- 22 Mart 2013
- 1.549
- 450
açıkçası bende falsepetinden lidya,melih ve ilkayın dedikleri çıkmadı...dönecek falan derse inanmam ama dönmez derse de üzülürüm:Sbirine 15 gün, birine 3 ay, biri de 1.5 yıl var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkçası bende falsepetinden lidya,melih ve ilkayın dedikleri çıkmadı...dönecek falan derse inanmam ama dönmez derse de üzülürüm:Sbirine 15 gün, birine 3 ay, biri de 1.5 yıl var
açıkçası bende falsepetinden lidya,melih ve ilkayın dedikleri çıkmadı...dönecek falan derse inanmam ama dönmez derse de üzülürüm:S
Hay allah kahretsin, ben Ilkayin dediklerini mal gibi 2 aydir bekliyorum yeni biriyle taniscaksin demisti, hevesle onu bekliyordum...desenize yine bosuna umutlandim.
narçiçeği sana dediği tarihlere çok mu var?
mustafayı çok çok merak ettim ben randevu almak şart mı??
Cnm adresini ve telefonunu tam olarak vermen mümkünmü?Randevu alirsan iyi olur tabi.beklemezsin
hanımlar ben gittim.siz de gidebilirsiniz..hatta gidiniz..puanım 80.neden 100 değil? söyledikleri gercekleşince puanım 100 olur.reklamdı değildi onu gecin.çok iyi ürünlerin de reklamı yapılıyor biliyorsunuz..detay yazmam.ama insan olarak da çok iyi niyetli düzgün insan.karşısındakini banknot olarak görmüyor.diyeceklerim bu kadar.bir şey ekliycem.hakkını yemiyeyim yani.kişinin tlf numarasına kadar bildi nerdeyse...son!:)
canım sen eylüle gitmedin mi?o iyiydi değil mi?acil bir isim lazım bana. mustafa mı diyorsunuz?
geçmişe döndüm yasemin falan var? süreyya var? ne dersiniz?
ayın 17 sinde ne belli olacak anlamadım? siz mi gittiniz? 17 benimle ilgiliyse ben öyle bir şey söylemedimben mustafa beyin dedikleri çıkarsa giderim o da ayın 17 sinde belli olacak metu buradan yazar umarım.
hyr.biraz eski sayfalara dönerseniz kim olduuğu nerde olduğu yazılmış görebilirsinizmerhaba, bahsettiğiniz mustafa bey eskiden turuncu cafede fal bakan mustafa mı acaba merak ettim..
metu mustafa beyi tuttuysan biz de deneyebiliriz sanki. ama işte bu 30-50 fazla geliyor bana ya. bir kişiye verdim zaten. peşpeşe de gidilmez. hani tarotu 30 olsaydı keşke.
acil bir isim lazım bana. mustafa mı diyorsunuz?
geçmişe döndüm yasemin falan var? süreyya var? ne dersiniz?
canım pardon bende hatlar karıştı...pricess eylüle gitti o 17 sinde çıkarsa sen git demişti...ben eylüle mi mustafa ya mı gitsem diye düşünürken karıştırdımayın 17 sinde ne belli olacak anlamadım? siz mi gittiniz? 17 benimle ilgiliyse ben öyle bir şey söylemedim
canım sen eylüle gitmedin mi?o iyiydi değil mi?