Ankara'daki Falcılar

Daha öncelerden evim kafede hanife diye biri varmış oradan ayrılmış iyi bir falcı ablaymış, bilen var mı acaba

Evet kesinlikle iyi falcının ilk dediği çıkar ikinci kez denemeye bile değmez

Arkadaşım zehrayı tavsiye etti. Baktıranlar olumlu olumsuz görüşlerini yazarsa sevinirim. Anı bildi mi ya da gelecek tuttu mu?

Arkadaşım zehrayı tavsiye etti. Baktıranlar olumlu olumsuz görüşlerini yazarsa sevinirim. Anı bildi mi ya da gelecek tuttu mu?
cnm aklın varsa zehraya baktırma derim. arama butonuna yaz ne demek istediğimi anlarsın.kadın şam şeytanı gibi.

kızlar evim kafe olsun rengarenk kafe olsun 3. göz ve daha niceleri çoğu fos. boşa gitmeyin derim. ama evimde aradabir eylence için çıkanlara gidilir. uygun sonuçta.

Benim bir falcım var çok iyi bir tanede yeni keşfettim. ama bu akşam emin olucam. beğenirsem haber veririm. birde ben aslında tuğçe vardı cidan kafeydi sanırım ondan haberi olan varsa bana söylesin.

ben izmirdeyim ankaradan falcı buldum. Ama ben falcı değilim diyo. gelecek analizi yapıyorum diyo. acayip etkilendim kadın birkaç yere daha yazdım bu kadını. ama emin olmam gerek yinede.

Ankara falcılarından bezdim artık yaa... (( Aynı olayı sorduğum 5 falcı hepsi başka söyledi, hangisine inanacağıma şaştım.. Sadece elimde zaman var, beklemek var... Evimde Meryem, Huriye; Turuncuda Aşkın, Şehrazat ve İrem... Hepsi farklı bir senaryo çizdi. Bu isimler için yorum yapabilecek var mı? Kötüsünün iyisi şeklinde bile olabilir.

Sehrazat 3. Gozden gidense bosver, takma bile yazıyor da yazıyor... Hic umursama bence. Evim Huriye Meryem ikiz gibi bakiyor huriye daha geniş meryem ona gore daha cabuk cabuk. Nasıl bi konuda ayri dusmusler hayretama anda az cok iyidirler. Aşkın az cok ikili iliskide anda basarili. Eh diyeyim... Bir kez kahve fali denedim
Irem hepsine gore anı daha iyi yakaliyor... Yani kanaatimce.
Gelecek dersen hepsini bosgec :) Masallah herkede yeni ask yeni is yaziyorlar.... Hatta genelde is kapisi once acilir... Sıkma canını Allah'a dua et.

Şehrazat, 3.gözden mi gitmiş bilmiyorum. Fal bilim uzmanıymış öyle dedi. Orta yaşı geçkince bir kadın. Saçları çokça kızıl bir kadın.. Girişte bakıyor. O diğerleri gibi kalabalık ortamda bakmıyor. Aşkın, aşk konusunda çok uzun anlattı dediğiniz gibi. İrem ise 3 kez tarih ve olay dedi. Üçüde çıkmadı

Biraz da toplu bir kadin... Fal bilim uzmanı mı Allahım ya Rabbim
Osmanlı daki bu ilmi bilen Müneccimbaşı'nda bile bunlardaki hâl yok. Tövbe Allahim ya Rabbim. İlim ehli olmak oyle kolay is degil. Şun an dunyada Sadece Fas'ta bu ilmin okullari var. Fal bilim uzmaniymis))

Irem in tarihi gecikiyor ama olayları biraz takip edin derim ama elbette cikmayabilir fal bu. Baktirdiginizda ilk falinda tutarlilik olmayana bosuna para vermeyin demek ki sizin enerji alaniniza giremiyor bakamiyor. Anı ve gecmisi az cok tahmin ederler de gelecek icin kalp gozu açık olacak da yuce Rabbim gösterecek konusacak... Fal cafelerde oyle insanlar imkansiz... sen olumsuz denen seylere de uzulme. Allah her seye kadirdir.

Haklısınız. Teşekkürler, bilgiler için..

Kızlar arkadaşım söyledi dün Kırkkonaklarda Serpil diye bi falcı varmış telde bakıyomuş çok iyiymiş bilen varmı nasıl acil yazarmısınız

Merhabalar , telefonu varsa alabilir miyim acaba , bir de hakkında bir bilgiye ulaştınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…