Ankara'daki Falcılar

Arkadaslar Kupa Kızı Cafe de fal baktıran var mı, varsa tavsiye ederler mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Kupa kızına gecenlerde gitmiştim Neşe hanım diye biri için; oda oğün hastaymış yoktu.İki erkek falcı vardı birinin adı Fatih .Evim cafede çalışırdı. Ona evim cafede baktırma gibi bir hata yapmııştım. Eğer ona baktırdıysan cnm boşuna umutlanma.

buradaki msjları okuyunca bende yazayım dedim:) 1 senedir ankarada gitmediğim hiç bir falcı kalmadı 2 kişi hariç deikleri çıkan olamdı şimdiyi ve geçmişi iyi biliyorlar ama bukadar hepsi
ilk ankaradaki falcı deneyimim gırgır cafede sarşın bi kadındı dedikleri tuarlıydı söledikleri çıktımı hatırlamıyorum
2.c. çatı cafede bir kadındı onun dedkleri çıkabilir zamanı var
çatı cafede satı var o beni çok etkilemişti ondan sonra fal fal diye dolaştım şimdyi geçmişi iyi biliyo ama gelecekle dediği çıkmadı orda nazlı ve devrimde var devrim dediği arkadaşıma çıkmıştı
evim cafede hepsine gittim yasemin beni etkiledi aylar sonra tekrar burdan yerini buldum ve umarım dedikleri çıkar
gülçe afede baharmıydı adaını bilmiyorum 5 tane sölediği şey verdiği tarihlerde olmak üze yakın tarihler çıktı en önemlisini bekliyorum inşallah çıkar
seminiri çok övdüler gittim isim veriydoa gerisi boş 2 kere gittim 2.de 2 dakka sürdü sanırım ne söledi parama yazık menekşe neşe errin sibel bir sanırım çoğunu denedim sonra
nilüfer diye bir kadın var umarım dedikleri çıkmaz kadının kendi yeri var eğer baktıran varsa yazarsa sevinirim
güneş ablanın yerinde eda vardı ona baktırdım süryani dedikleri okadarda işe yarar değil 30 verdim içim acıdı
renagernkte suzana der yaya baktırdım umarım suzanın baktığı faşllar çıkmıyordur deryaninki çıkmadı
dilça cafede sarışın bayan bide yaşlı bir kadın ikisinede baktırdım sarışın iyi gibiydi
gülçede siyah saçlı ve ayşinmi ne var kurşunda kurşun yıldıznamae öyşle şeyler tutrmuşlar
sonar gözlem cafede meral ve başkası vardı ikiside iyi gelecekle dedikleri çıkmadı birininkinin inşallah dedikleride çıkmaz
ismini bilmediğim okadar falcıya gittim cidanda figen insanın içini dışını hep çıkarıyo iyi bakttı ama bir şeyi bilemedi
yani şöyle bana dediklerinden çoğu çıkan bahar oldu yaseminin kafası iyi olunca güzel bakıyo arkadaşıma dedi bursaya atanacan kız şuan bursada görev yapıyo ve kardeşimin arkadaşın abaktırdıklarıda çıktı inşallah bana dedikleride çıkar

yani bütün paramı fala yatırdım sonuç sıfır acıyorum o parayla kendime en son çıkan telefonu alırmışım

Arkadaslar kusura bakmayin, giremedim foruma. Bu melek hanimin numarasi. Celikler is hani, tunalida. Angel cafede, kendi yeri.

0DCE ÇĞÇ GA CĞ

Kizlar, gecen gun yakin bir arkadasimla konusurken bir falcidan bahsetti ve kendisine de gittigi arkdasina da bayagi tutturdugunu soyledi...2 yil once Konur sokakta Black cafe diye bir mekanda baktirmis, yabanci bir hanimmis, Turkcesi biraz aksanlymis. Arkadasima aksani dogu avrupali gibi gelmis....soylediklerini yazdigi kagidi yillar sonra bulduk ve hepsi kelimesi kelimesine cikmis, 2 yil sonraki durumu bile bilmis..hemen adi neydi diye sordum ama bu arkadasim gercekten cok meraksizdir, sormamis , ilgilenmemis bile, zaten cok inanmaz eglencesine baktirmis. Kadinin soylediklerini de unutmus, gecmis, hic ciddiye almamis. Kagidi bulunca dediklerini hatirladi ve bakti ki basbayagi bilmis, hem de cok sasirtici seyleri.

