Ankarada yanlizlik cok zor bugun birkez daha anladim

Lily33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
21
13
35
Ankarada yanlizlik çok zor birkez daha anladım ve memleketimi çok özledim gerçekten çok zorlanıyorum eskiden çalışıyordum vakit bulamıyorum sorun olmuyordu ama simdk evde olunca cocuk olunca insan bi es dost istiyor gerçekten cocukla çok zor bi karşı komşum.bile yok :KK43:

Bu Ankara’ya özgü bir durum değil. Anladığım kadarıyla yeni taşındınız bu yüzden de çevreniz yok. Zamanla olur. Hiçbir şey olmasa çocuğunuz biraz daha büyüyüp kreş-okul çağına gelince sınıftaki diğer annelerle kaynaşabilirsiniz. Saatler uygunsa çocuğu eşinize bırakıp belediyelerin kurslarına katılabilirsiniz. Ne kursu olduğu önemli değil, bulduğunuza kaydolum. Oralarda çok kolay arkadaş ediliniliyor.

Aslında çocuklar çevre kurmak için büyüktür şans.
Ankara’da büyük şehir, oyun gruplarını atölyeleri araştırın.
Oyun grubu ve kreşlerde de çocuğun arkadaşlarının anneleriyle bağ kuruluyor.
Benim oyun grubundan da, kreşten de hala görüştüğüm arkadaşlarım var oğlum ilkokulda.

Ankarada yanlizlik çok zor birkez daha anladım ve memleketimi çok özledim gerçekten çok zorlanıyorum eskiden çalışıyordum vakit bulamıyorum sorun olmuyordu ama simdk evde olunca cocuk olunca insan bi es dost istiyor gerçekten cocukla çok zor bi karşı komşum.bile yok :KK43:
Bacım kimse olmasın daha iyi insanlar nekadar kötü fesat olmuş haberin var mı senin ? Ben yıllar oldu hayatıma yeni insanlar almıyorum 10 arkadaştan 2 arkadaşım kalmıştı şuan 1 tanesinde sallantıda oda ben mesafeyi koruduğum için .. insanlar göründükleri gibi değil kendini sev .. kurslara felan katıl bişeyler yap evde bile hobi edinsen el işi felan biraz kafan dağılır resim sulu boya vs. Cocuklarla da çok güzel yapılır hemde inan kimseye ihtiyacın yok.. evet insan iki insan yüzü görmek sohbet etmek ister ama kimse dürüst insan değil gerçektn insan olabilmek çok zor bu cağda..

Bacım kimse olmasın daha iyi insanlar nekadar kötü fesat olmuş haberin var mı senin ? Ben yıllar oldu hayatıma yeni insanlar almıyorum 10 arkadaştan 2 arkadaşım kalmıştı şuan 1 tanesinde sallantıda oda ben mesafeyi koruduğum için .. insanlar göründükleri gibi değil kendini sev .. kurslara felan katıl bişeyler yap evde bile hobi edinsen el işi felan biraz kafan dağılır resim sulu boya vs. Cocuklarla da çok güzel yapılır hemde inan kimseye ihtiyacın yok.. evet insan iki insan yüzü görmek sohbet etmek ister ama kimse dürüst insan değil gerçektn insan olabilmek çok zor bu cağda..
Malesef evet . O eski samimi güzel sıcacık ilişkiler yok artık . Benim çocukluğunda ergenliğimde falan yalnız ailecek kahvaltı yemek yediğimizi bilmem . Hep birileriyle olurduk şimdi sıfır

Ankara ; ben ne alaka :)
Yani ülkenin ikinci metropol şehrinde çevre edinememek sizin probleminiz bence . Ankarada yaşıyorum çevrem çok yetişemiyorum görüşmeye bazen. Sosyal biri değilseniz evde iseniz… çevre eve gelmez

Ne kadar süredir Ankaradasınız

Malesef evet . O eski samimi güzel sıcacık ilişkiler yok artık . Benim çocukluğunda ergenliğimde falan yalnız ailecek kahvaltı yemek yediğimizi bilmem . Hep birileriyle olurduk şimdi sıfır
Öyle tabi eskiden insan bi komşu kapısı calıp bi un bi yumurta bişey istiyordu misal olarak artık onu da yapamıyosun ya nazın geçmez yada gerçekten kötüye denk gelirsin. Allah iyilerle karşılaştırsın 🙏🏼

Büyükşehirde nasıl yalnız kalıp nasıl sıkılabiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Neresi olduğu fark etmez, belediyelerin bile ücretsiz bir sürü etkinliği oluyor. Çantanıza bir sandviç bir kahve koyarak beş kuruş harcamadan yapabileceğiniz tonla şey var.
Küçük şehirde yaşayan biri olarak anlatayım; park yok, yeşil alan yok, belediye etkinliği senede 2-3 defa, parasını verip de katılacak etkinlik zaten yok, sadece avm gezersin bundan da keyif almıyorum zaten. Ek olarak herkesi ama herkesi tanırsın. Kafam attı şu köşede tek başıma oturayım, hatta biraz ağlayayım bile diyemezsin çünkü mutlaka tanıyan biri çıkar. Aşırı rahatsız edici.

X