Kizlar, Çelikler is haninda Melek hanim demistim ya, bugun gittim tekrar kendisine, kursun dokuyor ve kursunda gordukleri inanilmaz. Tarot ve kahve, hepsine bir arada bakiyor.
Nasil negatif enerjimi aldi, inanilmaz...
Aklimdaki sorulari direk cevapliyor ve enerjiyle bakiyor. Gelecek hakkinda dedigi seyler ciktigi icin gittim ( bu ikinci oluyor gidisim) ve cok memnunum. Daha once de bahsetmistim, yasemin hanim ve melek hanimda ilginc bir yon var diye.
Fali, iki vakte kadar su olacak bu olacak seklinde olmuyor, yasemin hanimin da oyleydi.
Yalniz , gitmek isteyenler 11,12, 13 gibi erken saatleri tercih ederse cok iyi olur. Daha fazla odaklanabiliyor, daha cok sey soyluyor.
Ben onceki gidisimde, kendi deneyimim degil, fakat kizla uzun sure konusmustuk; bir musterisi geldi İstanbul'dan, 6 yillik musterisiymis. Teyzemden cok seviyorum falan diyordu. Kiza ileri gelecekle ilgili isiyle askiyla ilgili ne dediyse yasamis. 76 numarali oda goruyorum demis, kiz su an istanbulda calistigi oda 76 numaraymis. Oyle ilginc seyler anlatmisti ama uzun zaman oldu, hatirlamiyorum. Klasik falci agziyla konusmuyor.
Benim ozel seylerimi bildigi ve enerjisi iyi geldigi icin 2.'ye gittim bugun, ve yine takdir ettim.. Bir de...
Benim bir dusmanim vardi, onu tarif etmisti ilk gittigimde, kiz gercekten de dedigi gibiydi ve o yonde haberler aldim.
Bu arada bursada falci topigine de yazdim kizlar; ben eskisehirdeki aytac beyi aradim. Bildigim seyleri sordum; 3'une de yanlis cevap verdi. Belki benimle enerjisi tutmamistir falan ama.. İlla gel sana bu cocugu baglayalim diye ugrasti yani...