Aradan 2 yil gectigi icin orda degildir diye tahmin ediyorum, bu hanimi duyan/bilen var mi? :2: :2: :2:

Son düzenleme:
Kizlar, gecen gun yakin bir arkadasimla konusurken bir falcidan bahsetti ve kendisine de gittigi arkdasina da bayagi tutturdugunu soyledi...2 yil once Konur sokakta Black cafe diye bir mekanda baktirmis, yabanci bir hanimmis, Turkcesi biraz aksanlymis. Arkadasima aksani dogu avrupali gibi gelmis....soylediklerini yazdigi kagidi yillar sonra bulduk ve hepsi kelimesi kelimesine cikmis, 2 yil sonraki durumu bile bilmis..hemen adi neydi diye sordum ama bu arkadasim gercekten cok meraksizdir, sormamis , ilgilenmemis bile, zaten cok inanmaz eglencesine baktirmis. Kadinin soylediklerini de unutmus, gecmis, hic ciddiye almamis. Kagidi bulunca dediklerini hatirladi ve bakti ki basbayagi bilmis, hem de cok sasirtici seyleri.

Aradan 2 yil gectigi icin orda degildir diye tahmin ediyorum, bu hanimi duyan/bilen var mi? :2: :2: :2:

bulursanız banda söleyin çok baktırdım ama bunu hiç duymadım

bulursanız banda söleyin çok baktırdım ama bunu hiç duymadım

Sanmiyorum ama umarim bir seyler cikar, gidenlerin ikisi de Leyla gibi, kadinin adini bile sormamislar :KK4: :KK4:

Ben bir de Gurcu bir hanimin baktigi fala liseye giderken canli canli sahit olmustum ve inanilmazdi, anneme bakmisti. Yeri Sihhiye koprusune yakindi, tabelasinda reklam ajansi gibi bir sey yaziyordu hem annem hem teyzemin agzi acik kalmisti ama aradan cok zaman gecti lisedeydim :KK55: Sonra teyzeme sordum ama bir arkadasi vasitasiyla ulasmis ve bu arkadasiyla artik arasi kotu...yani bilgilerine ulasamadim maalesef :KK14:

Sanmiyorum ama umarim bir seyler cikar, gidenlerin ikisi de Leyla gibi, kadinin adini bile sormamislar :KK4: :KK4:

Ben bir de Gurcu bir hanimin baktigi fala liseye giderken canli canli sahit olmustum ve inanilmazdi, anneme bakmisti. Yeri Sihhiye koprusune yakindi, tabelasinda reklam ajansi gibi bir sey yaziyordu hem annem hem teyzemin agzi acik kalmisti ama aradan cok zaman gecti lisedeydim :KK55: Sonra teyzeme sordum ama bir arkadasi vasitasiyla ulasmis ve bu arkadasiyla artik arasi kotu...yani bilgilerine ulasamadim maalesef :KK14:
ya 800 kusur sayfada iste budur diyecegimiz bi kisi yok :KK43: eylul de tam zaman vermedi iyi hos da bekleyince insan yoruluyor artik umudum da kalmadi eylule de soyledim 'donmeyecek desem mutlu olacaksin demi'diye azarlamisti ama cok imkansiz ya:KK43:mucize yani

ya 800 kusur sayfada iste budur diyecegimiz bi kisi yok :KK43: eylul de tam zaman vermedi iyi hos da bekleyince insan yoruluyor artik umudum da kalmadi eylule de soyledim 'donmeyecek desem mutlu olacaksin demi'diye azarlamisti ama cok imkansiz ya:KK43:mucize yani

Aynen, en iyisi artik online lara yonelmek..ya da Melek hanimi denemek, bilemedim :2:

Ben eylul ablayi da melek hanimi da severim kizlar.
İkisinin de gordugum yonlerini yazdim.

