Anket ankarada yalnizim

ankaraninkarasi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
7
13
40
3 yil oldu buraya geleli...geride biraktigim komsularim arkadasliklarimi burada bulamadim . illa birileri mi lazim diyorum kendime..bu sayfayi bile yalnizliktan actim..insan insana lazımdır aslinda ama ben mi sansizim yoksa hayat mi boyle anlamadim soyle gonuldas birini bulamadim

3 yil oldu buraya geleli...geride biraktigim komsularim arkadasliklarimi burada bulamadim . illa birileri mi lazim diyorum kendime..bu sayfayi bile yalnizliktan actim..insan insana lazımdır aslinda ama ben mi sansizim yoksa hayat mi boyle anlamadim soyle gonuldas birini bulamadim
Bulursunuz inşallah. Bir tatlı bile götürmek komşuya bir tebessüm etmek iyi bir başlangıç olabilir

Ankaradayım buraya zonguldaktan geldik belki semtine göre değişiyordur ama gercekten insanı biraz soğuk. Oturduğumuz sitede insanlar birbirine günaydın bile demiyor. Ben de 2 yıllık evliyim eşim de ben de çalışan insanlar olmamıza rağmen ailece gidip gelebileceğimiz doğru düzgün birilerini bulamadık. Ben de bazen bu konuda çok üzülüyorum

Sülalemin çoğu ankarada. Eşimin yakın arkadaşları ankara da. Benim de gittikçe görüştüğüm sevdiğim arkadaşlarım var. Sadece birkaç sene yaşadım orda toplamda ama soğuk, kendini beğenmiş, kompleksli diye tanımlayamam koca şehri. Gayet sıcak ve eğlenceli insanlar var. Ablamın 8374728 tane arkadaşı var mesela. Hayatımda gördüğüm en çok arkadaşı olan insan olabilir kendisi. Ama sosyaldir, hiç yerinde durmaz. Her sene ayrı bir kursa gider, iki çocuğunu da o kurstan o kursa taşır. Komşuları, çocukların arkadaşlarının anneleri, kurs arkadaşları, iş arkadaşları...

Yalnızlığın sebebini kendinizde aramalısınız bence. Bilmemkaç milyon insan sizi dışlıyor olamaz.

Ben de ankaraliyim herkesi mesafeli ,kompleksli olarak tanimlaman biraz tuhaf olmuş sorun siz de olabilir mi?yada nerde nasıl bi yerde oturuyorsunuz ?bunların hepsi faktör mesela benim oturduğum yerde komşuluk ilişkileri sevilir

Mesafwli kompleksli olanlarla mesafeli ve kompleksli birsekilde konus,ama konus mesela komplekslerinden konusabilirsin belki faydan dokunur 😒 (var kasinti insanlar cunku ) belli ki sana oyle tipler denk gelmis sinir bozucu olabilir ....vardir illa ki kafana gore birileri insanlarla kaynas market sirasinda bile kaynasirsin istersen

X