- 17 Eylül 2020
- 7
- 1
- 1
- 38
Asıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...Şehrazat, 3.gözden mi gitmiş bilmiyorum. Fal bilim uzmanıymış öyle dedi. Orta yaşı geçkince bir kadın. Saçları çokça kızıl bir kadın.. Girişte bakıyor. O diğerleri gibi kalabalık ortamda bakmıyor. Aşkın, aşk konusunda çok uzun anlattı dediğiniz gibi. İrem ise 3 kez tarih ve olay dedi. Üçüde çıkmadı
Yine bir reklam sizi sormadı ki :))) kilolu olan bayanı soruyo ne alaka numara verdiğinizi çözemedim zaten her yerde numarası var onun :)Asıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...
Numarası değişmiş o yüzdenYine bir reklam sizi sormadı ki :))) kilolu olan bayanı soruyo ne alaka numara verdiğinizi çözemedim zaten her yerde numarası var onun :)
Turuncu da ki gerçek şehrazat değil ki o kendisine yer açtı pandemiden dolayı da şu an sadece telefonda bakıyor..Canım evet arzu o. Ama beni baska bi arkadasim yönlendirdi. Arzu hislidir güzel bakar. Ama en fazla 5 kere git dedi.5.faldan birsey anlamadım. Ama sonra idrakım yerine gelince hepsi nokta atışı tuttu. Kritik noktalarda gizli sakli kalmış her seyde etkili. Bazen ben bile şok oldum. Kendisi medyum zaten.
Ama ben turuncu da baktirmak istiyorum. Kader var ona da 5 kere gittim. 5.tam patladı. Ilk 4 fal butun hepsi tuttu.
Evim cafe meryem de bana cok yuvarlak bakti. Ama sonuc olarak iyiydi.
Bir de sehrazat yerine çakma bi sehrazat koymuşlar. Hala orda mı bilmem. Bana cok spesifik herkesin bilebilecegi seyleri tutturdu
Kim bu kadın ?kadın cidden çok iyi kahvesi 40 tl kahve tarotu 80 tl su falı 150 miş
Selam progresyon nedir ilk defa duydum onun için soruyorum. Nerde bakılıyor?Kızlar progresyon var geleceği kendi gözlerinizle gidip görüyormuşsunuz.fiyat da makul. Ben gitmeyi düşünüyorum
Simdi bu hangi sehrazat. Gecen hafta turuncu daydi. Kilolu orta yasli bayan. Bir de genc güzel bi bayan var. Bu kimin numarasi hangi sehrazat ın.Asıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...
.sehrazat yeri nerde eger o dedigimiz kisi iseTuruncu da ki gerçek şehrazat değil ki o kendisine yer açtı pandemiden dolayı da şu an sadece telefonda bakıyor..
O progresyon ile ruhsal yolculuk yapip gelecegini kendi gözünle görüyosun. Progresyon terapisi yazinca cikar googleSelam progresyon nedir ilk defa duydum onun için soruyorum. Nerde bakılıyor?
bu nesıl şeyki o zaman hayal ettiğin şeyleri yazıyorsun filan herhalde öyle bir film vardı eskiden.Simdi bu hangi sehrazat. Gecen hafta turuncu daydi. Kilolu orta yasli bayan. Bir de genc güzel bi bayan var. Bu kimin numarasi hangi sehrazat ın.
.sehrazat yeri nerde eger o dedigimiz kisi ise
O progresyon ile ruhsal yolculuk yapip gelecegini kendi gözünle görüyosun. Progresyon terapisi yazinca cikar google
Hayir canım seni zaten hipnoz edip alfa boyutunda ruhsal yolculuga çıkıyorsun. Mesela mentalist bi falcı var. Zihin okuma yapan. Bana soylemisti ve ben şok olmustum. Istedigi kisinin beynine giriyo. Ama şok etkisibu nesıl şeyki o zaman hayal ettiğin şeyleri yazıyorsun filan herhalde öyle bir film vardı eskiden.
Şu işyerinin adresini vermeyip üstüne saygısızca mesaj atan mı...bırakın Allah aşkına..gidin kendi falınıza kendiniz bakınAsıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...
Çok teşekkür ederim...Simdi bu hangi sehrazat. Gecen hafta turuncu daydi. Kilolu orta yasli bayan. Bir de genc güzel bi bayan var. Bu kimin numarasi hangi sehrazat ın.
.sehrazat yeri nerde eger o dedigimiz kisi ise
O progresyon ile ruhsal yolculuk yapip gelecegini kendi gözünle görüyosun. Progresyon terapisi yazinca cikar google
Bunu denediniz mi? Ankarada bunu yapan nerede biliyormusunuz?Kızlar progresyon var geleceği kendi gözlerinizle gidip görüyormuşsunuz.fiyat da makul. Ben gitmeyi düşünüyorum
Bunu denediniz mi? Ankarada bunu yapan nerede biliyormusunuz?
Hmm anladimCanım ben gitmedim ama gidecem. Birkac arkadas göndericem. Bursa ve istanbul da var. Güzel bi durum diyorlar. Biir de internet ile yapan var.Istiyosan özel mesaj atayim da gör
Bi arastirmak lazım. Yani gidenler var.Hmm anladimAnkarada da vardir belki diye merak ettim cevapladigin icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?