Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım mailleri kontrol edin. Gelişmeleri de bana haber edin.
Bana mesaj atan herkesi cevaplamış durumdayım
opuldun canim ben yoruldum artik senin referansina guveniyorum ama buradan okuyup hayatimi doker diye de tirsiyorumyine de sagol
benim gitmediğim doğru.ama sen bahsettiğinde kimsenin onunla ilgi olumlu bir düşüncesi yok deedim sana.ama seni çok kararlı görünce sen bilirsin karar senin dedim..hiç görmediğim bir insanı karalıyamam sadece sana ona gidenlerin deneyimlerinin başarısız olduğunu ilettim..bu durumda elbette ki karar senin olacak tatlımcanim sen muzafferi bilmiyorum dememis miydin bir de adamin hallettigi isler farkli halledemedigi isler farkli simdi madem fali kotu e nasil baristiracak ki ! diye bir suru soru var aklimda
ayni gun cengize de gittim evet arapca yazdiklari arapca falan degil fakat orada en cok beklenen cengizdi bende gecmisi bilemedi aslinda ama benim falim cikar dedi kartini verdi herzaman ara dedi cikmazsa ararim dedim 'doner yaa ' dedi bide koptum bak istedoner deme donmez gibiyse donmez de biliyim dedim valla benim falim cikaar diye tekrarladi...
asyaya giden varsa yorum alayim bide
bende istiyorummmm nosunuuu :)
bende isteyim bari bttı balık yan gider napalımmm :)
canımcım ben mesaj atamıyorum bu sitede. sen atabiliyorsan bana özel mesajla mail adresini yaz da ona atayım
ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..
Benim maileme gelmedi gunesin.kizi@hotmail.com buraya da yollayabilr misin Allahım fal diye ölüp gideceğiz yaaa
(
İlkay bana seni asla aramayacak demişti. ama öyle olmadı. yine de aslında genel yorumları doğruydu ya.. ona bişey diyemem..altına imzamı atarım :)
Benim maileme gelmedi gunesin.kizi@hotmail.com buraya da yollayabilr misin Allahım fal diye ölüp gideceğiz yaaa
(