi Zeyno, "6'lı bir vakitte dönecek sana bak gör" dedi, samimiyetimle söylüyorum ben de inanmadım ilk :) Haziran ayının 12'sinde facebook mesaj kutumda bir mesajla karşılaştım, eski sevgilim "seni geri istiyorum" diyordu. Aynı gün, ağzım açık, Zeyno'nun numarasını arkadaşımdan tekrar aldım ve iletişime geçtim. O günden beri hiçbir söylediği iki olmadı inanın. Yine aynı yaz, aynı kadının 1 saat içinde "falın çıktı" deyip, tekrar baktırdığını da gördüm. Rnbabe'in de dediği gibi önceliğiniz yüz yüze görüşmek olsun, ama inanın aslında arkadaşımın sizi görmesine gerek de yok. Çok profesyonel bu konuda, dün gece telefonda baktı 18 yıllık arkadaşıma, kızın yorumu sadece şöyleydi; "Ohaaaa", "Hicbisry soylemuyirun. Yazamiyorun bike" (hiçbir şey söylemiyorum, yazamıyorum bile, demek istemiş :) ) "Abi hic tanimadigim insan benin hakkimda bukadar sey biliyor olamaz. Yuh!" Haberlerinizi bekliyor olacağım kızlar, memnun kalmamanız ihtimal dahilinde bile değil. Mutlaka bana da yorum bildirin, hoşçakalın, fal esnasında da aklınıza mukayyet olmaya çalışın
ben şunu çözemedim.haziranda facebookta bir msj mı çıktı sadece? dewamında ne oldu başka neleri bildi? ben gecmişe çok takılmam.anamı babamı da merak etmem.önemli olan şudur.ben söylemeden niyetimi bilecek we o konuda neler olup olmıyacağını bana sormadan söyliyecek.we sonunda soru alacak.bunlar yoksa ortalama bir fal olur.
ben baktırıcam ama önce haftasonu kadriyeye baktırıcam arkişidler sıralamayı ona göre yaptım :)
inanın hiç birimizin sizi kırmak gişbiş bir niyeti yok.güwen duygumuz yerle bir olduğu için kuşkuyla yaklaşıyoruz.siz de bizi anlayın:)Kızlar, çok yeniyim umarım doğru şekilde cevap veriyorumdur. Haziranda gelen mesajdan sonra benim o çocukla tekrar devam etmeyeceğimi söylemişti, ve zaten bana baktığı ilk falda eski sevgilim bana dönene kadar benim bir başkasına aşık olacağımı da söylemişti. Haziran'da gelen mesajdan sonra eski sevgilimle birlikte olmadığım gibi, aşık olacağımı söylediği adamla tanışınca da tekrar fal baktırdım ve bir süre sonra ben Zeyno'ya günlük fal baktırmaya başladım. Ve aslında evet, tam da senin söylediğin gibi şu an bana hiçbir soru sordurmuyor çünkü benim ne soracağımı önceden biliyor. Ama bunu sadece bana yapmıyor, bende kaldığı süre zarfında baktığı fallara da şahidim. Soruları en son alıyor, çünkü fal esnasındaki konsantrasyonu bölününce çok geriliyor. Ve az önce de açıkladığım gibi fal bakarken sizin soracağınız soruları önceden cevapladığı için falın sonunda soracak çok fazla sorunuz kalmıyor. Ve çok da özelim olduğu için kendime bakılan falları anlatmak istemiyorum ama, babama baktığı faldan bir kısım anlatabilirim, babama yapılan bir büyüyü gördüğünü söyledi, "orta yaşlarda bir erkek yaptırmış ve bunu yaşlı bir kadın eli ölü toprağına gömmüş amcacığım" dedi, fazlaca detay vermeyeyim, Zeyno falı bitirip, biz telefonu kapadıktan sonra, babam bu büyü olayını aslında bildiğini, yıllar evvel babannemle amcamın yaptırdığını ve bunu o zaman öğrendiğinde de dedeme itiraf ettirdiğini anlattı. Ben bu kadar söylüyorum kızlar. Şöyle söyleyeyim, ben de inanılmaz fal meraklısıyımdır, Ankara'da gitmediğim yer kalmadı. Sadece Eylül ile Medyum Sufi'ye yedirdiğim paraları bir kenara atsam şimdi kendi kiramı kendim ödüyor olurdum. Gerçi kiramı yine kendim ödemeye başlayacağım, çünkü TAM DA ZEYNONUN SÖYLEDİĞİ TARİHLERDE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM Ben sadece arayın ve kendiniz görün diyorum, saygılar sunuyorum hepinize, hoşçakalın.
o kadarmı diyosun tatlım yani :):)) ayy arasammıki acep şimdi :)
rnbabe ben sana kotu niyetli demedim ki senin cicotu tanidigini da anlamadim o soyledi aciklama istedim sadece inan o kadar cok yolundu ki bu insanlar sen icten bi sekilde yardim ettin farkindayim zaten oyle olmasa mailimi atmazdim sana icinden geldi bana tarot da actin sorun o degil kotu insan falan olmadiniz problem yokcanım, cicot benim, zeynoyla tanışmamı sağlayan arkadaşım. en yakın arkadaşım üstelik. dün ona anlattım siteyi. az önce konuşuyorduk bende üye olayım madem link at dedi. yani seni anlayabiliyorum ama siteye zeynoyu tanıyan bir arkadaşımı üye yaptım diye altında nasıl bir art niyet aradın belli değil.
kaldı ki, senin düşündüğün gibi olsa mesela, sana zeyno gelecekle ilgili birşeyler söyleyecek. ya da burada kimseye anlatmadığın şeyler. bilmediğimiz şeyler.
yardım etmeye çalışırken kötü insan da olduk. ne hoş
inanın hiç birimizin sizi kırmak gişbiş bir niyeti yok.güwen duygumuz yerle bir olduğu için kuşkuyla yaklaşıyoruz.siz de bizi anlayın:)
rnbabe ben sana kotu niyetli demedim ki senin cicotu tanidigini da anlamadim o soyledi aciklama istedim sadece inan o kadar cok yolundu ki bu insanlar sen icten bi sekilde yardim ettin farkindayim zaten oyle olmasa mailimi atmazdim sana icinden geldi bana tarot da actin sorun o degil kotu insan falan olmadiniz problem yok
ben seni çok çok iyi anlıyorum. ki zaten, birileri baktırıp da buraya yazmaya başladığında, sende bizi daha iyi anlayacaksın. biraz olsun yardım edebildiysem ne mutlu.