- 17 Temmuz 2011
- 17.857
- 3.525
Ahahhaha seyahatten yeni dondum Ankara'ya gelmeme az kaldi, simdiden arastirmaya basladim
hoşgeldin,sesin çıkmıyordu zaten.
aferin sana,böyle devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhaha seyahatten yeni dondum Ankara'ya gelmeme az kaldi, simdiden arastirmaya basladim
Arkadaslar Kupa Kızı Cafe de fal baktıran var mı, varsa tavsiye ederler mi? Yardımcı olabilir misiniz?
Kizlar, gecen gun yakin bir arkadasimla konusurken bir falcidan bahsetti ve kendisine de gittigi arkdasina da bayagi tutturdugunu soyledi...2 yil once Konur sokakta Black cafe diye bir mekanda baktirmis, yabanci bir hanimmis, Turkcesi biraz aksanlymis. Arkadasima aksani dogu avrupali gibi gelmis....soylediklerini yazdigi kagidi yillar sonra bulduk ve hepsi kelimesi kelimesine cikmis, 2 yil sonraki durumu bile bilmis..hemen adi neydi diye sordum ama bu arkadasim gercekten cok meraksizdir, sormamis , ilgilenmemis bile, zaten cok inanmaz eglencesine baktirmis. Kadinin soylediklerini de unutmus, gecmis, hic ciddiye almamis. Kagidi bulunca dediklerini hatirladi ve bakti ki basbayagi bilmis, hem de cok sasirtici seyleri.
Aradan 2 yil gectigi icin orda degildir diye tahmin ediyorum, bu hanimi duyan/bilen var mi? :2: :2: :2:
bulursanız banda söleyin çok baktırdım ama bunu hiç duymadım
ya 800 kusur sayfada iste budur diyecegimiz bi kisi yok eylul de tam zaman vermedi iyi hos da bekleyince insan yoruluyor artik umudum da kalmadi eylule de soyledim 'donmeyecek desem mutlu olacaksin demi'diye azarlamisti ama cok imkansiz yamucize yaniSanmiyorum ama umarim bir seyler cikar, gidenlerin ikisi de Leyla gibi, kadinin adini bile sormamislar
Ben bir de Gurcu bir hanimin baktigi fala liseye giderken canli canli sahit olmustum ve inanilmazdi, anneme bakmisti. Yeri Sihhiye koprusune yakindi, tabelasinda reklam ajansi gibi bir sey yaziyordu hem annem hem teyzemin agzi acik kalmisti ama aradan cok zaman gecti lisedeydim Sonra teyzeme sordum ama bir arkadasi vasitasiyla ulasmis ve bu arkadasiyla artik arasi kotu...yani bilgilerine ulasamadim maalesef
ya 800 kusur sayfada iste budur diyecegimiz bi kisi yok eylul de tam zaman vermedi iyi hos da bekleyince insan yoruluyor artik umudum da kalmadi eylule de soyledim 'donmeyecek desem mutlu olacaksin demi'diye azarlamisti ama cok imkansiz yamucize yani
melek kursun doken mi?ya onu da cok kisi denemedi kiAynen, en iyisi artik online lara yonelmek..ya da Melek hanimi denemek, bilemedim :2:
bu melek hanımın telefon numarası falan var mı arasakda randevu alsak birde ben anlıyamadım kurşunu mu 40 tl ye döküyo yoksa kahve tarot kurşun hepsi birden mi 40 tl? bir de size dedikleri ufak şeyler mi çıktı, yoksa meraklanarak gittiğiniz konuyla ilgili söyledikleri mi çıktı, onu da paylaşırsanız özel değil ise sevinirim
eylül hanım, mb deki mustafa, güneş hanım ve bu eylül kafedeki mustafa hakkında uzun bir yorum yazıcam boş kaldığımda, bir kaçını önermiycem artık bazılarının dediklerinden ufak tefek şeyler çıkar oldu.ama konularla ilgili bişiler yok ama
belki sorulmuştur ama inan göremedim...size dediği şeyler çıktı mı40 hepsi icinde canim. Ufak seylerden bahsetmiyor zaten. Neler gorebildigini yazdim. Ben oyle su donecek mi, 3 gun 5 gun sonra ne olacak diye gitmiyorum. Ama benim aklimda olan, merak ettigim seyleri soyledi. Yonlendirebilirsiniz zaten, ask hayatim ne olacak, is falan gibi.. En basinda falin. Bir de mutlu etmek icin konusmuyor. Oyle saniyorsunuz ama, ornegin diyor ki, su kisinin hayatinda baska biri var. Siz tam tersini duymak icin gittiyseniz bile.
40 hepsi dahil.
belki sorulmuştur ama inan göremedim...size dediği şeyler çıktı mı
Evet. Ama 11-12 gibi saatelr tercih edilmeli
pazarlari bakiyor mu acaba
Sanmiyorum ama umarim bir seyler cikar, gidenlerin ikisi de Leyla gibi, kadinin adini bile sormamislar
Ben bir de Gurcu bir hanimin baktigi fala liseye giderken canli canli sahit olmustum ve inanilmazdi, anneme bakmisti. Yeri Sihhiye koprusune yakindi, tabelasinda reklam ajansi gibi bir sey yaziyordu hem annem hem teyzemin agzi acik kalmisti ama aradan cok zaman gecti lisedeydim Sonra teyzeme sordum ama bir arkadasi vasitasiyla ulasmis ve bu arkadasiyla artik arasi kotu...yani bilgilerine ulasamadim maalesef
ben anladım ki bu falların etkisi maksimum 1 haftazaman da vermeyince ben yine umutsuzluğa kapıldım