Ankara'daki Falcılar

şu çelikler işhanı tam olarak nerde telefonu varmı melek hanımın randevu almak gerekiyomu çok merak ettim şimdi

Mustafa boş uzgunum. Simdiyi tahminden uzak olana falcı demem kusura bakmasın.Ortak,kanka ayagı falan yapıyor, falcı degilim ben sendenim gibisinden, o zaman para da almayıversin: :)) Zaten haketmedi o verdigim parayı.

Sağlık olsun ne diyelim bulacagızz sonunda iyi bakan birinii

Kizlar, Çelikler is haninda Melek hanim demistim ya, bugun gittim tekrar kendisine, kursun dokuyor ve kursunda gordukleri inanilmaz. Tarot ve kahve, hepsine bir arada bakiyor.
Nasil negatif enerjimi aldi, inanilmaz...
Aklimdaki sorulari direk cevapliyor ve enerjiyle bakiyor. Gelecek hakkinda dedigi seyler ciktigi icin gittim ( bu ikinci oluyor gidisim) ve cok memnunum. Daha once de bahsetmistim, yasemin hanim ve melek hanimda ilginc bir yon var diye.
Fali, iki vakte kadar su olacak bu olacak seklinde olmuyor, yasemin hanimin da oyleydi.
Yalniz , gitmek isteyenler 11,12, 13 gibi erken saatleri tercih ederse cok iyi olur. Daha fazla odaklanabiliyor, daha cok sey soyluyor.
Ben onceki gidisimde, kendi deneyimim degil, fakat kizla uzun sure konusmustuk; bir musterisi geldi İstanbul'dan, 6 yillik musterisiymis. Teyzemden cok seviyorum falan diyordu. Kiza ileri gelecekle ilgili isiyle askiyla ilgili ne dediyse yasamis. 76 numarali oda goruyorum demis, kiz su an istanbulda calistigi oda 76 numaraymis. Oyle ilginc seyler anlatmisti ama uzun zaman oldu, hatirlamiyorum. Klasik falci agziyla konusmuyor.
Benim ozel seylerimi bildigi ve enerjisi iyi geldigi icin 2.'ye gittim bugun, ve yine takdir ettim.. Bir de...
Benim bir dusmanim vardi, onu tarif etmisti ilk gittigimde, kiz gercekten de dedigi gibiydi ve o yonde haberler aldim.

Bu arada bursada falci topigine de yazdim kizlar; ben eskisehirdeki aytac beyi aradim. Bildigim seyleri sordum; 3'une de yanlis cevap verdi. Belki benimle enerjisi tutmamistir falan ama.. İlla gel sana bu cocugu baglayalim diye ugrasti yani...

cnm sen hem eylül hemde Melek hanıoma gitmişşin. hangisini tavsiye edersin? sence hangisi daha iyi ? Aralarundaaki fark ne ? Senin favorin hangisi merakettim

MElek Hanıma 2 yıl kadar önce gitmiştim. Kurşun döküyor. Kahve fincanını açıyor fakat hep kurşuna bakarak söylüyor söyleyeceklerini. Benim o anki beklediğim şeyleri değil de ailemle alakalı şeyler söyledi. Uzakta bir evimiz daha olduğunu burada ölen bir erkek olduğunu falan söylemişti. Gerçekten de yazlık evimizin inşaatı esnasında bir işçi ölmüş ve yıllardır süren bir mahkeme durumu vardı. Bunları falan bilmişti yani. Bİr de pet şişede okunmuş su vermişti. :KK1: İnsanı rahatlatan bir hanım. Ama ondan sonra da falcı arayışımız bitmedi yani :KK14:

Tunali'da canim. 40 tl kursun dokerek hepsini yapiyor. Ama gideceksen 12'yi falan tercih et derim. Eylul'den cok farkli ama, haberin olsun. Hemen her sey yakin tarih degil dedikleri

ya aslında işyerim tunalıda, kurşun döktürmeyi de hep düşündüm amaaa
şimdi kızlar birincisi eylül'den çok farklıysa, alakasız şeyler söylerse benim yine kafam karışır, moralim bozulur.
ikincisi ben yakın zaman istiyorum. hani beş yıl sonra evleneceksin, şu işte çalışacaksın bana yaramaz.

ama yakın olması çok iyi ya. öğle arasında bile gidilir.
şu süreci bir geçireyim, mayıs 15'i falan geçsin, belki denenir.

iki kez kurşun döktürdüm ilkinde altı yıllık ilişkim bitti şimdi de bu bitti:KK43:ama parasız döktürdüm tanıdığımıza...

eylül adında g olan birinin bana ilgi duyacağını söylemişti...hatta tam isim söylemişti bugün o çıktı...ama tabi isteğim bu değil diğer dedikleri de çıksa keşke...

eylül adında n olan bir akrabamın benden evliliği ile ilgili yardım isteyeceğini ama benim ilgilenemeyeceğimi söylemiş. (kağıdımda yazıyor)

doğru valla, kuzen isminde n olan, eşine hediye almak için beni aramış, anneme söylemiş, princess yardım eder mi buluşsak diye.
annem tamam demiş ama ben o arada işe güce daldım olayı unuttum.

yıldönümleri geçmiş 10 gün kadar:KK43: edemedim yardım.

basit şeyler ama... fena değil.

