- 23 Mart 2015
- 10
- 9
- 36
Ankara haatanesinde silikon yapiolarmiydi ya hic duymamistim:)Ben Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde olucam. Devlette de düşünüyorsan hacettepe baya iyi bu konuda hatta. Bence dr araştırmaya başla karar verdiysen..
Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde plucam canım ben. yüksel kankaya dr um. Ankara hastanesi farklı değil mi yahu??Ankara haatanesinde silikon yapiolarmiydi ya hic duymamistim:)
Yok ankara universitesi var bolum bolum ayriliyo iste bi tane var ama ankara hastanesiAnkara eğitim ve araştırma hastanesinde plucam canım ben. yüksel kankaya dr um. Ankara hastanesi farklı değil mi yahu??
Ulucanlr altındağ da benim hastane canım.. Oluyor işte ben olucamYok ankara universitesi var bolum bolum ayriliyo iste bi tane var ama ankara hastanesi
Himm biliorm orayi banada cok yakin ama kck bi hastane orasi sennki ozelw girio dimi kucultme filn degildi nerden buldun doktorunu?Ulucanlr altındağ da benim hastane canım.. Oluyor işte ben olucamben çok bilmiyorum ankradaki hastaneleri. Bi gaziyi hacettepeyi bir ankara hastanesini birde benim hastaneyi biliyorum ama benim hastanenin ankara hastanesine bağlı olduğunu bilmiyordum .. Erkek arkadaşıma söyleyince o da bilemedi ki o da ankralı sonra yerini söyleyince anldı
Ya fiyat olarak zorlanmayacksan istanbulda cok ii doktorlar var ama ankda daha rahat edeblrsn istanbul kdr karisik olmadigi icin herkes kendi doktorunu tavsiye eder burdan okuduklarinda ben ankda oldum sonucumdanda memnunum yardimci olablrm tabi isteyene :)kızlar kafam çok karışık yurt dışından geleceğim o yüzden Türkiye'nin neresi olursa olsun ameliyat olabilirim tavsiye edebileceğiniz yer veya doktorlar var mı
Evet özele giriyor canım dikleştirme ve protez konulcak.. Dr arkadaşımın arkadaşı tavsiye üzerine aslında tanıdık diye tercih ettim ve tlf da konuştuk çok içime sindi. Şuan ankarda değilim ailemin yanına geldim. 16 sında gidip muayene olup karar verip ameliyat olucam hemen..Himm biliorm orayi banada cok yakin ama kck bi hastane orasi sennki ozelw girio dimi kucultme filn degildi nerden buldun doktorunu?
Bu arada eğer sana gerçekten yakınsa ameliyattan sonra ziyarete beklerim R rnp06Evet özele giriyor canım dikleştirme ve protez konulcak.. Dr arkadaşımın arkadaşı tavsiye üzerine aslında tanıdık diye tercih ettim ve tlf da konuştuk çok içime sindi. Şuan ankarda değilim ailemin yanına geldim. 16 sında gidip muayene olup karar verip ameliyat olucam hemen..
Walla geleblrm ziyarete tabi evime yakin hafta sonuna denk geliosa daha rahat gelblrm ziyaret saati fln yoksa devlet hastanesi olunca her saat almiyorlar haberleselim :)
Aynen baya uygunmus ben ararstrken duysaysim gider gorusurdum en ucuz protez sadece 4bine bulmstum oda cok aklima yatmamstiCanım ben de ankarada olacağım yenimahalle devlet hast mini karın germe arti protez 4000 dedi doktor mentor olacak ama acaba ben mi yanlış anladım yani protez parası içinde olarak söyledi yani ama sizdeki fiyatları duyunca acaba bi yanlışlık mi var diyorum
Banada 300cc mondare plus mentor takildi.fakat ben boylesi profillerin olduğunu ameliyattan sonra öğrendim.Doktoruma hep doğal olsun demistim suan boyutundan duruşundan memnunum yalniz kafama takilan bisey var! Bu high profil dedikleri seyi neye kime göre takiyolar.birde mesela 300cc yerine 275 cc hihg profil takilsaydi daha hafif fakat daha dolgun görünümlü memeye sahip olamazmiydik??
Aynen baya uygunmus ben ararstrken duysaysim gider gorusurdum en ucuz protez sadece 4bine bulmstum oda cok aklima yatmamsti[/QUOTE
hehe bakalım inşallah haberleşiriz.. Bu arada siz sadece protezin fiyatını biliyormusunız? Çünkü hastanelerde proteze ve hastaneye para veriyorsunuz bemde tahmin edemiyorum fda onaylı bir protezin fiyatı nedir??Walla geleblrm ziyarete tabi evime yakin hafta sonuna denk geliosa daha rahat gelblrm ziyaret saati fln yoksa devlet hastanesi olunca her saat almiyorlar haberleselim :)
Vallahi iyi demiş. Benim de devlette ama hastane ve protez parası vericem. Kimi hastaneye 1100 diyor kimi 1600 artı protez parası. Bir gece hastanede yatarsan özel odaya geçersen ayrı ödeme yapıyormuşsun sütyene ödeme yapıyormuşsum sonra dr a ayrı ödeme yapılıyor mu bende bilmiyorum.. Ama protezler 1300 ile 1500 arası diye duymuştum bu siteden. Devlette bence de o fiyata çıkması lazım şaşırma benceCanım ben de ankarada olacağım yenimahalle devlet hast mini karın germe arti protez 4000 dedi doktor mentor olacak ama acaba ben mi yanlış anladım yani protez parası içinde olarak söyledi yani ama sizdeki fiyatları duyunca acaba bi yanlışlık mi var diyorum