- 11 Şubat 2011
- 1.946
- 1.072
Çok haklısın... Ofisi kapanmış mı??
bana sormayın. ben bilmiyorum.
sahiden bilmiyorum öyle yazdılar. trip falan değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın... Ofisi kapanmış mı??
anlayamıyorum ama bir başkasının mutsuzluğundan mutlu olma hali mevcut forumda.
üstteki laf bana sokulmuş fark ettim de nasıl bir açıklama yapmalıyım kestiremedim.
buraya gelip de kendim gibi canı yanmış insanlara (ki genelde fala kötü psikolojideyken baktırırız) hayal veya umut pazarlayacak değilim.
ısrarla aynı şeyi söylüyorum, kadının falı bana çıktı ve belki de bu benim düşünce gücümden kaynaklandı. öyle olacağına kendimi inandırdım ve oldu.
ha detay istiyorsanız olması gerekiyordu, ölüyordum çünkü, iyi ki oldu. üç kilo verdim birkaç günde. antidepresan kullanmaya başladım. mesleğimden oluyordum, işe gelmiyordum. oldu.
olmasaydı geberirdim. belki şansımaydı ama oldu.
belki benim yönlendirmemdi, belki allah acıdı halime, bir telefon bekliyordum sadece, hatta telefonu geç. dumanla haber yollasa alırdım, o noktadaydım. 17'si kıpırtı dedi, kıpırtı oldu, belki ben yordum bunu.
19'unda da telefon görüşmesini yaptım. o günden beri de bir şey yok ama psikolojim yerinde en azından.
hala çıkmayan şeyler olduğunu söylüyorum. ama asıl beklediğim şey çıktı. yalan mı söyleyeyim napayım?
üstelik burada kimseye de eylül'e git demiyorum, hatta numara isteyen olursa da vermiyorum sadece bir arkadaşa gönderdim burada ki reklam yaptığımı düşünmesinler.
hem reklam yapacak olsam ofisini kapatmadan önce yapardım. ofisi kapanmış, kimsenin ulaşamadığı kadına reklam yapmam saçma değil mi? biraz kafamızı kullanalım dimi bu konularda da?
tanımam etmem. hayatımda iki kez gördüğüm bir falcı benim için sadece.
ha size falı çıkmıyorsa gitmezsiniz. laf sokmanın alemi var mı?
mutluluğumuzu paylaşalım bence, mutsuzluk öfke de getiriyor.
haklısınız.siz mutlu olduğunuz için bu kadar insan kahrediyoruz baksanıza.hasetimizden çatlamak üzereyiz.kaç yaşınızdasınız çok merak ettim.eğer bu yeteneğiniz yeni farkettiyseniz (düşünce gücümle,düşüne düşüne oldu belki diyorsunuz ya) çok yazık olmuş eylül yada başkasısa verdiğiniz paralara.oturup düşünseymişsiniz keşke.yada şöyle yapalım. biz ona buna para dökeceğimize paraları size verelim siz bizim adımıza düşünün derim. eylülden sonra görüyorum ki evrenlede mükemmel tutuyor elektriğiniz
bu arada ben eylülü ün numarasını kimseye vermedim yazmışsınız.vermenize gerek yok zaten.numaralar ortalıkta dolanıp duruyor.gizlisi saklısı yok yani bunun.numara zaten herkeste var veya çok kolay ulaşılabiliniyor,burada bilinemeyen dediğinin çıkıp çıkmadığı o konuda siz yeterince ikna edici oldunuz zaten.dakikası buçuğuna kadar çıktı size buda canı yanan,bir nefeslik ferahlamaya ihtiyacı olan insanlara çok güzel referans oldu
26 yaşındayım. benim mutlu olduğum için kahrolan sizin dışınızda kimseyi görmedim. katmayalım diğerlerini isterseniz.
yeteneğimi yeni fark etmedim, ama böyle şeylere inanırım. böyle şeylerin kitaplarını da çok okurum, yaşıma çok kitap düşüyor tahmin edersiniz.
sizin negatif enerjinizin şu an bana yüklendiğine de inanırım mesela. o yüzden bu tartışma gereksiz uzuyor.
