Ankara'da yaşayan güzel kk üyeleri bakar mısınız

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
Selam arkadaşlar. Ankara'da kpss kursları hakkında bilgisi olan var mı? Şimdi ikinci dönem ya kurslar ne zaman başlıyo kayıt vs ne zaman bunlarla ilgili bilgisi olan yazabilir mi lütfen_?

Selam arkadaşlar. Ankara'da kpss kursları hakkında bilgisi olan var mı? Şimdi ikinci dönem ya kurslar ne zaman başlıyo kayıt vs ne zaman bunlarla ilgili bilgisi olan yazabilir mi lütfen_?

bu sene kpss a grubu türkiye birincisi bizim fakülteden ve pegem dershanesinden bir arkadaşım oldu. çoğu arkadaşım da pegem e gidiyor. memnunlar. ben de pegem e gitmeyi düşünüyorum. tabi dediğim gibi a grubu için.

Kayıt için acele edin derim ben. Kurumsal dersanelerin de tatil donemi şu ara. Hatta kimisi başladı bile. Donem başlamadan kayıt olun erim ben.Zaten hızlandırılmış kurs olacak sizinki bir de geç başlamayın :34:

bu sene kpss a grubu türkiye birincisi bizim fakülteden ve pegem dershanesinden bir arkadaşım oldu. çoğu arkadaşım da pegem e gidiyor. memnunlar. ben de pegem e gitmeyi düşünüyorum. tabi dediğim gibi a grubu için.

Hangi puan türünden birinci olmuş? Malum a grubunda 120 çeşit puan türü var ve dünya kadar birinci var. :)

Bizim dersane de çıkardı a grubundan birinci. Genelde hep de çıkarır.

Konu sahibi arkadaşım, ne mezunusun bilmiyorum ama ben bir alan için bir de genel kültür genel yetenek için iki kez yükseliş kariyer rehberliğine gittim. Gazi mezunuyum, hocaların bir kısmı ve dersane sahipleri Gazi'de hoca olduğu için başladım ve çok memnun kalmıştım. Mithatpaşa'da. Bir bak istersen. Ben alan dersleri ve gk-gy konusunda öneriyorum bu dersaneyi. Ama öğretmensen eğitim bilimleri için önereceğim hiçbir dersane yok.

Hangi puan türünden birinci olmuş? Malum a grubunda 120 çeşit puan türü var ve dünya kadar birinci var. :)

Bizim dersane de çıkardı a grubundan birinci. Genelde hep de çıkarır.

Konu sahibi arkadaşım, ne mezunusun bilmiyorum ama ben bir alan için bir de genel kültür genel yetenek için iki kez yükseliş kariyer rehberliğine gittim. Gazi mezunuyum, hocaların bir kısmı ve dersane sahipleri Gazi'de hoca olduğu için başladım ve çok memnun kalmıştım. Mithatpaşa'da. Bir bak istersen. Ben alan dersleri ve gk-gy konusunda öneriyorum bu dersaneyi. Ama öğretmensen eğitim bilimleri için önereceğim hiçbir dersane yok.

32 puan türünde canım :)) rekor diye biliyorum.

Son düzenleme:

2 hafta önce araştrdm öncelkle saatlerine bakmalısın en çok saat veren hangisi tabiki hocalarda önemli ama benm bilgim yoktu
ben yedi iklime yazıldım 316 mı neydi ders saati ve kuzenimin refansından dolayı oraya yazıldım
ihtiyaç 192 saat verio yaniki gelmeyn diye çok kalabalk bi dersane zaten yayın bol ama aşırı tıklım tıkış
a tabi ben sadece gk gy den giriorm sizin branş ne o da önemli
pegem iyi ama kayıt almıyolar artık
yaklaşımda dolmuş sanırım
acele etmeniz lazım ben 25 şubat grubuna anca yer bulalabildim
bir de 4şubatta yeni bir grup açılacak

sen neresnde oturuyorsun canım

Back