- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.293
- 133
- 34
var ya piyasa hep çakalı çukal dolu başka birşey değil.Evliliğe giden yol diyorum,çakradan mı geçiyor.ilginç
sinir oluyorum böyle dolandırıcılara.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var ya piyasa hep çakalı çukal dolu başka birşey değil.Evliliğe giden yol diyorum,çakradan mı geçiyor.ilginç
Evliliğe giden yol diyorum,çakradan mı geçiyor
yok ona baglıyo her işimin ters gitmesini ewlenememeyi vs.. direk üçkağıt ve cok övülen reklamı yapılan bi kadındı gittiğim sözde..Evliliğe giden yol diyorum,çakradan mı geçiyor.ilginç
Aman bırakın Allah aşkına şunları ve işlem diyenlerden kaçınyok ona baglıyo her işimin ters gitmesini ewlenememeyi vs.. direk üçkağıt ve cok övülen reklamı yapılan bi kadındı gittiğim sözde..
cnm ben pandemide baktırdım. çok iyi bir hanım fakat bir iki şey hariç bildiği birşey olmadı maalesef.Yakın zamanda Kadriyeye baktıran var mı acabaa
Beni hep geçiştiriyor. Hep bahane buldu bir kez baktırdım sonra kısmet olmadı canımcnm ben pandemide baktırdım. çok iyi bir hanım fakat bir iki şey hariç bildiği birşey olmadı maalesef.
değmiyor yani.
cn mdeğmez baktırma.zaman kaybıBeni hep geçiştiriyor. Hep bahane buldu bir kez baktırdım sonra kısmet olmadı canım
Bana da bakmıyor bu yazilanlardan sonra kayıp olarak görmüyorum.Arkadasima da onunla görüşme ailesinde çok karışıklıklar var demiş ,kızı ispiyoncu durumuna düşürmeyeceğimi bilsem arayıp hesap soracaktımBeni hep geçiştiriyor. Hep bahane buldu bir kez baktırdım sonra kısmet olmadı canım
Yani istememe nedeni ne ki acaba ben onu merak ediyorumBana da bakmıyor bu yazilanlardan sonra kayıp olarak görmüyorum.Arkadasima da onunla görüşme ailesinde çok karışıklıklar var demiş ,kızı ispiyoncu durumuna düşürmeyeceğimi bilsem arayıp hesap soracaktım
cnm doydular daondan. kimiside açlıktan saldırıp milleti büyülemeye çalışıyor. aman dikkat.Yani istememe nedeni ne ki acaba ben onu merak ediyorum
Çıkmıyor zaten söyledikleri bir de bir sürü naz .Gerek yok kapris çekmeyeYani istememe nedeni ne ki acaba ben onu merak ediyorum
Valla ya aynen sürekli kaprisÇıkmıyor zaten söyledikleri bir de bir sürü naz .Gerek yok kapris çekmeye
merhaba kızlar. ankarada fal baktırabilecğeim ve güvenebileceğim bir falcı arıyorum , kötü bir dönemden geçiyorum malum fala inanma falsız kalma.
ankarada şöyle güzel ucuza fal bakan ve mümkünse uzaktan telefondan bakan bir falcı var mıdır ? telefondan fal bakan falcı önerir misiniz.
turuncuya önceden gitmiştim birine baktırdım direk foss şimdide instagramda sayfası tesadufen karşıma cıktı değişmiş tum falcıları yenılerı nasıldır bılemıyorumMerhaba kızlar, bu turuncuda hiç mi iyi falcı yok bildiğiniz? Kader nasıl mesela? Var mı baktiran?