Turuncu hakkında genelde olumsuz yorumlar var sanırım. Oradaki Cengiz ebaktiran var mı kızlar?? Nasıl bilirsiniz kendisivasat
vasatt ben bi arkla gittim ikimizi ayrı aldı ikimizede hemen aynı şeyleri sölemiş boşş yaniiTuruncu hakkında genelde olumsuz yorumlar var sanırım. Oradaki Cengiz ebaktiran var mı kızlar?? Nasıl bilirsiniz kendisini:))
:) çok reklamı yapılmış da inanmamak lazım demek ki. Teşekkürler cevaplarınız icinnvasatt ben bi arkla gittim ikimizi ayrı aldı ikimizede hemen aynı şeyleri sölemiş boşş yanii
Ben eskisehirli Kadriye ye baktirdim. Evet soru cevap tarzi fali var, kendinden emin tak tak konusanlar da var. Kadriye hanim anaç şirin bir hanim ama fal gurmesi olmus kisileri kesmiyor. Kesmez de...Malum falcılarla ilgili yorum yapıp, düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Eskişehir Kadriye hanımla ilgili bir paylaşımda bulunmak istiyorum. Kendisine iki kere baktırdım. İlkinde nikah dedi, ikincide evlilik yok dedi. Neyse bu önemli değil zira evlilik umurumda değil.. Yalnız ikinci baktığında bir cenaze dedi ve o kadar korktum ki, isim verdiği kişi yakın bir akrabamızdı.. Kendisi covid oldu ama çok şükür iyileşti
Kendisi gerçekten kibar bu net ama bilen bilir, cenaze falda görülse bile söylenmez
Tarzı soru cevap şeklinde ki bu tarzı sevmiyorum....
Bende iki defa fal batırdım kendisine sonra bana bakmak istemedi fal.iki arkadaşıma söyledikleri çıkmayınca kayıp olarak görmekten vazgeçtim bir durumu.bir arkadasima ekimde boşanacaksın demiş ama hamd olsun boşanma olmadı.baska bir arkadasima da evlilik demiş ayrıldılarBen eskisehirli Kadriye ye baktirdim. Evet soru cevap tarzi fali var, kendinden emin tak tak konusanlar da var. Kadriye hanim anaç şirin bir hanim ama fal gurmesi olmus kisileri kesmiyor. Kesmez de...
Allah korusun ya ne boşanması. Iyice saçmalanmış. Bana da biseyler dedi durdu da sacma bi faldi parama acidim da cok konusuluyordu meraktan baktirdim durduk yere milletin yuvasini tovbe Allahim yaBende iki defa fal batırdım kendisine sonra bana bakmak istemedi fal.iki arkadaşıma söyledikleri çıkmayınca kayıp olarak görmekten vazgeçtim bir durumu.bir arkadasima ekimde boşanacaksın demiş ama hamd olsun boşanma olmadı.baska bir arkadasima da evlilik demiş ayrıldılar
Sadece isimleri tutturuyor bence, bu durumda insanları etkiliyor.Allah korusun ya ne boşanması. Iyice saçmalanmış. Bana da biseyler dedi durdu da sacma bi faldi parama acidim da cok konusuluyordu meraktan baktirdim durduk yere milletin yuvasini tovbe Allahim ya
Turuncuya dün telefon ettim, Pandemi kapatmaları nedeniyle içeri müşteri almıyorlarmış
reklam yapmanın da bir üslubu olur, emekli oldum ayrıldım diyip 3 mesajınızın biri reklam ve ciddi olarak sıktı artık !
İnsanları da bu kadar keriz yerine koymayın. Hayır
özlemle anıp araya nasıl instagramı soktunuz helal
İsimleri tutturma sebebi de şu bana göre,fal bakıyor ama sizden kahve fincanının görüntüsünü istemiyor,kendisinin içtiğini söylüyor..bu doğru mu bilemiyorum ama ben onun üç harflilerle baktığını düşünüyorum açıkçası..isim bilse ne olur Allah aşkına...yazmıştım,bana cenaze dedi.ben de ,ki genelde boş bulunup konuşmam,anneme söyledim,çok sevdiğimiz yakınımız covid oldu ama çok şükür kurtuldu...ikinci falı ve ilki arasında tutarsızlıklar mevcuttu...Sadece isimleri tutturuyor bence, bu durumda insanları etkiliyor.
