• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'daki Falcılar

Şehrazat, 3.gözden mi gitmiş bilmiyorum. Fal bilim uzmanıymış öyle dedi. Orta yaşı geçkince bir kadın. Saçları çokça kızıl bir kadın.. Girişte bakıyor. O diğerleri gibi kalabalık ortamda bakmıyor. Aşkın, aşk konusunda çok uzun anlattı dediğiniz gibi. İrem ise 3 kez tarih ve olay dedi. Üçüde çıkmadı :KK43:
Asıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl şehrazat genç siyah saçlı beyaz tenli çok güzel bir kız. Turuncudaydı daha sonra kendisine yer açtı. Şimdi pandemiden dolayı sadece telefonda bakıyor.. Turuncu gerçek şehrazat gidince başka kişileri koyup şehrazat yaptı hep. Ben size numarasını vereyim şehrazat hanımın ...
Yine bir reklam sizi sormadı ki :))) kilolu olan bayanı soruyo ne alaka numara verdiğinizi çözemedim zaten her yerde numarası var onun :)

Canım evet arzu o. Ama beni baska bi arkadasim yönlendirdi. Arzu hislidir güzel bakar. Ama en fazla 5 kere git dedi.5.faldan birsey anlamadım. Ama sonra idrakım yerine gelince hepsi nokta atışı tuttu. Kritik noktalarda gizli sakli kalmış her seyde etkili. Bazen ben bile şok oldum. Kendisi medyum zaten.
Ama ben turuncu da baktirmak istiyorum. Kader var ona da 5 kere gittim. 5.tam patladı. Ilk 4 fal butun hepsi tuttu.
Evim cafe meryem de bana cok yuvarlak bakti. Ama sonuc olarak iyiydi.
Bir de sehrazat yerine çakma bi sehrazat koymuşlar. Hala orda mı bilmem. Bana cok spesifik herkesin bilebilecegi seyleri tutturdu
Turuncu da ki gerçek şehrazat değil ki o kendisine yer açtı pandemiden dolayı da şu an sadece telefonda bakıyor..

Simdi bu hangi sehrazat. Gecen hafta turuncu daydi. Kilolu orta yasli bayan. Bir de genc güzel bi bayan var. Bu kimin numarasi hangi sehrazat ın.

Turuncu da ki gerçek şehrazat değil ki o kendisine yer açtı pandemiden dolayı da şu an sadece telefonda bakıyor..
.sehrazat yeri nerde eger o dedigimiz kisi ise
Selam progresyon nedir ilk defa duydum onun için soruyorum. Nerde bakılıyor?
O progresyon ile ruhsal yolculuk yapip gelecegini kendi gözünle görüyosun. Progresyon terapisi yazinca cikar google

Simdi bu hangi sehrazat. Gecen hafta turuncu daydi. Kilolu orta yasli bayan. Bir de genc güzel bi bayan var. Bu kimin numarasi hangi sehrazat ın.

O progresyon ile ruhsal yolculuk yapip gelecegini kendi gözünle görüyosun. Progresyon terapisi yazinca cikar google
bu nesıl şeyki o zaman hayal ettiğin şeyleri yazıyorsun filan herhalde öyle bir film vardı eskiden.

bu nesıl şeyki o zaman hayal ettiğin şeyleri yazıyorsun filan herhalde öyle bir film vardı eskiden.
Hayir canım seni zaten hipnoz edip alfa boyutunda ruhsal yolculuga çıkıyorsun. Mesela mentalist bi falcı var. Zihin okuma yapan. Bana soylemisti ve ben şok olmustum. Istedigi kisinin beynine giriyo. Ama şok etkisi

Şu işyerinin adresini vermeyip üstüne saygısızca mesaj atan mı...bırakın Allah aşkına..gidin kendi falınıza kendiniz bakın

Çok teşekkür ederim...

Rukiye en son taksim kafedeydi ama o pek çıkmaz. Zaten biraz tuhaf biri esirikli.

Canım ben gitmedim ama gidecem. Birkac arkadas göndericem. Bursa ve istanbul da var. Güzel bi durum diyorlar. Biir de internet ile yapan var.Istiyosan özel mesaj atayim da gör
Hmm anladim 😊Ankarada da vardir belki diye merak ettim cevapladigin icin tesekkur ederim🌹🌹

ben 2018 yılında ankara ya ilk geldiğimde turuncu ya gitmiştim ve tesadüfen şehrazat a baktırdım. dediklerinin neredeyse tamamı çıkmıştı. Uzun siyah saçlı, genç, hafif dalgın iç çekerek konuşan biriydi. Hatta ben gittiğimde sağında duvar arkasında da pencere gelecek şekilde en uca oturmuştu. Hayatımda ilk defa fal baktırdığım için de falım çıkmış olabilir gerçi Çünkü başka hiçbir falım çıkmadı :D. Buradan anladığım kadarıyla turuncu onun yerine başka birini getirmiş. Eğer bahsettiğiniz şehrazat buysa nerede bakıyor? Biliyorsanız baktırmak istiyorum tekrar.
bunun dışında evim cafede sevda dahil herkese gittim. Hiçbiri çıkmadı. Hepsi fos. Huriye uzuun uzuun bakıyor da bayıyor çünkü baya sallıyor. sevda sürekli kocasından kendisinden bahsediyor. üstelik süre sınırı varken. meryem desen pespembe bir fal... ama boş.
turuncu cafede bir tane bile elle tutulur falcı olduğuna inanmıyorum. Ayrıca fiyatları bir anda aşırı yükselttiler. Ben oraya 2 sene önce ilk gittimde 30 lira falandı herhalde. 6 ay önce 70 e baktıklarını hatırlıyorum. değmez.
cafeler dışında Devrim diye birine gittim. böyle arkalara bakarak falan konuşuyor sanki arkamda bir şey varmış gibi. Korkunç biraz. Dedikleri de çıkmadı ama anda iyi olduğunu düşünüyorum. Karşıdakinin duygu düşünceleri açısından. Ama inanılmaz kötücül bakıyor. Yani gidip eski erkek arkadaşım beni hiç aldatmış mı ya da biriyle mi beraber diye sorsanız büyük ihtimalle evet der. Ben boş baya boş olduğu bir gün gitmiştim ve baya uzun bakmıştı. Ama dedikleri çıkmadı. Hatta tanıdığım birini tarif edip sana karşı hisleri var adım atacak falan demişti ama çocuğun sevgilisi vardı ve hiç öyle bir tavrı yoktu.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz, geleceği bilemese de anda iyi olan bir de uzun ve özenli bakan birini önerirseniz sevinirim :)

Kızlar günaydın,
Yıllar önce buraya bir falcı için üye olmuştum. Falcı pınar...
Şimdi tekrar sahalara dönmüş, tekrardan baktıran eden oldu mu?
efsane falları da oldu, tamamen fos cıkan da. Ama ben gitmeyi bir anda kestim yıllar oldu.
son zamanlarda baktıran oldu mu?

Back
X