ankaradaki arkadaslar lutfen yardim

ankarada bana göre kendimde ona olduğuım için tek bir doktor var oda zühtü demir.cok doğal yapıyor.kullandığı silikonlarda dünyaca bilinen markalar tavsiye ederim kızlar

ankarada bana göre kendimde ona olduğuım için tek bir doktor var oda zühtü demir.cok doğal yapıyor.kullandığı silikonlarda dünyaca bilinen markalar tavsiye ederim kızlar
Burda memnun olmayan biri vardi agliyordu hatta nerdeyse o kdr memnuniyetsz kalms ama fotosunu gorememstm

Burda memnun olmayan biri vardi agliyordu hatta nerdeyse o kdr memnuniyetsz kalms ama fotosunu gorememstm
her doktorun iyi yada kötü olan hastası vardır.bu demek değildir ki herkesin kötü yada iyi olacak ama coğunluğunun burda memnun kaldığını biliyorum zamanında cok kişiylede dışarda buluşup konuşuyorduk.her hasta birde olmuyor çünki burunda en ufacık bir simetri olsa hemen kötü diyor.ufak tefek simetrilerin olması cok normal burun deliklerinde milimlik kalıptan cıkmıyor çünkü bide şunu anlamıyorum yapılmış bir hatta varsa yada ufak tefek burunda sıkıntı varsa bunu yine doktor cözüyor.gittiğinde ekstra ücrette almıyor.kaç sene oldu ben olalı artık hatırlamıyorum bile cokta memnunum onun içinde tavsiye ediyorum.

EVET HAKLISIN bn sadece gördüğümü söledm bide zaten burun amlytı değildi o gögüsdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…