Ankara'daki Falcılar

Kadriye hanıma Aralık ayında baktırdım. Çok sevdiğimiz bir yakınımızın bir cenazesinin olacağını söyledi. Sonrasında yakınımız covid oldu, Yoğun bakımda kaldı çok şükür düzeldi. Bilen bilir cenaze falda görülse de söylenmez. Bir de isim soruyor, bu kim? Bu kim? Siz bilin diyecektim neredeyse...
Ama kibar kadın.... Anlık durumları bildi. İki kere baktırdım... İlkinde evleneceğimi söyledi. İkinci de ise tersini.. Zaten evlilik umurumda bile değil...

Beni hep geçiştiriyor. Hep bahane buldu bir kez baktırdım sonra kısmet olmadı canım
Bana da bakmıyor bu yazilanlardan sonra kayıp olarak görmüyorum.Arkadasima da onunla görüşme ailesinde çok karışıklıklar var demiş ,kızı ispiyoncu durumuna düşürmeyeceğimi bilsem arayıp hesap soracaktım

Bana da bakmıyor bu yazilanlardan sonra kayıp olarak görmüyorum.Arkadasima da onunla görüşme ailesinde çok karışıklıklar var demiş ,kızı ispiyoncu durumuna düşürmeyeceğimi bilsem arayıp hesap soracaktım
Yani istememe nedeni ne ki acaba ben onu merak ediyorum

ONLINE OLARAK FALCI HÜMA DİE BİRİSİ VARMIŞ GOOGLEDE CIKIYO GEÇMİŞİ FALAN

TURUNCUNUN BAKAN FALCILARI DEĞİŞMİŞ HEP REKLAM OLARAK İNSTAGRAMDA CIKTI KARŞIMADA HEPSININ OZGECMISLERIYLE YAZMISLAR KEHANETCI FALAN DİEREKDEN

merhaba kızlar. ankarada fal baktırabilecğeim ve güvenebileceğim bir falcı arıyorum , kötü bir dönemden geçiyorum malum fala inanma falsız kalma.

ankarada şöyle güzel ucuza fal bakan ve mümkünse uzaktan telefondan bakan bir falcı var mıdır ? telefondan fal bakan falcı önerir misiniz.

Merhaba kızlar, bu turuncuda hiç mi iyi falcı yok bildiğiniz? Kader nasıl mesela? Var mı baktiran?

Merhaba kızlar, bu turuncuda hiç mi iyi falcı yok bildiğiniz? Kader nasıl mesela? Var mı baktiran?
turuncuya önceden gitmiştim birine baktırdım direk foss şimdide instagramda sayfası tesadufen karşıma cıktı değişmiş tum falcıları yenılerı nasıldır bılemıyorum

Back
X