Bana bakmıyor zaten ama artık kayıp olarak görmüyorum bırakmamasını. Hatta Fadime diye bir arkadaşım var benimle görünmemesini hayatımızın çok karışık olduğunu söylemiş. Kızı ispiyoncu durumuna düşürmeyeceğim bilsem hesap soracağım ama vazgeçtim sonraİsimleri tutturma sebebi de şu bana göre,fal bakıyor ama sizden kahve fincanının görüntüsünü istemiyor,kendisinin içtiğini söylüyor..bu doğru mu bilemiyorum ama ben onun üç harflilerle baktığını düşünüyorum açıkçası..isim bilse ne olur Allah aşkına...yazmıştım,bana cenaze dedi.ben de ,ki genelde boş bulunup konuşmam,anneme söyledim,çok sevdiğimiz yakınımız covid oldu ama çok şükür kurtuldu...ikinci falı ve ilki arasında tutarsızlıklar mevcuttu...
Ben eskisehirde yaşıyorum kadriyeye yüzyüze de gitmiştim. Evet soru cevap tarzı sohbet eder gibi bakması hoş değil. Bir de çok naza çekiyor arıyorsun surekli bugün olmaz şöyle böyle diye randevu erteliyor. Isim sizde cıkmış ne güzel bende o da olmamıştı.Ben fala çok takılmam aslında ama tutarlı olmak önemli...bana ilk falda da birşeyler söylemişti ama ikinci de tersini söyledi mevzu evlilik değil zaten...cenaze olayıydı ki çok şükür atlattık..Allah aşkına isimleri biliyoruz zaten....bir de bana işte yükselme dedi,nasıl yükseleyim ben,sırıkla uzun atlayarak mı yükseleceğim yani...yok öyle bir durum..kızımın babasına düşkün olması,ki öyledir...bildiğim gerçekler, gerçekler diyeyim
Kibar kadın ama bu net...bir daha baktırmayacağım falcılar listesine girmiştir kendisi ilk sıralardan...
ilkkez duydumKızlar Ankarada Falcı ibrahim'i tanıyan bilen varmı
CNM O KADIN DOLANDIRICI KENDİNE ANKARANIN EN İYİ SEMTİNDEN EV ALMIŞ. BİR DE ORTAĞI VAR AYI EBRU SAHTE KİMLİK KULLANIYOR (EBRU)AYI GİBİ ORADAN TANIRSINIZ VE LEZBİYEN KAFAYI TAKTIKLARINI BÜYÜLÜYORLAR BU İKİSİ AMAN DİKKAT. HERKESİ HARACA BAĞLAMIŞLARDI BİR ARA. BU ARALAR PARASIZ KALMIŞLAR MİLLETE SALDIRIYORLARMIŞ.Cidan cafe nuray. Sakin sakin gitmeyin.uzerinde bağlılık büyü var bunu cozdurmezsen hiç bir zaman düzelmezsin vs vs fal bakmadı yarim saat boyunca bunu tekrarladı 400e bozduruyoruzda soyle indirim olur ama ben asla içinden almıyorum patron alıyor ben muskadan para almam gunah deyip durdu ağzı iyi laf yapıyor.tabiki beni kandıramadı.ve kalkarken bana bu fal 60 tl eder 60 yazıyorum dedi.ne dedim oturuken öyle demediniz ve daha bakmadınız bile sadece büyü var bozdurman lazım deyip durdunuz.tabiki beni kandıramadı o parayida vermedim. Gitmeyin sakin
Evliliğe giden yol diyorum,çakradan mı geçiyor.ilginçkızılayda bi iş hanında bi bayan bakıyodu fala renkli gözlü değişik bir bayan bana tüm çakralarımın kapalı olduğunu söyledi tanewsi 200 tlden açarım dedi7 çakra varmış insanda 1400 tl istemedm dedim kahve falı die gittim bana baska fal yonlendirdi neymiş kahve falına öğrencilere bakıomus vs... insanlar artık nerden para kazanacağını şaşırdı ... buarada ben ewlendim çakralarım kendi kendine açıldı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?