Ankara'daki Falcılar

Yarın için randevu almaya çalışacam. Gittiğimde burdan paylaşırım arkadaşlar. yarın yada en gec ctesiye kadar baktıracam.

Cnm özel mesaj hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum. Ben güzellik salonundaki Mustafaya gitmedim.Ben sakarya cad. Eylül cafede çalışan Mustafaya gittim ve memnunda kaldım. Bana nokta atışları yapmıştı. verdiği tarihler var daha zamanı var otarihlerin oyüzden pek yorum yapmak istemiyorum o yüzden. verdiği tarihlerin gelmesini bekliyorum açıkcası.Küçük kırmızı tarot kartları vardı bayağda uzun bakmıştı cnm.

ben beğenmemiştim eylül cafedeki mustafayı sallıyorum bak ortak ona göre diye başlamıştı fala :) tutmadı da bişey gelecekle ilgili de iddaya girdi...iki mustafa karışıyo ama bu eylülün yanında çalışan değil

attım numarayı canım...umarım eylül kızmaz:)

Cnm Güzellik salonundaki mustafa ya gitmediğim için hangi mustafa hangisi bilemiyorumm. Ama ben gittiğim uzun boylu esmer,fit vücutlu bir falcıydıı

Cnm Güzellik salonundaki mustafa ya gitmediğim için hangi mustafa hangisi bilemiyorumm. Ama ben gittiğim uzun boylu esmer,fit vücutlu bir falcıydıı

tamam işte ben de ona gittim ama beğenmedim ya tabi herkes farklı düşünür çok attı hani bişey bile tutsa neyse :)ama o gün baya vakit ayırdı hatta tarot için resim istedi netten fotosuna baktık eski sevgilimin sonra tarot baktı sonuçta o da dönecek dedi ya bi kişi dönmeyecek dese keşke:)

Desene boşuna umutlandım. yine hüsrannnnn

yok canım belki sana enerjisi tuttu belki bende sorun var.eylül de dönecek dedi mesela inşallah gelecek için söyledikleri tutar

İnsallah döner cnmm sende rahat nefes alırsın. eylüle gidecem ve gitiiğimde paylaşacam burdann. bir eylül bir yasemin kaldı gitmediğim ankarada artık

attım numarayı canım...umarım eylül kızmaz:)

Tesekkurler canım evet var buralarda.. ben emin olamadım değişip değişmediğine, 506 lı mı diye sormustum o yuzden. Neyse ben de gideyim sonucları bildiririm burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…