- 12 Temmuz 2006
- 55.541
- 213.124
- 52
- Konu Sahibi ikicanannesi
Doğrudur, pandemi başlamadan 7-8 ay evvel ki o dönem daha iyiydi biliyorsunuz, eşimin vergiler vs sebeplerle bir tepesi attı, pazara gidip gelme dışında çok da aktif kullanılmayan aracını sattı, benzindir vergidir derdi bitti, bana da bisiklet aldı, zaten zıpırım severim bisiklet scooter gibi şeyleri, valla mis gibi bisikletle gidiyorum her yere, nasılsa buralar bir İstanbul bir Ankara değil, ne trafik var ne de bir ilçeden diğerine gitme sıkıntısı var, zaten gelişmeye çalışan küçük bir yer olduğundan tarım ve hayvancılık mevcut hala, sebze meyve alacaksan yakınlarımıza kurulan köy pazarından karşılıyorsun her şeyini, eh kıyafet, ev eşyası gibi şeyleri de çevredeki mağazalardan halledebiliyoruz.Maalesef.
Bu üçüncü anlatışım falan herhalde ama ben geçenlerde 150 lira benzinle 20 km gittim geldim ve almadan önceki km ye geri döndü araba
Benzin bu kadar uçmuşken toplu taşıma bence hala ucuz, aksi gibi kontak kapatan da yok.
İstanbuldan kaçınca burası ilaç gibi geldi :) trafik yok, kalabalık yok, Ege’de olmanın avantajı olarak da buradaki yabancı profilide genelde savaştan kaçan Ukraynalılar, biraz Afrikalılar, biraz İngilizler, Ruslar bile var galiba, Ukraynalılarla dilleri aynı olduğundan hangisi Rus hangisi Ukraynalı anlayamıyorum vallahi