Melek hanim ve Mb guzellikte calisan Mustafa bana uzulecegim diye dusunmeden bazi seyleri soylediler. Ben ozel oldugu icin insanlarin yeteneklerinden bahsettim sadece burda. Ama yabana atilmayacak insanlar bence bunlar. İleride yasayacagim seylere gore bayagi bir sey aciklayacagim zaten burda ... :)) Ebru gundesin falcisini bile yazicam yani burda :KK70:

Perstarcim, sana ozel mesaj atamiyorum; mailini yazarsan daha guzel yardimci olucam.

sayfalarda bulamadım sımdı ama tellwede medyumtunaya fal baktıran ıkı arkadaş vardı bırısı metumetu ydu dugerını bulamadım bana onunla alakalı yorumlarını yada soyledıklerınden cıkan varmı soylerlerse cok sevınırım:)

bu melek hanımın telefon numarası falan var mı arasakda randevu alsak birde ben anlıyamadım kurşunu mu 40 tl ye döküyo yoksa kahve tarot kurşun hepsi birden mi 40 tl? bir de size dedikleri ufak şeyler mi çıktı, yoksa meraklanarak gittiğiniz konuyla ilgili söyledikleri mi çıktı, onu da paylaşırsanız özel değil ise sevinirim

eylül hanım, mb deki mustafa, güneş hanım ve bu eylül kafedeki mustafa hakkında uzun bir yorum yazıcam boş kaldığımda, bir kaçını önermiycem artık bazılarının dediklerinden ufak tefek şeyler çıkar oldu.ama konularla ilgili bişiler yok ama

40 hepsi icinde canim. Ufak seylerden bahsetmiyor zaten. Neler gorebildigini yazdim. Ben oyle su donecek mi, 3 gun 5 gun sonra ne olacak diye gitmiyorum. Ama benim aklimda olan, merak ettigim seyleri soyledi. Yonlendirebilirsiniz zaten, ask hayatim ne olacak, is falan gibi.. En basinda falin. Bir de mutlu etmek icin konusmuyor. Oyle saniyorsunuz ama, ornegin diyor ki, su kisinin hayatinda baska biri var. Siz tam tersini duymak icin gittiyseniz bile.

40 hepsi dahil.

40 hepsi icinde canim. Ufak seylerden bahsetmiyor zaten. Neler gorebildigini yazdim. Ben oyle su donecek mi, 3 gun 5 gun sonra ne olacak diye gitmiyorum. Ama benim aklimda olan, merak ettigim seyleri soyledi. Yonlendirebilirsiniz zaten, ask hayatim ne olacak, is falan gibi.. En basinda falin. Bir de mutlu etmek icin konusmuyor. Oyle saniyorsunuz ama, ornegin diyor ki, su kisinin hayatinda baska biri var. Siz tam tersini duymak icin gittiyseniz bile.

40 hepsi dahil.
belki sorulmuştur ama inan göremedim...size dediği şeyler çıktı mı

pazarlari bakiyor mu acaba

Hayir. Pasaj kapali sanirim oyle hatirliyorum. De ki, siz boyle kimden nazar almisiz, gelecekteki ask is hayatimizi yorumluyomussunuz. Methinizi duydum, kursuna ozel gelmedim falan.. Ben oyle seyelr dedim de.. 11'de gittim ilkine. Cok ilgincti ya.. Bizi kiskanan kisileri tarif etmesi vs.

sadece tarot mu bakıyo bu kadın, annemin kuzeni bana gürcü bi kadının numarasını vermişti pahalıya bakıyo demişti. ama aramadım ben hiç onada dedikleri çıkmış hep
bahçelide demişti yanlış hatırlamıyosam

ben anladım ki bu falların etkisi maksimum 1 hafta:KK43:zaman da vermeyince ben yine umutsuzluğa kapıldım:KK43:

Emin ol tarih verseler ve cıkmasa da o umutsuzluga kapılıyor insan. Falcıya gitmek sadece zaman kazandırıyor. Ozellikle Ankara'da iyi bir falcı olduguna artık umudugum kalmadıgından bunu net olarak soyleyebilirim.

Zaman kazandırıyor derken de once gunleri, sonra ayları sayıyorsun. Belki tamamen geçmiyor ama bir onceki gunden daha az canın acıyor. Sonra zaten ya kabullenip hayatına devam etmeye başlıyorsun ya da beklemekten sıkılıp unutmaya başlamış oluyorsun. Hepsinde aynı oldugu için detayları bilmeye bile gerek yok. Uc aşagı bes yukarı aynı.

Bu arada sozu çok geçince Eylül'e gideyim bugun dedim aradım telefonu kapalı. Haftasonu mu kapalı? Ne zaman açıyor bir fikriniz var mı?

X