- 21 Ağustos 2018
- 144
- 138
- 18
- 35
Rabbim gönlündekini sana güzele çevirip versin inşallah. İyi veya kötü kafanı dağıtmışsın boşverCanım gelecek ile ilgili bi şeyler söyledi .ama bir ayı var bende bilmiyorum.tavrı güzeldi ama .benim de kafam çok karışık .rabbim yardım etsin
Amin sizin de gönlünüz deki olsun inşallahRabbim gönlündekini sana güzele çevirip versin inşallah. İyi veya kötü kafanı dağıtmışsın boşver
Kizlarrrr fal sayfaaini kapatio gibi gozukuyoruz ozaman simdilik
ilişki bazında önereceğiniz iyi bir falcı varmı rica ediyorum yardım edin. benim hatayda kader hanım die falcım var çokda iyi ama değişik bir falcı denemek istiyorum
ben eskişehirdeyim telefondan ulaşmam lazım sanırım tarottamı iyi. kader hanım bana su ile iskambil kağıdı ile aynı anda bakardıdaTuruncu cafe venüs e git bence. Son zamanlarda baya iyi.
ben eskişehirdeyim telefondan ulaşmam lazım sanırım tarottamı iyi. kader hanım bana su ile iskambil kağıdı ile aynı anda bakardıda
Bana özelden mesaj atınben eskişehirdeyim telefondan ulaşmam lazım sanırım tarottamı iyi. kader hanım bana su ile iskambil kağıdı ile aynı anda bakardıda
Rica etsem bende telefon numarasını alabilir miyim@working19 @butterfly29_gmzckl daha adını unuttuğum kullanıcılar baktırdı ve memnun kaldı bu tamamen enerji işi cnm boşuna kuzuosn yani bana @benpapatya
fnda bakıyor mı ve nasıll ücreti gelecek ile tahmimii :)ben eskişehirdeyim telefondan ulaşmam lazım sanırım tarottamı iyi. kader hanım bana su ile iskambil kağıdı ile aynı anda bakardıda
Telefonda da bakıyor hatayda kendisi .telwe de çalışmıyor evdeKader dediğiniz kişi telw
fnda bakıyor mı ve nasıll ücreti gelecek ile tahmimii :)
Ya hangi kaderden bahsediyorsunuz
Turuncu da ki Kaderden mi (Gittiğinizde evet bana sormak istediklerin ne diyen önce sen bi bak dimi soru sormayamı geldik. O yetmezmiş gibi ya evlenicek dediği adamın geri dönmesi evlenmez dediği adamın yüzük takmasına şahit olan biri olarak söylüyorum dolandırıcının teki gidipte 1 liranızı dahi vermeyin)
Yada Yeni mahalledekimi (Vasat vasat söylediklerinin 1i bile çıkmadı anı bile bilemiyo)
Telwedeki Kaderse (Şans eseri tutarsa bazen iyi ya fena değil çoğu zamanda bu ne saçmalıyo)
Kızlar size şunu söyleyim isim vermicem kendi kesin beni tanır çünkü gittiğimde bana şöyle dedi senin kadınlar klubundeki nickin ne söylermisin dedi orada beni övermisin dedi benden bahset dedi. tamam kötü diyemem ama iyide diyemem niye insanların parasını emeğini memnun ayrılmadığım birini önererek haklarına giriyim saçmalığa bak. sonra bana birbir falcıların buradaki nicklerinden bahsetti o yetmezmiş gibi kendinin de 2 tane varmış tabi onu söylemedi düşünebiliyomusunuz burada bize a şuna gidin buna gidin diyen kişilerin çoğu falcıymış bukadar iğrenç bir şey olabilirmi bu ne cüret böyle terbiyesizlik olurmu... Sinirlerim bozuldu yorum yapan bir nick'i görünce birde kendilerini yani falcıları övmezlermi
Doğru söylediğine her türlü inanıyorum ve şu an şoktayım. Hayal kırıklığı... buradan aldıkları bilgilerle bana fal bakıp benim 50 liramı alınca fayda ediyor mu onu da yazaınlar lütfen. Hayrını gördünüz mü? Bkz; kocasının boşadığı bir falcı. İsim vermeyeceğim, o kendisini çok iyi bilir. Allah büyüktür diye boşa dememişler...
Özelden telefn nu alabilirmiyimnm :)))Telefonda da bakıyor hatayda kendisi .telwe de çalışmıyor evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?