Çocuk Hastalıkları lutfen bir bakin oglum hipoparatriodi hastasi. yardim edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melikeizci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
2
0
1
31
Merhaba arkadaslar cok caresizm konuyla ilgili bilgilerinizi bekliyorim oglum 3 aylikken ilk nobetini gecirdi samsn 19 mayisa goturdgumuzde parathormonin calismadigini soylediler. Hipocalsemi nobeti gecirdigini ilac tedavisi alacagini soylediler omurboyu ilac tedavisi denildi 10 ay boyunca kntrollere gittik hic bi problem yoktu 3 hafta once yeniden nobet gevirmeye basladi samsuna gittigmisde kalsiymum dustugunu ve nobet gevirdigini soylediler 3 gun samsnda yattim yeniden eve dondugmuz sabahi oglum nobet gecirdi ambulansla ankara gazi hastanesi endokrin bolumune geldik ve birada 1 haftadir yatiyorum bu parathormonin calismamasna bagli 22 hastaliktan biri olabilecegni soylediler kalbinde beyninde bobregnde organlarn bir cok neden saydilar bu hastaligi yasayan varmi lutfen yardim edin ankarada bildiniz iyi bi endokrinci varmi buradaki hastamede hersey cok yavas ilerliyor ve cok korkuyorum ne olurr cevab yazin

Back