ikiside aynı kişi zaten yani neden Şehrazatın reklamını bu derece yapıyosunuz. Hayatımda gördüğüm en vasat altı falcıBuldum ben teşekkür ederim yine de. Bu arada Lina ve Medyum Osse ile görüştüm ikisinden de memnun kaldım
Reklamını yapmiyorum 1 kere gittim memnun kaldım dedim hepsi bu. Kimse baktırmak zorunda değil herkes memnun olmak zorunda da degilikiside aynı kişi zaten yani neden Şehrazatın reklamını bu derece yapıyosunuz. Hayatımda gördüğüm en vasat altı falcı
Sakarya da eski kotonun karşısında hülyam cafede kızılay. Bulursunuz her türlü. İnstagramda da var hülyam cafe adres telefonLimanın numarasını atarmısın banada
Sizin sahte bir adres editör olup kişiyi kötülediginiz bariz belli.. Fal bu adı üstünde ve o kadar çok baktırıp memnun kalan varken. Sadece sizin kötülemeniz dikkat çekici gülüyorum sadece.LİNA (Hülyam Kafe): Bende çıkmayan bir fal haberi vereyim. Şimdi baktırdım daha. Hemde ben harici 2 arkadaşımda dahil burada okadar çok övdünüz ki önce 2 arkadaşımı gönderdim sonra hiç iyi değil dediler dedim bende gideyim yani bukadar kişi iyi diyoken. Ve gittim hiç ama hiç beğenmedim mevcutta olan durumları bile bilemedi. Bence reklam kızlar bu durum bilginiz olsun. Ve o kız aslında şu buraya sürekli reklam yapan Şehrazatmış onuda söyleyeyim. Bilsem gitmezdim.
Kesinlikle katılıyorum. Tamamen enerji ve hissiyat işi bu. Ucuzca karalamalar çok saçma bir tek lina mi yani sonuçta bu insanlar peygamber değil...Ben tesadüfen baktırdım bilerek değil,beni bilen bilir kimseyi tavsiye etmiyorum..sadece bende tutarlı olanları yazarım..bir de şunu daima yazıyorum fal işi enerji işi...ki ben de tutarlıydı
EvetSakarya damı bu Hülya cafe :)
Medyum Osse Sezer'mi nasıl beğendin mi çünkü onun için çok iyi diyolar. Ki bencede insanın anlık durumunu analizini çok iyi yapıyo gibi geldi banaBence artık iyi bakan bi falcı kalmamış , eskiden Ankara’da başta her yerde aradığım Nisan olmak üzere bikaç iyi falcı vardı. Ben de medyum osse yani sezere baktırdım, yani haftalık astroloji burcu okuyun daha çok şey tutar öyle söyleyim tamamen sallamasyon, para tuzağı, hayatımda bu kadar kötüsünü görmemiştim ciddi söylüyorum
Medyum Osse Sezer'mi nasıl beğendin mi çünkü onun için çok iyi diyolar. Ki bencede insanın anlık durumunu analizini çok iyi yapıyo gibi geldi bana
fasa fiso die duydumMerhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım. Turuncu cafeden ayrılan şehrazat hanım telefon üzerinden bakıyor mu? Yardımcı olur musunuz?
Ya ama benimle ilgili analizi ve yaşadıklarımın hepsini bildi. Tamam gelecek için başkaları için dediğinin doğru olup olmadığını bilemem zaten ama nebiliyimHayır o kadar saçma sapan baktı ki anlık bildiği 1 şey falan oldu o da tesadüfen bence. Kim iyi dediyse eşi dostudur asla inanmam iyi baktığı biri olduğuna
Ben baktirmistim ve beğendiğimi beyan etmiştim. Eşi de dostu da değilim telefonda baktirdigim için görmedim bileHayır o kadar saçma sapan baktı ki anlık bildiği 1 şey falan oldu o da tesadüfen bence. Kim iyi dediyse eşi dostudur asla inanmam iyi baktığı biri olduğuna
Güldürdünüz beni akşam akşam Rabbim de sizi güldürsün; âmin...Ben baktirmistim ve beğendiğimi beyan etmiştim. Eşi de dostu da değilim telefonda baktirdigim için görmedim bile
Bence artık iyi bakan bi falcı kalmamış , eskiden Ankara’da başta her yerde aradığım Nisan olmak üzere bikaç iyi falcı vardı. Ben de medyum osse yani sezere baktırdım, yani haftalık astroloji burcu okuyun daha çok şey tutar öyle söyleyim tamamen sallamasyon, para tuzağı, hayatımda bu kadar kötüsünü görmemiştim ciddi söylüyorum
Hayır o kadar saçma sapan baktı ki anlık bildiği 1 şey falan oldu o da tesadüfen bence. Kim iyi dediyse eşi dostudur asla inanmam iyi baktığı biri olduğuna
Hakikaten Allahım sana gelmek istiyorum diyorum.... Birinin tutarlı olduğunu yazınca neden falcıyla bağlantımız oluyor bilemedim....Hayır o kadar saçma sapan baktı ki anlık bildiği 1 şey falan oldu o da tesadüfen bence. Kim iyi dediyse eşi dostudur asla inanmam iyi baktığı biri olduğuna
Insan birine baktirinca beğendiğini yazmaya korkuyor. Ki kelimelerini de dikkatle seçmeye çalışırım ben. Vebal altında kalmamak için. Falcilari gereksiz övmeyelim tabii ama forumu da falci kötüleme forumuna çevirmeyelim bence. Fal işte bir de biraz çıkar biraz çıkmaz...Hakikaten Allahım sana gelmek istiyorum diyorum.... Birinin tutarlı olduğunu yazınca neden falcıyla bağlantımız oluyor bilemedim....
Evet kesinlikle haklisiniz. Ben geçenlerde çok sarmıştım fala. O ara istanbul ve ankara topiginde baktirdiklarimi yazdim çünkü bende burdan bakarak fikir ediniyorum. Gecen bi baktim reklamcilardan biri de ben olmuşum. Sezer için bende de tutarlıydı ama bir tanidigim baktirdi vasat dedi mesela onda olmadi. Bazen birinin baktırdığı memnun kaldığı kisi bende de tutmayabiliyor. Fal enerji işidir çıkar çıkmaz ama dediginiz gibi iyi bir sey yazmaya korkar olduk.Insan birine baktirinca beğendiğini yazmaya korkuyor. Ki kelimelerini de dikkatle seçmeye çalışırım ben. Vebal altında kalmamak için. Falcilari gereksiz övmeyelim tabii ama forumu da falci kötüleme forumuna çevirmeyelim bence. Fal işte bir de biraz çıkar biraz çıkmaz...
Ben cok eskiden baktırmıstım. Ama cok atmamıs fena değildi .Turuncu hakkında genelde olumsuz yorumlar var sanırım. Oradaki Cengiz ebaktiran var mı kızlar?? Nasıl bilirsiniz kendisini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?