Mustafa boş uzgunum. Simdiyi tahminden uzak olana falcı demem kusura bakmasın.Ortak,kanka ayagı falan yapıyor, falcı degilim ben sendenim gibisinden, o zaman para da almayıversin: :)) Zaten haketmedi o verdigim parayı.

aynen katılıyorum sana..

eylül adında n olan bir akrabamın benden evliliği ile ilgili yardım isteyeceğini ama benim ilgilenemeyeceğimi söylemiş. (kağıdımda yazıyor)

doğru valla, kuzen isminde n olan, eşine hediye almak için beni aramış, anneme söylemiş, princess yardım eder mi buluşsak diye.
annem tamam demiş ama ben o arada işe güce daldım olayı unuttum.

yıldönümleri geçmiş 10 gün kadar:KK43: edemedim yardım.

basit şeyler ama... fena değil.

bana da basitler hep çıktı işte..ana konudan ses seda yok ...acaba yeniden ona gidip değişen bişeyler mi oldu diye mi sorsam yoksa hiç denemediğim yasemini mi denesem ? kızlar bir fikir verin yaa :KK43:

bana da basitler hep çıktı işte..ana konudan ses seda yok ...acaba yeniden ona gidip değişen bişeyler mi oldu diye mi sorsam yoksa hiç denemediğim yasemini mi denesem ? kızlar bir fikir verin yaa :KK43:

yasemin korkutuyo beni ev olayı falan fena yani toplaşıp mı gitsek:) bide dikmen bana ters ama istersen korkmazsan sen git yasemine,eylülün dediği küçük şeyler çıkıyomuş ya en önemli olan çıkmazsa :KK43:

yasemin korkutuyo beni ev olayı falan fena yani toplaşıp mı gitsek:) bide dikmen bana ters ama istersen korkmazsan sen git yasemine,eylülün dediği küçük şeyler çıkıyomuş ya en önemli olan çıkmazsa :KK43:

ben ama kişilik tahlili-analizi- ailevi dertler tasalar gibi konularda hiç bişey duymak istemiyorum. malum konu ve belki biraz da iş hakkında konuşsa tamam.. offf karar veremiyorum. :KK43:

ben ama kişilik tahlili-analizi- ailevi dertler tasalar gibi konularda hiç bişey duymak istemiyorum. malum konu ve belki biraz da iş hakkında konuşsa tamam.. offf karar veremiyorum. :KK43:

ya ama ilginç geliyor bana eylül o gün bi falcıdan bahsetti kadına gitmiş isimleri bilmiş falan bakma biz de iyi falcı bulsak gideceğiz dedi neyse kadın isimleri bilmiş ama dediği hiç bişey çıkmamış...eylül de maşallah geçmişi ve anı çok iyi biliyo e tabi herkes gibi geleceği de tutturur diye düşünüyorum ama sadece küçük şeyler de çıkmaz ya en azından asıl konu er geç çıkar bence...

bu melek hanımın telefon numarası falan var mı arasakda randevu alsak birde ben anlıyamadım kurşunu mu 40 tl ye döküyo yoksa kahve tarot kurşun hepsi birden mi 40 tl? bir de size dedikleri ufak şeyler mi çıktı, yoksa meraklanarak gittiğiniz konuyla ilgili söyledikleri mi çıktı, onu da paylaşırsanız özel değil ise sevinirim

eylül hanım, mb deki mustafa, güneş hanım ve bu eylül kafedeki mustafa hakkında uzun bir yorum yazıcam boş kaldığımda, bir kaçını önermiycem artık bazılarının dediklerinden ufak tefek şeyler çıkar oldu.ama konularla ilgili bişiler yok ama

bu melek hanımın telefon numarası falan var mı arasakda randevu alsak birde ben anlıyamadım kurşunu mu 40 tl ye döküyo yoksa kahve tarot kurşun hepsi birden mi 40 tl? bir de size dedikleri ufak şeyler mi çıktı, yoksa meraklanarak gittiğiniz konuyla ilgili söyledikleri mi çıktı, onu da paylaşırsanız özel değil ise sevinirim

eylül hanım, mb deki mustafa, güneş hanım ve bu eylül kafedeki mustafa hakkında uzun bir yorum yazıcam boş kaldığımda, bir kaçını önermiycem artık bazılarının dediklerinden ufak tefek şeyler çıkar oldu.ama konularla ilgili bişiler yok ama
eylülle ilgili yorumunu yazarsan sevinirim tatlım...ben eylül cafe mustafayı önermiyorum benim yorumum bu.

Ben de yorumlarini merakla bekliyorum sekerim :KK1:

Arkadaslar Kupa Kızı Cafe de fal baktıran var mı, varsa tavsiye ederler mi? Yardımcı olabilir misiniz?

X