Arkadaşlar millet uçmuş , Allah aşkına bir saç makyaja 1000 lira isteyen var. Estetik mi yapıyorlar anlamadım. :)) Makul fiyata yapan yerler ve iyi sonuç aldığınız yerler neresi ve fiyat nedir?
Merhaba makyaj için yardımcı olabilirim,profsynel makyözüm kryolan,mac ve ınglot marka ürün kullanıyorum
hatice_ozturk1975@hotmail.comsitede yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum,mail adresi yada telefon numaranızı gönderirseniz iletişim kuralım
Karar veremedim. bana mail atar mısın.. veya yaz neresi tel vsbi karar verdin mi canım bilmiyorum ama benim anlaştığım yer 200 tl ye gelin başını 150 tl ye de makyajı yapıyo güzel de bir yer istersen adresini veririm
Karar veremedim. bana mail atar mısın.. veya yaz neresi tel vs
hatice_ozturk1975@hotmail.com teşekkürler şimdiden...
teşekkür ederim.yolladım. Umarım işine yarar
yolladım. umarım işine yarar
Bahsettiğiniz kuaför hangi semtte acaba??
Arkadaşlar millet uçmuş , Allah aşkına bir saç makyaja 1000 lira isteyen var. Estetik mi yapıyorlar anlamadım. :)) Makul fiyata yapan yerler ve iyi sonuç aldığınız yerler neresi ve fiyat nedir?
benim gelin sacim She-ra da olacak ve makyajimi funda kadan yapacak tavsiye ederim her ikisinide
Merhaba makyaj için yardımcı olabilirim,profsynel makyözüm kryolan,mac ve ınglot marka ürün kullanıyorum
Batikentte Atlantis alisveris merkezinin yaninda Yenimahalle Belediyesi kent Merkezi var orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?