Ankara'daki Falcılar

açıkçası bende falsepetinden lidya,melih ve ilkayın dedikleri çıkmadı...dönecek falan derse inanmam ama dönmez derse de üzülürüm:S

Hay allah kahretsin, ben Ilkayin dediklerini mal gibi 2 aydir bekliyorum :KK47: :KK47: yeni biriyle taniscaksin demisti, hevesle onu bekliyordum...desenize yine bosuna umutlandim.:KK47: :KK47:

Hay allah kahretsin, ben Ilkayin dediklerini mal gibi 2 aydir bekliyorum :KK47: :KK47: yeni biriyle taniscaksin demisti, hevesle onu bekliyordum...desenize yine bosuna umutlandim.:KK47: :KK47:

yok canım şimdi ilkayınki kısmen tutmadı...beklersen döner dedi ben bir tane mesaj attım ve dedi ki zaman atabilir ama şunda çok iddalıyım yanılmam dediğim olacak dedi...zamana çok takılma dedi...sen umutsuz olma

metu mustafa beyi tuttuysan biz de deneyebiliriz sanki. ama işte bu 30-50 fazla geliyor bana ya. bir kişiye verdim zaten. peşpeşe de gidilmez. hani tarotu 30 olsaydı keşke.

arkadaşımı birine götürmem lazım. ama iyi olması lazım. ilk gideceğim için mustafa beye güvenemiyorum çok. bilemedim ben ya. ne diyorsunuz mustafa hakkında??

acil bir isim lazım bana. mustafa mı diyorsunuz?
geçmişe döndüm yasemin falan var? süreyya var? ne dersiniz?

hanımlar ben gittim.siz de gidebilirsiniz..hatta gidiniz..puanım 80.neden 100 değil? söyledikleri gercekleşince puanım 100 olur.reklamdı değildi onu gecin.çok iyi ürünlerin de reklamı yapılıyor biliyorsunuz..detay yazmam.ama insan olarak da çok iyi niyetli düzgün insan.karşısındakini banknot olarak görmüyor.diyeceklerim bu kadar.bir şey ekliycem.hakkını yemiyeyim yani.kişinin tlf numarasına kadar bildi nerdeyse...son!:)

merhaba, bahsettiğiniz mustafa bey eskiden turuncu cafede fal bakan mustafa mı acaba merak ettim..

ayın 17 sinde ne belli olacak anlamadım? siz mi gittiniz? 17 benimle ilgiliyse ben öyle bir şey söylemedim
canım pardon bende hatlar karıştı...pricess eylüle gitti o 17 sinde çıkarsa sen git demişti...ben eylüle mi mustafa ya mı gitsem diye düşünürken karıştırdım

X