Ankara'daki Falcılar

Canlarım mailleri kontrol edin. Gelişmeleri de bana haber edin.

Bana mesaj atan herkesi cevaplamış durumdayım

canım inan zeynoya, bikaç arkadaş arayabilir fal için yardımcı olur musun dedim. tabi konuşur anlaşırız dedi.

burada üyeliği olduğunu sanmıyorum.ben de böyle birşey yapacak biri değilim. ki zaten burada yazdıkların hariç ailesel falan da bişeyler döker ortaya anlarsın.

umarım elektriğiniz tutar. en önemlisi o.

gelişmelerden beni haberdar et.

canim sen muzafferi bilmiyorum dememis miydin :KK43: bir de adamin hallettigi isler farkli halledemedigi isler farkli simdi madem fali kotu e nasil baristiracak ki ! diye bir suru soru var aklimda
ayni gun cengize de gittim evet arapca yazdiklari arapca falan degil fakat orada en cok beklenen cengizdi bende gecmisi bilemedi aslinda ama benim falim cikar dedi kartini verdi herzaman ara dedi cikmazsa ararim dedim 'doner yaa ' dedi bide koptum bak istedoner deme donmez gibiyse donmez de biliyim dedim valla benim falim cikaar diye tekrarladi...
asyaya giden varsa yorum alayim bide
benim gitmediğim doğru.ama sen bahsettiğinde kimsenin onunla ilgi olumlu bir düşüncesi yok deedim sana.ama seni çok kararlı görünce sen bilirsin karar senin dedim..hiç görmediğim bir insanı karalıyamam sadece sana ona gidenlerin deneyimlerinin başarısız olduğunu ilettim..bu durumda elbette ki karar senin olacak tatlım

kimler numara istemişti unuttum..ldyanaa tolin yaprak89 bu kadar hatırlıyorum.tmm bir de misscerry war

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben özel mesaj atamıyorum sitede. Cevap vermiyorum gibi algılanmasın. Ki zaten özel mesajla mailini atan herkese , kendi mail adresimden geri dönüş yaptım. Olanlar olmayanlara ulaştırabilir.

ilkay gönül mewzuularında herkese böyle negatif yorum yapıyor.çok ender pozitif konuştuğu...sanki canı yanmışların canını bir daha yakmaktan keyif alıyor gibi...takmayın kafanıza fazlaca..

İlkay bana seni asla aramayacak demişti. ama öyle olmadı. yine de aslında genel yorumları doğruydu ya.. ona bişey diyemem..altına imzamı atarım :)

İlkay bana seni asla aramayacak demişti. ama öyle olmadı. yine de aslında genel yorumları doğruydu ya.. ona bişey diyemem..altına imzamı atarım :)

yani moralimi bozmamalımıyımmm :KK43: ama gerçekten kimseyi tanımadan online bi fal için yorumları çok güzell....
bu arada o bayanın numarasını bendeee istiyorummmmm lütfennn

Numarayı gönderdiğim bütün arkadaşlar :-)

İnanın tüm samimiyetimle, Ankarada bulabilceğiniz en iyilerden biri bu kız fal konusunda. Aptal saptal bir insanın numarasını yollamış değilim yani merak etmeyin. Arayacağınızdan zaten haberdar. Dün, birkaç arkadaşım seni arayabilir fal için dedim.Konuşup anlaşırız arayabilirler tabi dedi.

Ben şimdiden yardımcı olduğum için mutluyum.

X