Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkaradaki 0-2 yaş grubu kreşler hakkında bilgisi olan var mı?
Oglumu sokulludaki rota bebek evine yazdirdim. bugun ilk kez goturecegim. kafam karisik cok hanimlar.oglum 14 aylik ve kresin en kucugu olacak. Allah tum cocuklari iyilerle karsilastirsin. Bugun izin aldim oglum uyansin goturecem 2 saat kadar bende kreste olacam ve oglumu gozlemleyecem. Eger sikinti olmazsaa yarindan itibaren sabahtan goturecez. off icim bi tuhaf..birinin cikip rota cok guzel hic merak etmee yada bende oglumu kucukken krese verdim bi sorun yasamadik oglum cokk mutlu severek gitti gibi biseyler soylemesini istiyorumm.
merhaba ben de kreş sahibiyim. Batıkentte kreşimiz, sizlerin duyduğu endişeyi çok iyi anlıyorum fakat gerçekten bu işin eğitimini almış, vicdan sahibi ve çocukları seven bir kreş ya da yuva bulursanız gözünüz arkada kalmaz.Bizler öğrencilerimize annelerinin gösterdiği ilgiyi göstermeye gayret ediyoruz. Szilerin istekleri doğrultusunda şekil veriyoruz bazı şeylere. ve en önemlisi de içeri girmenize izin verilmesidir. Bunları göz önünde bulundurarak iyi bir yer bulursunuz umarım
ord abı duzen var veuymak zorunda kalıyolar bı yerden sonra bende oglumun uykuya dalma problemınden dolayı endıselenıyodum yarım saatten afzal ugrastıgım oluyodu uyutmak ıcın ama orda kendı kendıne uyumayı öğrenmiş herkes oyle yaptıgı ıcın sımdı evde de onu uyuguluyo mesela ayagında sallatmıyo
bende pazartesi baslatma kararı aldım 16 aylık kızımı.. mecburıyetımız yok haftada 3 gun bırkac saat sadece sosyallesmesı ıcın goturecegım.. evımede cok yakın.. ama yınede ıcım rahat degıl.. yemek yemesı problemlı.. zaten sadece ogle yemegını yıyecek orda.. altını vaktınde alırlarmı, sureklı gozlerı uzerınde olur mu.. dusermı.. kafasını bı yere vurur mu.. endıselenıyorum..