hala rahatsızsınız evrenle de elektriğimin tutmasından, bence siz de pozitif düşünün biraz. belki mutlu olabilirsiniz. bu nefretle zor yoksa.
ikinci mesajınıza da şunu diyeyim... istanbul'daki falcılarda da takıldım uzun süre. orada insanlar bir umut bekliyordu, ben de öyle.
bir falcıyla telefonda konuşmuştum, elmira ile.
ve o elmira'nın bana söylediği şeyler çıkacak mı diye günlerce o forumu dolaştım. ilk mesajdan sona kadar elmira ile olanları okudum. birilerine çıktı umutlandım, çıkmadı hayal kırıklığı yaşadım.
google'da bile arama yapardım "kahve falı çıkar mı" şeklinde.
hani o umut işe yarayabiliyor, bende yaramıştı. başkalarına çıktığını gördüğümde kendim de mutlu olmuştum olacak diye.
o yüzden yapıyorduk bu paylaşımları.
ama sanırım sizde öyle işlemiyor. ben susayım siz rahat takılın.
ben sizin yerinizde olsam kesinlikle cevap vermezdim.neden mi? beni tanızanız neeeeeee tanımasanız neeee.yüzünü hiç görmediğim,hayatımda hiçbir ortak paylaşımda bulunmadığım bir insana karşı kendimi neden savunayım.bu savunma çabalarıda nedense hiç samimi gelmiyor bana.hala kendinizi inandırmaya çalışıyorsunuz elin falcısının dediklerine inannılması yada size inanmamız konusunda.ne gerek var buna
çünkü size karşı olmasa da burada yazdıklarıma karşı sorumlu hissediyorum. yalancı diye suçlanmak biraz ağır kaçıyor, hem de tanımadığın biri tarafından.
zira burada bir nickname ardında yaşadıklarımı paylaşıyorum, reel hayatta kimseye anlatmadıklarımı. sorun yok boşverin.
iyi düşünün, umarım olur. gittim ben.
şimdi hoca reklamlarına "gel gel" yaptın farkında olmadan.,:)))bide reklam yapanla yapmayan belli oluyo zaten inşallah eylülün dedikleri çıkar hepimize.
eylül buradan da okumuş ve bazı şeylerimi buradan okuduğuyla da söylemiş olabilir zaten mesela taşınacaksınız dedi bu imkansız.ama şimdi ben burada eylülün falı çıkmadı yorumunu okuyup nasıl umutsuzluğa kapılıyorsam çıktı yorumları da o kadar umut veriyor...
başıma ne geldiyse negatiflikten geldi benim...
o yüzden iyi yorumlara da ihtiyaç var.
ilk mesajı olup tek kişiyi övenlere ben de gıcık oluyorum ama şimdi o kadar falcıya gidiyo yaşadığı süreci anlatıyo nasıl reklam derim.
misal ben burada x falcı mükemmel desem reklam diyemez bana kimse siz göüyorsunuz online dan tut karamel cafeden çık batağa batmış gibiyim...
aslında herkes haklı bıkmışız bu fal işinden yeminle bu meleklerle yaşamak kitabını da okudum bide geçmişini şifalandır cd si var onu yapacağım...
hoca bulsam hocaya da gideceğim...
yani herkes arayış içinde (reklamcılar hariç)
şimdi hoca reklamlarına "gel gel" yaptın farkında olmadan.,:)))
hee iyi yaptın tatlım.bir de onları görelim:)ama onlar çok para istiyor fala benzemez cebimize 3 kuruşu koyup kapılarına koşamayızbilerek yaptım reklamcılar gelsin de onlara gitmeyelim diye :)
hee iyi yaptın tatlım.bir de onları görelim:)ama onlar çok para istiyor fala benzemez cebimize 3 kuruşu koyup kapılarına koşamayız
valla onlar da falcılar gibi saftirikse üyelik alırlar ilk mesajda da överler kendilerini biz de üstlerine çizik atarız...
bi an düşündüm de onlar mı saftirik biz mi acaba :)