hangi adam için? hoca için mi?aaa bu mesajı ben mi attım şimdi sayfaya:) yani yıllar önce attım eminim de şimdi de mi atmışım?
ne düşünyürosun o adam için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi adam için? hoca için mi?aaa bu mesajı ben mi attım şimdi sayfaya:) yani yıllar önce attım eminim de şimdi de mi atmışım?
ne düşünyürosun o adam için
hangi adam için? hoca için mi?
adamın adını duyunca küfür edesim geliyor:)şeyin önde gideni bayrak sallıyanı:) anladın benceevet:) onun içinn
bende kahve içtim netten birilerine baktırcam fal şimdi kızlar ama... binnaz ablada kesira sirel fal sepetinde melih gün demişler...onlara baktırsammıki acep
canim eylul sende de tutturunca umut kapladi icimi ama dun cok fena oldum o kizlara dondu mu bilemiyorum hala neyse demek ki eylulun verdigi tarihe biraz inanarak beklemek lazim ...
yuz yuzeden cok online baktirdim cikmadi bana hele hele melih hiicc cikmadi onun tarih tarih oldu o kadar soyleyim :)bende kahve içtim netten birilerine baktırcam fal şimdi kızlar ama... binnaz ablada kesira sirel fal sepetinde melih gün demişler...onlara baktırsammıki acep
nasıl ki her fal doğru çıkmıyorsa,sana eskisine döndü diyen de sallamış olabilir.bozma kalbini bekle.
yuz yuzeden cok online baktirdim cikmadi bana hele hele melih hiicc cikmadi onun tarih tarih oldu o kadar soyleyim :)
bence git bes liralik baktir bi cafede daha iyi tabi benim fikrim bu yoksa ilkayi nesibeyi falan begenenler var ilkay gercekci bak o donmez demisti.nesibe de bana ilk basta git konus bu cocuk ikna olmak istiyo ddi yapmadim zaman vermedi ama simdi birak zamana donecek diyo ... dedigim gibi bence baktirma ilkayin fal 5-8 dk surer nesibenin 12-13 surer melek melih bunlar da uzun bakar binnazda tornisha ve elif de donmez demisti bak pembe tablo cizmediler de tornishaya 20 tl verdim 6 dk fal yollamis 3 dksi sorumu okumus :) sen bilirsin bence git cidanda ezgiyi dene ben ona gidemedim
adamın adını duyunca küfür edesim geliyor:)şeyin önde gideni bayrak sallıyanı:) anladın bence
önceleri fal bakan kişiler çok gizemli olurdu öyle ortalarda dolaşmazlardı.kolay ulaşılmazdı ws.çünkü gercek falcıydılar.şimdikler tüccar olmuş bu işi yapayım para alayım da kim arkamdan küfür ederse etsin kim parasını hakkını haram ederse etsin umursamıyor.zaten suratlarında nur kalmamış ar kalmamış.sokaklara düşmüşler insan kandırmak için.falci bulamayinca dert anlatma programina cevirdim burayi atacaklar beni forumdan :)
saka bi yana iki aydir benim ustume 3 yakin arkadasimin iliskisi bitti o kadar dua ettim ki onlara ucu de baristi en son iki gun evvel bi arkadasim baristi.bi kendime tutmadi dualarim...bana diyen adam sallayacak biri de dedil gibi bakalim hayirlisi yoruldum artik
bu hocanın adı muzaffer mi neden memnun kalmadınız anlatır mısınız??
bu hocanın adı muzaffer mi neden memnun kalmadınız anlatır mısınız??
eylem siz memnun kalmıştınız galiba muzaffer beyden, nasıl yararlandınız? yani bende fal çok kötüydü de.
eylem siz memnun kalmıştınız galiba muzaffer beyden, nasıl yararlandınız? yani bende fal çok kötüydü de.
hayır ben hiç memnun kalmadım.bana vefk çalışması yapmıştı çok kötüydü hiç bir işe yaramadı.asla tavsiye etmem.memnun kalan var mı diye merak ettim açıkcası..