- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
- Konu Sahibi ikicanannesi
Incege tasinasim geldi şu anİncekteyim burayada Bursa'dan taşındım o zamanda niluferdeydim ordada bir tane dahi yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Incege tasinasim geldi şu anİncekteyim burayada Bursa'dan taşındım o zamanda niluferdeydim ordada bir tane dahi yoktu
Bayrampaşa Altıntepsi de misinizBen tam 15 temmuz otogarın orda oturuyorum afganlar Suriyeliler çocukları kapıya bırakamıyorum evde bile tedirgin oluyorum burda çocuk büyütmek çok zor ve çocuk kaçırma arttı bu yüzdende artık gitmek istiyorum nefret ettim
Esenler olabilirBayrampaşa Altıntepsi de misiniz
Siz nerdesiniz bilmiyorum ama buyrun gelin komşu oluruzIncege tasinasim geldi şu an
Kesinlikle.Herkes bilir iyi bir konumdan ev almayı.Ama konu sahibinin eşinin maaşı belli o maaşa göre Çankaya dan , Batıkent’ten nasıl ev alsın.Belli ki krediyle olacak.Yani yardımcı olmak yerine kafa karıştırıyorsunuz daha çok.Ostimde çalışıp Batıkent ve Eryamanda oturamaz. O maaşlarla gerçekten oturamaz.
Kim kafa karıştırıyor ben mi :)Kesinlikle.Herkes bilir iyi bir konumdan ev almayı.Ama konu sahibinin eşinin maaşı belli o maaşa göre Çankaya dan , Batıkent’ten nasıl ev alsın.Belli ki krediyle olacak.Yani yardımcı olmak yerine kafa karıştırıyorsunuz daha çok.
Hayır size demek istememiştim aslında aksine söylediklerinize katılıyorumKim kafa karıştırıyor ben mi :)
Isparta’da mülk fiyatları eskiden beri Ankara’nın en iyi semtleriyle kapışır durumda. eskiden Antalya ucuzdu artık orası da İstanbul’u dövecek şekilde arttı.Neden Ankara orda yaşadınız mı daha önce
İstanbuldan gidecekseniz daha küçük bi yer tercıh etseniz
Misal Eskişehir Isparta gibi
Ev alma fikriniz güzel insallah gercek olur
Ben çubukluyu bilmediğim için sanırım yanlış yorum yaptım
İstanbul da Beylikdüzünfe de yaşam eziyet bayrampaşada da
Onun gibidir diye düşündüm
O zaman mantıklı küçük bi yerse
Eskiden ordaydım evet otogara yakındımBayrampaşada mı oturuyorsunuz ?
Ben kalabalıktan kaçmak olarak düşünmüştüm hani ev fiyatları daha uygun merkezde ve az insanın olduğu yer olarak ama haklısınız heryerde fıyatlar aşırı yükseldiIsparta’da mülk fiyatları eskiden beri Ankara’nın en iyi semtleriyle kapışır durumda. eskiden Antalya ucuzdu artık orası da İstanbul’u dövecek şekilde arttı.
Birim malzeme fiyatı ve giderler arttığı için neresi olursa olsun pahalı sanırım artık. Yola para ödemeyeceğiniz, nispeten küçük ve tornacı ihtiyacı olan bir ilçe arayışına girebilirsiniz.
Ben de seviyorum, kesinlikle harika bir yer ve denize dağa her şeye yakın, üstelik sakin, yiyeceğin içeceğin şeyler doğal.Ben kalabalıktan kaçmak olarak düşünmüştüm hani ev fiyatları daha uygun merkezde ve az insanın olduğu yer olarak ama haklısınız heryerde fıyatlar aşırı yükseldi
Benim ailem de oraya yakın ben seviyorum oraları alışkanlıktan sanırım
İstanbul boğuyor beni çürüyorum sanki burada