BN BEN 165 48 kiloyum 325 yuvarlak takıldı cokda buyuk olmadı hiç dokum yoktu dokuyalada alakalı bu cc durumları değişiyor herkese göre hiç dokun yoksa 300 küçük olablr bide profilde öenemli tabimerhaba arkadaslar. ankara hastanesinde bir kac gun once muayene oldum. mentor marka silikon takilacagini soyledim dr. arastirmalarima gore mentor marka cok iyi. 5500 fiyat verdi fiyat sizce biraz yuksek degilmi. birde benim boyum 1.76 kilom 65 300 cc uygundur dedi. ama sanki sonradan dusununce 300 cc bana kucuk geldi gibi. benim gibi boyu 1.75 1.80 arasinda olan varmi kac cc yaptirdiniz
senn dokun vardı ama o önemliBen ankarada degilim ama banada 1 hafta once 300 cc takıldı boyum 175 kilom 63...hicte kucuk gelmio suan icin gozume :) ustelik Mentor da degil natrell :)
Fiyat uygun.benim boyum 162.bana 325 takıldı ama benimkiler moderate plus.yüksekliği az.hiç büyük durmuyorlar.merhaba arkadaslar. ankara hastanesinde bir kac gun once muayene oldum. mentor marka silikon takilacagini soyledim dr. arastirmalarima gore mentor marka cok iyi. 5500 fiyat verdi fiyat sizce biraz yuksek degilmi. birde benim boyum 1.76 kilom 65 300 cc uygundur dedi. ama sanki sonradan dusununce 300 cc bana kucuk geldi gibi. benim gibi boyu 1.75 1.80 arasinda olan varmi kac cc yaptirdiniz
Fiyn.benim boyum 162.bana 325 takıldı ama benimkiler moderate plus.yüksekliği az.hiç büyük durmuyorlar.
Vardi di mi yaa :)))) sonucta sen ne kadar 375 hayir 350 diye tutturamiyosin ki doktor durumuna gore koyuyo :) sonuc guzel olsunda cc onemli değil :)senn dokun vardı ama o önemli
Bana doktorum high profile önermişti.nedeni kendi göğüs çıkıntımın çok az olmasıydı.genelde mod plus ı önceden zaten bir miktar dokusu olanlarda tercih ediyorlar sanırım.bir de zevk meselesi tabi.ayrıca high profil olunca yükseklik artıyor ama çap daralıyor.vücuda uygunlukta ona da bakıyorlar.eşim geniş çap ve fazla olmayan bir yüksekliğin daha doğal duracağını düşündü.cidden çok doğal oldular ama high nasıl dururdu diye de düşünüyorum.Banada 300cc mondare plus mentor takildi.fakat ben boylesi profillerin olduğunu ameliyattan sonra öğrendim.Doktoruma hep doğal olsun demistim suan boyutundan duruşundan memnunum yalniz kafama takilan bisey var! Bu high profil dedikleri seyi neye kime göre takiyolar.birde mesela 300cc yerine 275 cc hihg profil takilsaydi daha hafif fakat daha dolgun görünümlü memeye sahip olamazmiydik??
Canim hic dusunme bence ...seninkiler harika duruyorlarBana doktorum high profile önermişti.nedeni kendi göğüs çıkıntımın çok az olmasıydı.genelde mod plus ı önceden zaten bir miktar dokusu olanlarda tercih ediyorlar sanırım.bir de zevk meselesi tabi.ayrıca high profil olunca yükseklik artıyor ama çap daralıyor.vücuda uygunlukta ona da bakıyorlar.eşim geniş çap ve fazla olmayan bir yüksekliğin daha doğal duracağını düşündü.cidden çok doğal oldular ama high nasıl dururdu diye de düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim canımCanim hic dusunme bence ...seninkiler harika duruyorlar
libra72st: 40190604 .!.:Bana doktorum high profile önermişti.nedeni kendi göğüs çıkıntımın çok az olmasıydı.genelde mod plus ı önceden zaten bir miktar dokusu olanlarda tercih ediyorlar sanırım.bir de zevk meselesi tabi.ayrıca high profil olunca yükseklik artıyor ama çap daralıyor.vücuda uygunlukta ona da bakıyorlar.eşim geniş çap ve fazla olmayan bir yüksekliğin daha doğal duracağını düşündü.cidden çok doğal oldular ama high nasıl dururdu diye de düşünüyorum.
Iste sonuc neye gore kime gore guzel olcak o da onemli istege bagli yani tabi oncelik saglikli sornsuz bi surec gecrmekVardi di mi yaa :)))) sonucta sen ne kadar 375 hayir 350 diye tutturamiyosin ki doktor durumuna gore koyuyo :) sonuc guzel olsunda cc onemli değil :)
Ozaman da tabanı dar olacaktı canım ve iki memenin arasında boşluk olacaltıBanada 300cc mondare plus mentor takildi.fakat ben boylesi profillerin olduğunu ameliyattan sonra öğrendim.Doktoruma hep doğal olsun demistim suan boyutundan duruşundan memnunum yalniz kafama takilan bisey var! Bu high profil dedikleri seyi neye kime göre takiyolar.birde mesela 300cc yerine 275 cc hihg profil takilsaydi daha hafif fakat daha dolgun görünümlü memeye sahip olamazmiydik??
Ozaman da tabanı dar olacaktı canım ve iki memenin arasında boşluk olacaltıprofil yüksekliği arttıkça taban daralıyor.. Bence göğüs kafesine en uygun profili seçmiştir dr un :)
Sen mutlu olmaya bak bundan sonra canım acabalarla keyfini kaçırma bence çok güzel olmuştur.. Ankrada mı oldun ameliyatını? Nerde ve kime oldun ???Himm.dar tabanli bana olmazdi oyleyse çünkü benim memelerimin arasi epey açıkti bu profille daha yakinlasmis oldu.birde popom da genis yani aynada kendime baktigimda goguslerimle popom uyumlu duruyor :) arkadaşlar beni aydinlattiginiz için teşekkür ederim.
NErelerde derken direk hastanenin doktorlarinamo olmak istiyorsunAnkara'da nerelerde silikon ameliyatı olabilirim arkadaşlar tavsiyeleriniz var mı?
Ben Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde olucam. Devlette de düşünüyorsan hacettepe baya iyi bu konuda hatta. Bence dr araştırmaya başla karar verdiysen..Ankara'da nerelerde silikon ameliyatı olabilirim arkadaşlar tavsiyeleriniz var mı?