çooooook teşekkür ederim <3Etlik hastane burun fiyatı 4-5 bin TL olduğunu söylediler Gazi 5 ama yılbaşından sonra artabilir belli olmaz
Ben Hacettepe hastanesinde olmayı düşünüyorum. Mert çalış hoca1.Gazi hastanesindeki Serhat bey ve Samet doktor artık yok en son kasım aynının başında gittim ve yeni stajyer doktorları daha gelmediğini söylediler üç ay sonra tekrar gel dediler
3.Dışkapı hastanesi Etlik hastanesine taşındı oradaki doktorlar burnunuzun fotoğrafını çekiyor sonra konsey karar veriyor benim burnumda dolgu olduğu için olmadı hacettepeyi bilmiyorum
ne kadar bir ücret talep ediyorlar, bilginiz var mı?Ben Hacettepe hastanesinde olmayı düşünüyorum. Mert çalış hoca
Şuanki yaklaşık fiyat 15.000 TLne kadar bir ücret talep ediyorlar, bilginiz var mı?
MerhabaAnkara'da yaşıyorum ve buradaki devlet hastanelerinden birinde burun estetiği olmak istiyorum. Aklımda üç hastane var: 1. gazi 2.hacettepe 3. dışkapı. Daha önce bu hastanelerde burun estetiği olanlar var biliyorum ancak daha güncel bilgilere ihtiyacım var. Yakın zamanda saydığım hastanelerde burun estetiği olan var mı? Varsa hangi doktora oldunuz ve size verilen fiyat neydi? Yardımcı olursanız minnettar olurum. Önerilere ve fikirlere açığım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederA
MerhabaAnkara'da yaşıyorum ve buradaki devlet hastanelerinden birinde burun estetiği olmak istiyorum. Aklımda üç hastane var: 1. gazi 2.hacettepe 3. dışkapı. Daha önce bu hastanelerde burun estetiği olanlar var biliyorum ancak daha güncel bilgilere ihtiyacım var. Yakın zamanda saydığım hastanelerde burun estetiği olan var mı? Varsa hangi doktora oldunuz ve size verilen fiyat neydi? Yardımcı olursanız minnettar olurum. Önerilere ve fikirlere açığım. Vakit ayırdığınız için
Merhaba doktor arayışınızda bir gelişme oldu mu acabaMerhabaAnkara'da yaşıyorum ve buradaki devlet hastanelerinden birinde burun estetiği olmak istiyorum. Aklımda üç hastane var: 1. gazi 2.hacettepe 3. dışkapı. Daha önce bu hastanelerde burun estetiği olanlar var biliyorum ancak daha güncel bilgilere ihtiyacım var. Yakın zamanda saydığım hastanelerde burun estetiği olan var mı? Varsa hangi doktora oldunuz ve size verilen fiyat neydi? Yardımcı olursanız minnettar olurum. Önerilere ve fikirlere açığım. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Etlik şehir hastanesinde ameliyatı uzm.lar mı yapıyor yoksa asistanlar mı?Etlik hastane burun fiyatı 4-5 bin TL olduğunu söylediler Gazi 5 ama yılbaşından sonra artabilir belli olmaz
AsistanlarEtlik şehir hastanesinde ameliyatı uzm.lar mı yapıyor yoksa asistanlar mı?
Hangi doktora olacaksınız peki belli oldu mu?kızlar, kararımı verdim. büyük ihtimalle hacettepede olacağım. ancak ne kadar hala bi bilgim yok
Serhat hoca gazi de değil mi peki bu iki doktoru nerede bulurum1.Gazi hastanesindeki Serhat bey ve Samet doktor artık yok en son kasım aynının başında gittim ve yeni stajyer doktorları daha gelmediğini söylediler üç ay sonra tekrar gel dediler
3.Dışkapı hastanesi Etlik hastanesine taşındı oradaki doktorlar burnunuzun fotoğrafını çekiyor sonra konsey karar veriyor benim burnumda dolgu olduğu için olmadı hacettepeyi bilmiyorum